Gekregen wat ik verlangde.
Correct en duidelijk
Heb binnenschild kunnen bestellen maar buitenschild 2214 pc 85 kon ik niet vinden
Snel alles terug te vinden op de site, gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheid, snelle levering. Goede producten voor een schappelijke prijs.
Ondanks belofte op site, werd dit niet nagekomen en moest ik enkele dagen wachten totdat helder was dat het uiteindelijk wel onderweg was; overigens besteld via een link van Beslist.nl wat het ook onduidelijk maakte hoe ik op hun site de order kon volgen. Geleverde materialen zijn overigens uitstekend.
Ruime keuze, snelle levering en een zeer klantvriendelijk retourbeleid en retoursysteem (ik had eerst zelf de verkeerde maat besteld).
goede service
16:40 besteld de volgende dag pas verzonden. Goed verpakt verder alles goed!
Artikel besteld wat volgens de website 3 tot 6 werkdagen levertijd had. Enkele keren gebeld, beloftes om terug gebeld te worden werden niet nagekomen. Na 4 weken kwam het artikel alsnog eindelijk binnen. Dat iets niet geleverd kan worden, dat kan. Maar de opvolging en communicatie vanuit Mijn IJzerwaren beviel niet goed.
Beste Claudia, Helaas hadden we door de omstandigheden een paar artikelen die lastig leverbaar waren. Onze excuses voor de rommelige communicatie hierover. We hopen dat u toch blij bent met uw uiteindelijk geleverde bestelling en hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Een prima bedrijf, heeft goede website waar de producten goed op te vinden zijn. Daarbij ook snelle levering. Zeker een compliment waard om twijfel aan te geven of de bestelling op zal arriveren i.v.m. huidige vervoers perikelen.
Correcte behandeling, geleverd volgens afspraak, betaalbaar (goedkoper dan vele anderen)
Top service en snelle levering
snel geleverd en het juiste product
Ik heb 2 scharniertjes besteld waarvan de pin goudkleurig is ipv grijs. Dat opzich was al niet de bedoeling. Per ongeluk van het salontafeltje gevallen door de kat en meteen die pin al kapot. Dat is niet de kwaliteit die ik had verwacht...
Beste Matthijs, Wat vervelend om te horen. Heeft u hier al contact over gehad met de klantenservice? We hopen samen tot een passende oplossing te komen. Graag horen wij van u om een duidelijker beeld te krijgen van de situatie. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Kreeg iets opgestuurd wat ik niet had besteld. Na bellen bleek dit een alternatief te zijn geweest omdat mijn bestelde items niet meer leverbaar waren. Zonder overleg dus iets opsturen wat je niet kunt gebruiken. Heel vreemd!
Beste Sonny, Dat is erg vervelend. We hadden pas na de bestelling te horen gekregen dat het artikel niet meer leverbaar was en wilde u wel tegemoet komen, dit had inderdaad beter in overleg gekunt. Excuses daarvoor. Mocht het geleverde alternatief niet naar wens zijn kan u altijd gebruik maken van onze retourservice en mocht u vragen hebben kan u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Goede vertraagde levering waarover werd gecommuniceerd
Degelijke kwaliteit, snelle levering!
Duidelijke site en snelle levering
top site om iets te bestellen.
Ik zocht een schuurzool voor mijn gedateerde Festo schuurmachine. Online kwam ik deze verkoper tegen. Bestelt en supoersnel geleverd
materiaal besteld dag later al geleverd top bedrijf TOPPIE
Goedkoop en snelle levering, via Track & Trace tijdstip van levering te volgen.
Alles liep glad.
levering prima maar 10 x email van bestelling tot levering is veel teveel.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT