Website is duidelijk en de artikelen zijn snel te vinden.
Goede service alles optijd binnen en uitstekende kennis.
Snelle reacties op mijn verzoek te komen tot levering van keukenscharnier. Goed te volgen leveringstraject. Kom zeker nog ‘n keer terug. groet Karel Snijers
Wat je mag verwachten. Gewoon goed.
Alles prima
snelle bestelling en snelle levering
Snelle levering, voor kwalitatieve en goedkope producten. Nu meerdere keren besteld en altijd goede ervaringen gehad!
Prijs goed
Gewoon goed. Veel op voorraad. Scheel geleverd. Goede prijs.
Met de bestelling bleek dat niet alles op voorraad was. Het was klantvriendelijker geweest dat via een email gemeld wordt dat de beoogde leveringstermijn daardoor niet kan worden gehaald. Verder geen opmerkingen. Keurig geleverd.
Alles prima verlopen
geen klachten
snelle levering voor een mooie prijs
De spullen worden netjes verpakt en vlug verstuurd. Wel mag de verpakking ietsje kleiner.
Mooie overzichtelijke website, en snelle levering☺
Er werd meegedacht wat de beste keuze was
Prima bedrijf, snel en betrouwbaar.
Gewoon goed alleen levering duurde iets langer dan er stond dus dat kun je er dan beter niet bij zetten
Product in goede staat ontvangen en prima kwaliteit.
prima site
Alles is gemakkelijk te vinden op de website
Ondanks de vakantietijd snel geleverd.
heb 3 maanden op 2 doosjes mesjes gewacht wat denk je zelf? en dan zonder een berichtje waarom het zo lang duurt
Beste Charles, Ik heb uw bestelling er even bijgepakt, de bestelling heeft iets langer geduurd dan gehoopt. Ik zie namelijk in ons systeem staan dat deze een maand heeft geduurd. Onze excuses voor het ongemak! We hebben helaas soms wat probleem artikelen. Onze excuses daarvoor. We hopen dat u wel blij bent met de kwaliteit van het artikel. Mocht u niet tevreden zijn kan u altijd contact met ons opnemen, zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Keurig netjes geregeld.
Kom terug.