Krijg wat ik verwacht
Breed gamma goede kwaliteit snelle levering
Ik kreeg wat ik wilde.
Misschien is het handig om op de website dingen bij elkaar te zetten. Bijv. bij de scharnieren de bijpassende schroeven of een verwijzing ernaar ;)
Goed advies op de gestelde vraag met daarbij zeer acceptabele prijs en snelle voorraad levering.
4 Abus hangsloten gelijksluitend, snel gevonden en ook snel bezorgd. Prima !!
produkt voldoet aan de verwachting. levering was heel snel. vandaag besteld morgen in huis. uitstekend. prijs/kwaliteit heel goed.
Goede en duidelijke website en goede service
twee sets raambeslag besteld, Goede kwaliteit en vlotte levering.
zeer goed
Goed geregeld, bij vragen komt snel een reactie en bij problemen snel een oplossing. Ik ben erg tevreden over mijn bestelling
Dankzij backoffice alle goed verlopen.
prima ervaring
Ideaal overzichtelijke site en supersnelle levering. Hier kom ik zeker terug.
Snelle levering en levering volgens specificatie en correcte en vaktechnische antwoorden bij telefonisch contact.
Bij mijn bestelling was een onderdeel vergeten, volgende dag wel snel nagezonden.
Beste Leo, Ten eerste wat fijn om te horen dat het snel is opgelost! Onze excuses voor het ongemak, soms gaat er wel eens iets mis. We hopen natuurlijk wel dat u blij bent met uw bestelling! Ook hopen we u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Super bedrijf
De bestelling geplaatst. Zeer snel reactie omtrent de dag van levering ontvangen.HELAAS HET BESTELDE PRODUCT NIET ONTVANGEN. Nagevraagd bij de buren maar die hebben niets ontvangen wat voor mij was. Het ligt niet aan de afzender, maar ik zit wel zonder het bestelde artikel
Beste Peter, Ik zie dat u hier al contact voor hebt opgenomen, helaas hebben wij na het afgeven van de bestelling bij postnl geen invloed op de levering. Laat u het weten als de bestelling nog steeds niet is afgeleverd, dan kunnen wij contact opnemen met postnl en achterhalen wat er met uw bestelling aan de hand is. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
goed verpakt snelle service
Product voldoet aan mijn verwachting en is snel geleverd.
Mooie kwaliteit deurbel en supersnellelevering. Dik tevreden!
Goede prijs, duidelijke website, snelle levering.
Positief....
Goed product snelle levering