Uitgebreid assortiment. Website is simpel te navigeren en te navigeren. Vandaag besteld is idd morgen in huis (als PostNL mee wil werken uiteraard).
Goed service
Super snelle levering, de bestelling kwam zelfs 2 dagen eerder dan de levertijd aangegeven op de website.
Zie boven
Na de bestelling zeer snel geleverd
Lekker snel en goeie service
Tot heden is De ervaring die ik heb is uitstekend. Kan er niets anders van maken. Zeker de zorg, de super snelle reacties op vragen enz. Dit voornamelijk door de medewerken Mike. Deze gast is super
Goed en snel.
bestelling geplaatst bij beslist.nl bevestiging gekregen met telefoonnummer van Mijnijzerwaren. levertijd 5 tot 10 werkdagen. Na 11 werkdagen navraag gedaan over mijn bestelling, wisten niets over de status te zeggen dan dat Stanley nog niet geleverd had. Er zou navraag gedaan worden en ik zou geïnformeerd worden. De volgende dag is de bestelling naar mij verzonden. Zonder info.
Beste Hans, Wat vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op uw bestelling. Waarschijnlijk heeft de klantenservice dit doorgespeeld naar de leverancier en zijn de producten volgende dag binnen gekomen. Als wij de producten binnen krijgen worden deze namelijk gelijk naar de klant verstuurd. Excuses voor het ongemak. We hopen dat u wel blij bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Vriendelijk personeel, en snelle levering, en goeie prijzen.
Snelle levering. Goede prijs.
Wijziging in adresgegevens snel en goed doorgevoerd tijdens bezorgproces
Goede ervaring Alleen viel het tegen dat er geen schroeven bij zaten verder prima
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen. Foutje bij het versturen. Heel vervelend maar kan gebeuren natuurlijk. Tot op heden het juiste artikel nog niet ontvangen. Als je iets snel nodig hebt dan raad ik deze webshop af.
Beste Ivo, Wat vervelend om te horen. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Heeft u er al contact over opgenomen met onze klantenservice? Ons mail adres is [email protected]. We helpen u natuurlijk graag om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Original recension
Verkeerde artikel verstuurd. Heel vervelend
De levering liet even op zich wachten, dit kwam door de fabrikant van het bestelde product.
Heb de verkeerde geleverd gekregen
Beste Mike Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Wat vervelend om te horen. Heeft u er al contact over opgenomen met onze klantenservice? Ons mail adres is [email protected]. We helpen u natuurlijk graag om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Snelle en correcte levering.
Jammer dat zending niet compleet was. 4 scharnieren misten daar deze niet op voorraad waren ten tijde van verzending. Door ontbreken pakbon was ook niet duidelijk of artikel nog in backorder stond. Na contact via chat bleek dat dit wel het geval was en dat zodra weer op voorraad artikel nageleverd wordt... Tip: Indien nalevering van artikel op zelfde order; pakbon toevoegen . Verder snelle reactie...
Nette mensen En komen hun afspraken na Dit het ik wel anders mee gemaakt Top bedrijf Mvg Robert
Snelle levering en degelijke kwaliteit
besteld en bevestigd (door beslist.nl) op 27/5. Week niets gehoord, toen rappelmail aan ijzerwaren. Toen diezelfde dag melding dat artikel werd verzonden. Voor een handdoekrekje toch wel lange levertijd. Was blijkbaar blijven liggen. Artikel op zichzelf overigens prima.
Goede en snelle levering
9 Professor van der Waalsstraat