We hadden ze per direct nodig...besteld en volgende dag geleverd.
Snel gewenste artikel gevonden. Stond duidelijk hoeveel op voorraad en bij bestelling wanneer het geleverd werd. Precies volgens afspraak.
Ik was op zoek naar kleine grendels. Op deze site keus uit verschillende modellen tegen concurrerende prijzen. Bestelling geplaatst, snelle levering, goed verpakt.
Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Levering liet even op zich wachten maar is bij persoonlijk contact goed toegelicht. Ben zeer tevreden.
goede kwaliteit en erg snel geleverd
Goed, duidelijke site!
Zeer degelijke uitstraling
Bestelde oke .maar appen div andere antwoorden
Perfecte nalevering van tekorten Kan gebeuren
Overzichtelijke website, eerlijke prijzen. Goede terugkoppeling bestelstatus, snelle levering. Aanrader!
ik had een product besteld en per ongeluk te weinig bestel, met 1 mailtje was dit opgelost. correct en snelle levering van de producten. Top
De online website mag gebruiksvriendelijker. Vooral de zoek optie. Verder is het een prima bedrijf en ben er zeker tevreden over.
Duidelijke website
De aflevering was wat later dan verwacht, vermoedelijk een gevolg van drukte.
Na paar mails was er een garantie Top
Ruime keus en makkelijk te bestellen. Een uitkomst in corona tijd!
Ik heb wat besteld, en toen kwam het met de post niks geks
Voor herhaling vatbaar.
Juiste producten en snel geleverd. Goed verpakt
Correct en duidelijke omschrijvingen
Goede ervaring en tevreden over geleverd product
Heeft de juiste producten en een goede prijs
Gewoon goed, niets op aan te merken.
Produkt voldoet aan de wensen
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT