Filter

Product voorraad op website klopt niet en je wordt hier niet over geïnformeerd.

Sluiting incl. Sluitkommen besteld op donderdag voor 16:00 zodat het de andere dag geleverd kon worden (was op voorraad). Status bleef op betaling geaccepteerd staan. Maandag gebeld bleken de sluitkommen er niet te zijn, deze zouden woensdag binnenkomen. Donderdagmiddag weer gebeld omdat status nog steeds niet veranderd was. Nu bleek dat de sluitkommen er pas vrijdag waren. Vrijdag kreeg ik een status wijziging dat de bestelling klaar was voor verzending. Uiteindelijk na 9 dagen, zaterdag, mijn bestelling ontvangen.

• Kwaliteit N.v.t.

Alles super!

Mooi assortiment, prima prijs, snelle en goede levering, goede nazorg

• Kwaliteit

Prima webwinkel met veel keuze

Veel keuze en goede levering. Potentieel verbeterpunt: wanneer er gebruik wordt gemaakt van de zoekfunctie op de (mobiele) website, springt het beeld vaak terug naar boven tijdens 't scrollen.

• Kwaliteit

Snelle levering en response.

Had stangen voor een pompespagnolet besteld, maar helaas stangen voor een krukespagnolet ontvangen. Goederen retour gezonden. Zeer snel geld terug op rekening.

• Kwaliteit N.v.t.

wederom weer net het verkeerde onderdeel uit het magazijn gepakt....

Op zich prima bedrijf, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, goede service bij klachten...., echter: dit is al de zoveelste keer dat men net het verkeerde onderdeel uit het magazijn pakt...: ik had oa 2 slotplaten rechts besteld en 1 links, men levert 3 rechtse.... om dit nu weer retour te sturen is ook alweer zoiets, kosten onderdeel 1,26 Euro, moeite en verzendkosten voor zowel mij als Mijnijzerwaren zijn 10x hoger...

Snelle Service

Alles goed geregeld, had aleen een verkeerde slot besteld, contact gezocht, slot terug gestuurd en zal deze week het goede slot krijgen,

• Kwaliteit

Ze hebben wat ik niet in de bouwmarkt kon kopen.

Zoals ik al zei in de titel.. En nog een snelle levering in deze corona tijd!!! Geweldige service en product voldoet aan verwachtingen!!

• Kwaliteit

Snelle service. Wat niet goed is, is eenvoudig te retourneren.

Helemaal goed

Heel makkelijk

Prima verlopen bestelling

Producten besteld. Na een week nog niet vernomen. Geprobeerd te bellen maar was erg druk. Via chat contact gezocht. Prima geholpen door medewerker. Bleek dat het product in backorder stond bij leverancier. Medewerker ga aan dat een andere (duurdere) versie wel op voorraad was en dat deze zonder bijbetaling gelijk geleverd kon worden. Twee dagen later alles is alles netjes geleverd. Het was volgens mij beter geweest als ze mij wat eerder hadden geïnformeerd dat het product niet op voorraad was, maar desalniettemin hebben ze een keurige oplossing gecreëerd.

Goede en snelle levering

Goed product

• Kwaliteit

Fijne site en keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Fijne site en keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Webshop zoals je verwacht

Geen probleem ervaren.

zeer goed

Zeer tevreden over deze site . En een zeer snelle levering. Super

Snelle levering goede kwaliteit

Vlot geleverd

Precies zoals ik gehoopt had

Niet alles in 1 keer geleverd

Hoewel ik heel voorzichtig ben geweest om alleen voorraad artikelen te bestellen( ik heb 1 van de bestelde dingen snel nodig) is precies dat artikel niet bij de zending, wel een briefje dat het nagestuurd wordt

Tevreden

Snelle levering. Artikel naar tevredenheid.

goede retourvoorwaarden

ik had een slot besteld, maar helaas was het toch net niet passend. online kun je makkelijk een retour aanmaken en het pakketje afgeven op het postkantoor. omdat ik afterpay had gekozen, verviel mijn rekening, en hoefde er ook geen geld heen en weer geboekt worden. we hebben al vaker hier besteld en ik heb alleen goede ervaringen gehad.

Prima levering

Geen op of aanmerkingen

• Kwaliteit

Bestelling was compleet en op tijd

Goed assortiment en voor een scherpe prijs.

op tijd geleverd

Snel en correct geleverd

Prima, voldeed geheel aan verwachting.

• Kwaliteit

Tijdige levering met kwaliteit zoals verwacht.

Zoals het hoort dus!

9 Professor van der Waalsstraat