Bestelling, levering en het product voldoen aan de verwachtingen.
Ik had een nieuwe klink en loopslot nodig. Makkelijk gevonden op de website, bestelling en levering binnen paar dagen. Het bleek dat ik enkele items verkeerd had gemeten, retourbeleid is soepel en makkelijk.
Snel geleverde artikelen
Zoals een webwinkel hoort te zijn
een goede hulp bij mijn vragen over het slot
Prima service van Mijnijzerwaren! De levering kwam netjes op tijd met de gevraagde spullen. En ingepakt zonder plastic opvulmateriaal, maar materiaal van papier, wat milieuvriendelijker is.
Onderdelen overzichtelijk en makkelijk te vinden. Goede en snelle levering!
redelijk goed, bij retournering moet er een creditnota komen, daar is het wachten nog op.
Bestelling gedaan en de volgende dag in huis, graag zoals dat ik het wilde!!
Zeer tevreden over de snelle levering en snelle reactie van de klantenservice.
Lekker snel geleverd. Uitgebreid assortiment en scherp aan de prijs
Spijtig dat ik een weekje heb moeten wachten op mijn bestelling, maar dit is waarschijnlijk te wijten aan de coronapandemie.
besteld en snel geleverd na wens.
Goede info over product. Snelle afhandeling en communicatie over verzending.
Prima bedrijf. Wat je besteld krijg je ook en is goed verpakt en snel verstuurd hier wordt je blij van. Ga zo door Gr Rob.
Op site staat 4-6 werkdagen levertijd, na 6 dagen gevraagt wanneer bestelling binnen komt (besteld week 33) Er werd me verteld dat het pas in week 38 binnen komt. Daar helaas alles op afgestemd. Nu is het afgelopen maandag al binnen gekomen Erg fijn natuurlijk, maar wel jammer dat nu alles is afgestemd op week 38. Maar goed toch goed behandeld. Fijn dat alles toch op tijd geregeld is, het enige Advies, geef niet te snel een verkeerd Beeld.
Beste Kifa, Wat vervelend om te horen dat het zo'n verwarrende situatie was. Wij hebben ze na de lange levertijd te horen via een omweg bij een andere leverancier besteld, zodat onze klanten een zo kort mogelijke levertijd zouden hebben. We hebben toen gelukkig wat ontvangen en gelijk verstuurd. We hopen dat u wel blij met met het artikel. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Original recension
Op site staat 4-6 werkdagen levertijd, na 6 dagen gevraagt wanneer bestelling binnen komt. Er werd me verteld dat het pas in week 38 binnen komt. Daar alles op afgestemd. Nu is het afgelopen maandag al binnen gekomen zonder aankondiging. Beetje raar allemaal.
Via e-mail contact snelle en prima communicatie. Medewerker las mijn vragen goed en kwam met prima adviezen en uiteindelijk precies het product wat we nodig hadden.
Denken goed mee bij vinden van juiste oplossing.
Scherp geprijsd, snel verzonden
bestelling werd goed en perfect op de aangegeven tijd geleverd. Product voldoet aan alle verwachtingen
mijn 1e kennismaking met Mijnijzerwaren was een kleine order voor een paar scharnieren. Deze werd snel en punctueel uitgevoerd binnen 24 uur.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT