Er was wat verwarring rondom de bestelling waardoor het lang duurde, maar zodra debestelling door was razendsnel
Beste Bas, Wat vervelend van de verwarring. We zijn wel blij dat verder de bestelling wel vlot is verlopen, We hopen om in de toekomst nog soepeler te werk te gaan en u nog beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snelle levering uitstekende service zeker een aanrader
Al meermaals iets besteld bij Mijnijzerwaren en altijd snel geleverd. Levertijden die worden weergegeven op de site kloppen tot op heden ook echt, dus "voor 16.00 besteld, volgende dag geleverd" maken ze waar. Altijd goed verpakt, de prijzen zijn scherp en het assortiment uitstekend en compleet. Kleine opmerking: op mobiele devices lijkt de site niet goed te werken. De zoekfunctie werkt dan nauwelijks en er gaan dingen mis met scrollen.
Ik heb gietijzeren knoppen besteld. De foto op de website was wat wazig maar het product is erg mooi en was snel in huis.
Zonder meer goed, prima produkt tegen goede prijs. Netjes verzonden en op tijd in huis
Top bedrijf!
Kon precies vinden wat ik zocht "Sluiting voor raam" en volgende dag in huis voor een goede prijs. Enige waar ik overheen had gekeken is dat het kozijn gedeelte apart besteld moest worden.
Overzichtelijke site. Concurrerende prijs. Snelle levering.
Zoals besteld, snel geleverd.
Ik bedacht me dat ik een paar items verkeerd had besteld na betaald te hebben en alles. Ik gebruikte de mogelijkheid via fb messenger en daar werd de wijziging doorgevoerd en bestelling is aangekomen als ik bedoelde! Of ik restitutie kreeg voor de aanpassing weet ik eigenlijk niet. Maar goede service ik heb anders meegemaakt!
In een dag had ik mijn sloten in huis. Snel en goed dus.
Recommend .
Nette goede levering alleen niet binnen de tijd geleverd zoals beschreven op de website.
Gemakkelijk bestellen, zeer veel keuze, zeer vlotte levering en veel mogelijkheden om te betalen. Topsite dus voor je ijzerwaren.
Moest er wel een dikke week op wachten
Beste Daan, We zijn blij dat u over het algemeen tevreden was over uw bestelling. De levertijden houden wij altijd zo goed mogelijk bij en we proberen de klanten altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Helaas lopen ook wij soms wat vertraging op. We hopen u snel weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Het zou goed zijn om het verschil tussen het Nemefslot en het Lipsslot op de site duidelijk te maken. Verder heel tevreden.
Alles was er binnen 24u.
Het was allemaal zo simpel en makkelijk om bij Mijnijzerwaren te bestellen het ging eigenlijk ongemerkt. Prima op tijd geleverd goed verpakt en een goede prijs.
Goede site. Jammer dat ze zich niet aan de afgesproken levertijd houden.
Beste Ben, Wat vervelend om te horen dat de originele levertijd niet gehaald is. Onze excuses daarvoor! Door huidige omstandigheden en bouwvak zijn er wat artikelen vertraagd en dat was bij u helaas ook het geval. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
De artikelen puik in orde en snel geleverd.
van bestelling tot levering ging snel
Ook de app werkt geweldig. Ik zocht naar een bestelling vorig jaar, maar kon 'm zelf niet meer vinden. Bij jullie was ie in 5 minuten bovenwater. Top!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT