Geleverd
Met gemaakte leveringsfout bewijst Mijnijzerwaren.nl dat ze deze adequaat en snel oplossen. Dus foutje, maar toch bedankt!
alleen lange levertijd
Na een bestelling met schade werd dit goed en snel opgepakt met een prima oplossing als gevolg.
Gevonden wat ik zocht en snel bezorgd.
Overzichtelijk en snelle levering.
Snelle levering.
Goed.
Beloven dat product binnen max. 6 werkdagen geleverd gaat worden, en er dan achter komen dat de levertijd veel langer gaat zijn dan 14 dagen.
Beste B.C. Uw bestelling is inderdaad niet helemaal gelopen zoals het hoort. Onze excuses daarvoor. Onze leverancier heeft helaas wat leverproblemen en is daardoor vertraagd. Dit hebben wij helaas pas na contact met de leverancier te horen gekregen. Helaas heeft u ook een artikel waar wij niet zomaar een alternatief voor hebben. Nogmaals onze excuses voor deze vervelende situatie. We hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Krijgt wat je besteld
Deskundig advies plus snelle en perfecte levering.
Waarom een vraag kunnen stellen bij de order als je er nooit antwoordt op krijgt? Verder mooie producten, duidelijke site en nette levering
Besteld en binnen 1 week geleverd top
Goed product, snel geleverd.
Erg goede service mogen ontvangen van mijnijzerwaren. Men reageerde snel , was vriendelijk en behulpzaam. Kortom fijn zakendoen met deze mensen.
Goed zoals het moet
prima levering, volgens afspraak en verwachting
geweldig
Snelle levering en no-nonsense terugstuur beleid. Ben na jaren nog steeds tevreden.
last minute bestelling waarbij snelle levering noodzakelijk was, alles is goed gegaan en bestelling was er op de afgesproke tijd
Zeer goed advies via chat, gebruikersvriendelijk en klantgericht en ook nog een snelle levering.
Live chat klanten ondersteuning is super. Levering is op tijd zoals vermeldt!
Gekregen wat ik verlangde.
Correct en duidelijk
9 Professor van der Waalsstraat