geweldige service. snelle levering
Zoals hierboven reeds gemeld
Super geholpen
ik heb echt heel lang op m'n bestelling moeten wachten maar dit was te wijten aan het hele corona gedoe. Wel netjes geholpen voor eventuele alternatieven maar omdat ik perse sat ene artikel wilde zat daar helaas een flinke vertraging in. Maar kort gezegd gewoon een goede zaak en komt de afspraken netjes na.
De bestelling was niet leverbaar maar is verder ook helemaal niet meer bezorgd. Pas toen ik contact opnam, is actie ondernomen,. Dat is gelukkig direct gebeurd en is verder goed en spoedig verlopen.
Goed. Levering volgens afspraak.
Groot assortiment, snel gevonden wat ik nodig had besteld en snel geleverd.
Gewoon top
de onder delen waren netjes verpakt en mooi op tijd bezorgt
Mijn meerpuntsluiting was goed verpakt en geleverd op de afgesproken dag, De prijs is ook scherp, de volgende keer bestel ik weer bij "mijn ijzerwaren".
Snelle levering. Goede prijs
Levering van Paumelle scharnieren goed uitgevoerd-- aub beschrijving montage van deze scharnieren bijvoegen.
Aangegeven tijdens bestelproces na 1800uur levering. 1700 uur pakket geleverd. Geen pakket gekregen. Stak uiteindelijk verregend in de avond uit de brievenbus. Ene artikel keurig verpakt. Andere artikel niet verpakt en daardoor incompleet. Binnendienst stuurt het ontbrekende onderdeeltje na.
Beste E Leeuwarden, Wat vervelend dat het pakketje verregend was. Helaas hebben wij hier geen invloed op, ik zal het doorspelen naar de vervoerder. We vinden het erg vervelend dat u een onderdeel mist en deze zullen wij inderdaad zoals besproken naleveren. We hopen u in de toekomst gelijk het complete pakketje op te sturen. Onze excuses. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Voor bedrijven zal alles wel prima afgehandeld worden maar ik ben particulier : Voor mijn huis en huisgenoten bestel ik 3 sloten om iedereen privacy te geven. Na bestelling en vlotte levering hadden we idd 3 sloten ... maar met 3 dezelfde sleutels. Hebben we dus niks aan. Een geschikte oplossing / tegemoetkoming was niet mogelijk. DUS ... voor particulieren NIET een goed bedrijf
Beste, Ik heb de situatie even bekeken en u heeft hier contact over gehad met ons. Deze worden standaard met een zelfde sleutel geleverd daarom stond er ook SL.. in de titel. We hebben u vervolgens aangeboden bij de bestelling te kijken of we deze kunnen bestellen met een andere sleutel, echter kunnen we daar geen korting op bieden. We vinden het erg vervelend maar hopen dat u ons aanbod wilt overwegen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Duidelijke website
Twee zwarte duimplaten besteld en wat andere dingen. Snel en netjes verzonden en zelfs zwarte bijpassende schroeven (gratis) geleverd! Zeer netjes.
Goede service na bestellen van verkeerde artikel: direct omruilen aan de balie.
Makkelijke website om te bestellen.
Waren de goedkoopste, maar ben eigenlijk wel positief verrast met de service. Werk erg snel geholpen met een passen oplossing.
Snelle levering, waar krijgen voor mijn geld.
Na een probleem met levering, 1 chatmoment met klantenservice was genoeg om het op te lossen.
Via de site kan ik eenvoudig de gewenste materialen vinden, Kwaliteit is prima en snelle levering
Enkele spullen bestelt precies geleverd wat ik gevraagt had. Op tijdt geleverd en ook de levering goed te volgen dus dik tevreden
Service gericht , top!
9 Professor van der Waalsstraat