Filter

Correct en snel

gewoon zoals je mag verwachten!

• Kwaliteit

Alles goed en snel geregeld

Snel en goed op tyd.

Helemaal perfect!!

perfect

ik vind dit een goede webshop om van te bestellen. de artirkel die ik bestelt hebt werkt prima! het kwam ook optijd, en ik kon gemakkelijk met afterpay betalen. ik zal zeker in de toekomst hier ook bestellen

Product is beschadigd

Het product wat ik heb ontvangen is beschadigd.

• Levering N.v.t.

Snel en flexibel

Snelle service. Goed meegedacht toen artikel niet op voorraad bleek. Erg mooi dat er toch nog 1 stuks gevonden werd. Snel geleverd. 2 dagen na bestelling nieuw slot in de voordeur.

Goede ervaring

Mijn bestelling (een brievenbus met tochtklep) is vlot, volledig en goed verpakt netjes bij mij thuisbezorgd.

Prima website, snelle afhandeling

En snelle levering

• Kwaliteit N.v.t.

lange levertijd, maar goede producten

helaas waren de artikelen niet op voorraad (ondanks dat dit wel op de website was vermeld). Ik heb bijna 6 weken op mijn bestelling moeten wachten en daardoor was ook de afterpay betaling eerder afgelopen dan ik de producten had. Uiteindelijk via de klantenservice wel aardig geholpen om dit op te lossen door de afterpay uit te stellen

Geweldig snel!geen bezorgkosten!

Geen bezorgkosten was de eerste aanzet tot koop bij jullie en toen kwam ik er achter dat het snel en goed was! Kortom geweldig!

• Kwaliteit

makkelijk te bestellen, prima product en op tijd geleverd

De website geeft veel duidelijke informatie, de bestelling verliep eenvoudig en de levering was precies volgens afspraak. Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden over de levering. Kortom een uitstekende ervaring

• Kwaliteit

Snelle en goede levering.

Zelfs een staaldraad wordt goed ingepakt.

• Levering N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Goed bereikbaar, snelle levering

Topwinkel!

Keurige afhandeling

Goedkoop en keurige afhandeling vd bestelling

Lange levertijden

De levertijd duurde best lang, maar producten waren goed verpakt en netjes bezorgd. Goed bedrijf wel een tip voor dit bedrijf, beter afstemmen met de leverancier!

Schandalig

Bijna een maand geleden besteld. Na 18 dagen maar is gebeld, bleek dat ze niet konden leveren door een oorzaak. Dat is een vervelende situatie Wat nog vervelender is, is dat ik als klant totaal niet op de hoogte gehouden word over de gang van zaken. Op dat gebied en dikke onvoldoende.

Niet best

Heb bij jullie een kluis besteld 2 dagen lever tijd heb er ruim twee maanden op moeten wachten over gebeld naar drie weken en toen kreeg ik. Te horen niet leverbaar ken wel twee maanden duren

Er

Er staat bij voor 15u besteld morgen in huis. Helaas 2 dagen later nog niks.

Snell levering scherpe prijzen

Makkelijk gevonden wat ik nodig had, en snelle levering waarvan ik continu van op de hoogte werd gehouden.

• Kwaliteit

Goed product, snelle levering. Prima!

• Kwaliteit

leveringsdeel heeft nog wat TLC nodig

eerste keer besteld, de website is duidelijk, de prijzen zijn netjes, en het bestelproces goed ingeregeld. Alleen het leveringsproces was teleurstellend, alles stond op voorraad, maar toch werd niet de volgende werkdag geleverd, en helaas ook niet gemeld. Nadat ikzelf contact opgenomen had krijg ik te horen dat een onderdeel vanuit een ander magazijn moest komen en het dus een dag later geleverd zou worden. Ook dat werd niet waargemaakt. Uiteindelijk na 5 dagen alsnog een deellevering gehad, te laat dus om die week de klus af te maken, en na 7 dagen de nalevering. Heb zitten twijfelen om een lager cijfer te geven, maar voor de rest is de kwaliteit van de goederen prima, dus een 7. Echter met schroeven en ijzerwaren die je nodig hebt is de levertijd en communicatie best wel belangrijk.

Top geregeld

top