Filter

Uitstekende service

Slot voor een schuifdeur besteld , was toch niet precies wat ik nodig had. Maar retour kunnen sturen en daarna alsnog de juiste ontvangen

• Kwaliteit

Super snelle en correcte levering

Niks

Doen wat ze zeggen

De levering is snel compleet en op tijd. De informatie op de site is volledig met de juiste info over de maatvoering. De prijs is niet de goedkoopste, al met al wel de beste!

Ja

Ja

Echt super snelle service

Super service en snelle levering. Foutje gehad bij de bestelling, terug sturen was geen probleem.

Prima snelle service

Dinsdag besteld, woensdag tegen de middag door Post NL bezorgd.

• Kwaliteit

Vriendelijke website, gemakkelijk bestellen en opdragen.

Goed.

G e w e l d i g

Na lang beraad en veel zoeken deze (betaalbare) oplossing gevonden. De LapTop Safe is precies wat ik zocht en geeft een betere bescherming tegen brandschade- en diefstalproblemen. Tevens een mooie opslag voor al mijn andere kostbaarheden. Het enige wat eigenlijk ontbrak (voor mijn gevoel) was een inlegplateau om wat losse A4 tjes weg te leggen o.i.d. De verlichting heb ik zelf aangebracht met sensor zodat je in het duister ook kunt zien wat je zegt... :-)

prima service en levering

Goede ervaring met vraag over de telefoon en het het uitzoeken

Helemaal prima.

Wel vinden wij de verzendkosten aan de hoge kant voor 1 wartel had gewoon in een envelop met de post mee gekund. Nou ja beter duur als niet te koop.

perfect

Goed verpakt en beschermd verzonden, tijdig geleverd.

Snelle nette levering

duidelijke website waar je inprincipe alles kan vinden. Mocht dat niet lukken kunnen ze je nog helpen via de chat. Snelle levering. En heel netjes verpakt. Er zat een stevige panlat tegen de mp sluiting aangeplakt zodat deze niet kon buigen.

Goede dienst

Goededag, Mijn ervaring is goed, ik heb de juist product ontvangen. Wat ik zou nog doen is a snelere levering, 3 dagen is te veel. Success!

Vraag over een cilinder

Heel vriendelijk en behulpzaam om te helpen naar je keuze en waar je het beste voor kan kiezen

• Kwaliteit

Ik had wat sluitwerk nodig. Alles was eenvoudig te vinden en werd snel geleverd.

Lange levertijd, verder top

Begrijp dat jullie ook afhankelijk zijn van de leverancier, voor mij duurde het wachten op een slot erg lang Groet John van soerland

Precies wat ik zocht

Precies wat ik nodig had. Het enige wat ik kan bedenken als verbetering is een soort montage handleiding erbij met afstanden e.d.

• Kwaliteit

Snelle levering en perfecte service via chatfunctie

We waren op zoek naar een bepaald soort scharnieren. Een chatbericht uitgezet met onze specifieke wens en zelf ondertussen ook in de webshop gaan zoeken. De chat leverde veel sneller het gewenste resultaat dan het zelf zoeken. Heel fijn geholpen en scharnieren heel snel geleverd.

Wat een goede service!

Pakketje was beschadigd geleverd, kan gebeuren natuurlijk. Kreeg gelijk dezelfde dag een nieuwe. Daarna bleek er een onderdeel te missen en deze werd ook direct zonder poespas nageleverd. ik vond het een hele fijne ervaring. Bedankt

• Kwaliteit

grote keuze en snelle levertijd, prima geregeld

prima website met veel keuze

Super snelle service!

Goede prijs en super snel geleverd. Tijdens het hele proces wordt ge goed geïnformeerd over de status van je bestelling.

• Kwaliteit

goede prijs en snelle levering

Duidelijke voorraad, Snelle levering

In 1 oogopslag wat er op voorraad is en wanneer de levering plaats gaat vinden. Dat is wat ik zoek in een webshop!!

• Kwaliteit

Goed materiaal deze rode tape

De rode tape voldoet aan onze voorwaarden.

9 Professor van der Waalsstraat

Alkmaar 1821 BT