Bij mijn bestelling was een onderdeel vergeten, volgende dag wel snel nagezonden.
Beste Leo, Ten eerste wat fijn om te horen dat het snel is opgelost! Onze excuses voor het ongemak, soms gaat er wel eens iets mis. We hopen natuurlijk wel dat u blij bent met uw bestelling! Ook hopen we u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Super bedrijf
De bestelling geplaatst. Zeer snel reactie omtrent de dag van levering ontvangen.HELAAS HET BESTELDE PRODUCT NIET ONTVANGEN. Nagevraagd bij de buren maar die hebben niets ontvangen wat voor mij was. Het ligt niet aan de afzender, maar ik zit wel zonder het bestelde artikel
Beste Peter, Ik zie dat u hier al contact voor hebt opgenomen, helaas hebben wij na het afgeven van de bestelling bij postnl geen invloed op de levering. Laat u het weten als de bestelling nog steeds niet is afgeleverd, dan kunnen wij contact opnemen met postnl en achterhalen wat er met uw bestelling aan de hand is. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
goed verpakt snelle service
Product voldoet aan mijn verwachting en is snel geleverd.
Mooie kwaliteit deurbel en supersnellelevering. Dik tevreden!
Goede prijs, duidelijke website, snelle levering.
Positief....
Goed product snelle levering
Waar andere leveranciers zich verschuilen achter de corona, lukt het Mijnijzerwaren wel om iets snel geleverd te krijgen.
Goed geholpen Alleen scharnieren kreeg ik 2 verschillende titan scharnieren. Dat viel me tegen.
Telefonisch contact opgenomen mbt enkele vragen inzake product. Zeer vriendelijk te woord gestaan, meedenkend en behulpzaam. Bestelling snel ontvangen. Super! Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen, nog maar net in bezit.
Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden...
Het is voor mij niet duidelijk genoeg hoe het artikel in werkelijkheid er uit ziet. Wat de technische specs zijn, zoals afmetingen en wat er zoal wordt meegeleverd met het betreffende artikell.
Dat een bestelling vertraagd wordt afgeleverd kan gebeuren maar communiceer dan wel daarover. Nu moest ik zelf na 2 weken gaan vragen wat er ging gebeuren. daar heb je toch een systeem voor om dat af te vangen.
Beste Cees, Onze excuses dat u zo lang heeft moeten wachten de vertraging kan inderdaad gebeuren. We proberen onze klanten altijd op de hoogte te houden, helaas lukt dat niet altijd door de drukte. Bij u is dat dus helaas niet gelukt. Onze excuses daarvoor. We hopen wel dat u blij bent met de bestelling en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Prima!1
Ik vond de producten die ik nodig had makkelijk. Binnen een dag geleverd. Top!
Prima compensatie voor een produkt waar lange levertijd opzat.
op de site staat met grote letters voor 16.00 uur besteld morgen thuis niet dus. daarna verschilde levertijden. ik heb de spullen maar bedenk me nog wel voor een volgende.
De bestelde goederen worden zeer snel geleverd en de voortgang goed doorgegeven.
Goed materiaal
Snelle correcte communicatie en levering. Aangezien ik het geleverde cadeau geef, kan ik (nog) niet oordelen over de kwaliteit.
groot assortiment, goede website
Het bedrijf is tel goed bereikbaar en klantvriendelijk. Product is netjes en snel geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT