Zoals je mag verwachten. Als je doet wat je zegt, dan is het gewoon goed
IK heb geleverd wat ik besteld had namelijk een deurstop deze is inmiddels gemonteerd en voldoet prima.
Bij bestelling stond het op ruime voorraad, na bestelling bleek dit niet te kloppen, zeer irritant als je de timnerman inschakelt en de spulken zijn er niet
Beste, Onze leveranciers hadden wat productie en leverproblemen door de omstandigheden. We vinden het erg vervelend dat het mis is gegaan bij uw bestelling. We doen ons best alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Wij versturen de bestellingen zodra de leverancier deze bij ons levert en helaas duurde dat bij u iets langer. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Mijnijzerwaren.nl
Fijn bedrijf
Precies de deurdranger in voorraad die ik nodig had omdat de oude (meer dan 20 jaar oud!) defect was geraakt.
Goede en snelle service en voor de prijs
Onderdeel snel gevonden en snel geleverd
De eerste heeft het geen maand volgehouden, waarschijnlijk door een verkeerde las is de bevestiging bij de ketting afgebroken.
Het is heel goed en snel geleverd
Nadat ik mijn bestelling op een vrijdag had geplaatst, werden mijn bestelde goederen ook de volgende dag (in het weekend) geleverd. Zelfs als het gaat over een bestelling die nog geen €20 koste. Dit vind ik top!!
Gewoon zoals het hoort. Product netjes afgeleverd. Geen gedoe. Prima.
Snel geleverd. Goede kwaliteit en concurrerende prijzen!
Raamuitzetter besteld, maar kwam nog niet na 3 weken. Jammer genoeg niet uit hun zelf bericht gehad. Zelf contact opgenomen, de Raamuitzetter die ik besteld had was niet voorradig. Wel een alternatief. Direct bezorgd dat was prima. Verder contact was goed
Hoewel het product wat ik bestelde niet leverbaar was, werd ik goed geholpen met een alternatief.
Ik zocht 2 hangsloten te openen met dezelfde sleutel. De site gaf duidelijke informatie over type sloten en over de levertijd. Ook informatie na bestelling was duidelijk
tevreden over het product, de levertijd was erg lang
We kregen een mail dat de bestellingvertraging opgeleverd had en later ook nog een mail dat ons product niet voorradig was. Uiteindelijk, snel een vervangend product aangeboden gekregen en geleverd.
moest even iets zeker weten, even telefonisch contact gehad prima. daarna via webshop besteld, en snel in huis.
Duidelijk, goede prijs en snelle verzending
De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Dit kom je de laatste tijd bijna niet meer tegen. Het product was bovendien zorgvuldig en netjes verpakt.
Prima prijs/levering
Alvorens een bestelling te plaatsen ,heb ik eerst per mail een vraag gesteld. Op korte termijn adequaat beantwoord. Bestelling werd keurig en tijdig afgewerkt. Prima prijs-/kwaliteit.
Duidelijke site,goed materiaal wat scherp geprijst is,en snel geleverd gewoon top.
De website was duidelijk, de producten waren snel leverbaar. En het zag er allemaal netjes uit.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT