Eerst even onduidelijk wanneer de goederen geleverd zouden worden maar, na telefonisch contact meteen duidelijk en verdere verloop van de levering via de mail prima in orde.
Duidelijke website waar je snel kan bestellen.
Ik heb setje van 3 gelijksluitende cylinders gekocht. 1 gaf na een week gebruik een probleem, maar de retourzending werd door ijzerwaren.nl behulpzaam zonder gezeur en snel geregeld. Binnen week had ik nieuwe cylinder weer in huis. Top service!
Snelle en goede afhandeling. Deugdelijke materialen en snel in huis.
Snelle levering Goede prijs
Goed geholpen
zeer vlugge aflevering van de producten!!!
prima, product goed en snel geleverd
Voor de eerste keer iets besteld maar weet zeker als ik weer Hang en sluitwerk nodig heb of andere dingen .zeker ijzerwaren .nl gewoon top
Goed maar kan beter.
Het is zeer eenvoudig om de juiste materialen op de website te vinden en te bestellen. De bezorging verliep ook vlekkeloos, dus al met al tevreden. Toen ik echter de verpakking opende zag ik slechts 3 scharnieren i.p.v. de 6 die ik verwachte. Op een andere website werden ze per set verkocht ipv per stuk. Toen viel de prijs wel wat tegen.
Als enigste dat het vertraging opliep door hetdriedagenduurde voor het werd verstuurd
snel en goed geleverd. Past perfect en makkelijk erin gezet.
Snel en precies wat ik wou.
Ik heb op een middag een steekslot gekocht. En die de volgende middag gemonteerd. Supersnel geleverd en het product voldeed aan de spec's. Pluspunt is dat het product gratis teruggestuurd mag worden als het onverhoopt toch niet klopt.
Prima shop.
Er miste iets en direkt na gestuurd.
Tevreden met de levering en product
tevreden
Scharnieren teruggestuurd om te ruilen omdat ik per ongeluk de verkeerde besteld had. Na een paar keer een mail te hebben ontvangen dat het druk was maar eens opgebeld. Daarna was het binnen een dag of 4 voor elkaar.
Voordeligste op internet, al eerder iets bij besteld. Helaas niet helemaal het juiste product maar het kon wel. Verschil tussen cilinder en kruk bediend driepuntssluiting.
Positieve ervaring met Mijnijzerwaren. Snelle levering voor een lage prijs.
Erg positief
Correcte levering zoals het hoort
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT