Goede verzorgde levering
Goed en duidelijk...ook e-mail verkeer heel vriendelijk en correct. Alleen adviseer ik om met een andere vervoerder voor lange spullen in zee te gaan. Maar dat heb verder niks te maken met jullie als webwinkel. Ik kom zeker weer terug als ik weer wat nodig heb.
precies zoals omschreven goede kwaliteit
Heel snel en betrouwbaar
prijs aan de hoge kant, gratis verzenden zou beter zijn.
Alles zeer duidelijk en vakkundig geleverd
Mooi product, bestel- en betaalgemak voor een gunstige prijs
Bijenbekjes besteld, met een dag levertijd, roestvrijstaal materiaal, en simpel te plaatsen.
Levering en servies zoals afspraak door corona jammer een iets langere levertijd
Heb de nemef 4923/02 meerpuntssluiting (cillinderbediend) besteld en de 4926 meerpuntssluiting (krukbediend) gekregen. Slordig als je het mij vraagt!
Beste Niels, Helaas gaat er wel eens iets mis. Klopt het dat u hier nog geen contact over heeft gehad met de klantenservice? U kan hem gratis retourneren en aangeven het verkeerde slot ontvangen te hebben. U heeft dan de keuze uw geld terug te krijgen of het juiste artikel te ontvangen. We helpen u graag met een oplossing. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Prima, niets meer aan doen
Snelle service, goede prijs kwaliteit
Snel,goede kwaliteit.
Besteld en de volgende dag al ontvange Goede kwaliteit en de schanieren lopen lkkr ligt klein zetje en hij valt al in het slit
Snelle levering, ruim assortiment.
snelle levering , perfect
Glaszuigers bestelt van zwaluw en kreeg andere (goedkopere) glaszuigers. Beetje jammer hoop dat het verrekend word.
Beste Dominique, Wat vervelend om te horen, het beste wat u kan doen is even contact opnemen met de klantenservice. We kunnen dan even kijken wat er gebeurt is met uw bestelling en samen tot een oplossing komen! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snel verzonden, goed ingepakt.
***** Tevreden!!
Ik had een vraag over sloten en maten. Daarmee ben ik uitstekend geholpen. Nu heb ik deuren met mooi beslag in ons nieuwe oude huis.
Alles goed kunnen vinden op jullie site. Duidelijk en veel mogelijkheden om eventueel advies te vragen. Was in mijn geval niet nodig. De bestelde artikelen waren exact op de beloofde dag in huis. Prima gedaan.
Alles verliep soepel en hulp en advies was geweldig!
Prima bestelproces, snelle levering, goede informatieverstrekking, goede prijzen. Kortom, dikke 10!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT