Ook retour zenden van spullen is gratis, snel en makkelijk geregeld!
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Producten waren niet op voorraad. Er werd duidelijk aangegeven wanneer deze wel geleverd konden worden. Ook werd er een alternatief geboden
Oke
Duidelijke website, de juiste producten thuis gekregen en netjes binnen de op de site vermeldde levertijd. Een bedrijf om op het lijstje te zetten voor toekomstige bestellingen.
Goed en snel geleverd zoals gezegd.
Goede website. Snelle verwerking van de order. Snelle levering.
Mijn ervaring super
Mijnijzerwaren had precies wat ik nodig had en dit werd op correcte en zeer snelle wijze geleverd!
Ziet er mooi uit
Ik heb onder andere verlengde scharnieren besteld. Op de website stond een levertijd van 3-5 werkdagen vermeld. Na een week niets gehoord te hebben ben ik zelf maar gaan bellen. Toen kreeg ik het bericht dat de levertijd een kleine maand zou zijn. Verder zijn de prijzen oké maar zouden ze bij Mijn ijzerwaren iets scherper moeten zijn om een betere service te kunnen leveren.
Vlot bestelproces, snelle afhandeling en bezorging.
Ik heb niet alles geleverd gekregen. Er ontbreekt artikel 36501, GB balkdrager lange lip 09333 59x146mm 2 stuks. Tevens is de levering niet opgestuurd, zoals vermeld was op de website. Hierover ben ik ook niet geïnformeerd. Zelf met jullie gebeld en hoorde toen dat er een artikel uit een ander depot moest komen. Zou dezelfde middag nog verstuurd worden omdat ik het nodig had. Heb het vermoeden dat het artikel, de balkdragers, niet bijgevoegd zijn, maar de bestelling gewoon opgestuurd is.
Zeker een aanrader!
Goed product en snelle levering
Het kontact met de dame was uitstekend alleen het adres wat op de pakbon stond klopte niet moest er achter aan bellen voor het goede adres aan de vervoerder, verder ben ik dik te vreden met het contact.
Pakketje is niet bezorgt
Beste Dillan, Wat vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik zie dat wij de bestelling op 10-6 hebben afgegeven aan PostNL. Na het afleveren bij de vervoerder hebben wij helaas geen invloed meer op de levering. Helaas heeft PostNL door de drukte soms wat langere levertijden maar ze geven aan dat de bezorger onderweg is. Dit is een brievenbus pakketje en kan elk moment bij u door de bus komen! Mocht u de bestelling deze week nog niet ontvangen hebben kan u altijd contact opnemen met de klantenservice, dan kunnen wij contact opnemen met PostNL. We hopen natuurlijk dat u de bestelling snel ontvangt en dat u blij bent met de artikelen. Met vriendelijke groeten, Mijnijzerwaren.nl
In alle coronadrukte was Mijnijzerwaren voor mij het enige bedrijf dat de bestelde producten inderdaad de volgende dag aanleverde.
Prijs kwaliteit verhouding goed. Daarnaast goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Aanrader!
Het bestellen van het product op de mobiele website verliep niet zo goed. Tijdens het betalen met MasterCard werd ik telkens weer doorverbonden naar mijn mobiele banking app, wat normaal niet de bedoeling is. Na eindelijk betaald te hebben, was het in eerste instantie niet duidelijk wanneer de levering ongeveer zou plaatsvinden. Dit werd pas duidelijk wanneer ik een mail van PostNL ontving. De levering door PostNL verliep vrij snel en duidelijk. Een enige opmerking bij de levering is dat PostNL het pakket gewoon voor onze deur had gelegd op het moment dat wij in Frankrijk zaten (zonder dat wij hierom hadden gevraag). We wonen in een nogal drukke straat en elke passant had dit pakketje kunnen meenemen. De enige reden, waarom ik ijzerwaren.nl aan een ander zou aanraden, is de iets goedkopere prijzen.
De bestelling was niet voorradig, ze hebben mij op de hoogte gebracht en een goed alternatief geboden. Dat is een goede service
Zie hierboven
Makkelijk te plaatsen. Goede kwaliteit.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT