Snelle communicatie vanuit Mijnijzerwaren over plaatsing bestelling en bezorging. Bestelling was snel binnen en in goede orde ontvangen.
Het reukslot wat ik nodig had was voorradig en snel in huis. Overzichtelijke site en correcte levering
Werd netjes en snel gemaild dat er info miste van mij dat ik verkeerd had ingevuld. Daarna snel geleverd!
Keurig op tijd en snel geleverd. Goed materiaal tegen een redelijke prijs.
Snelle goede levering waarvoor je geld.
Gewoon goed.
netjes afgehandeld. Goede website en spullen netjes geleverd
Artikel niet op voorraad en heb daar geen bericht over gehad..via chat goed opgelost /vervangend artikel..Toen snel ontvangen. Vraag of ik het artikel kan gebruiken ...?
Kon ze nergens vinden. Maar bij jullie in 3 dagen.. Kon ik eindelijk verder klussen.. Ik bestel zeer zeker nog wel weer wat bij jullie toppers
Heb 2 naambordjes besteld, door mijn onkunde had ik 2 verschillende manier van graveren ingevuld, wordt netjes gebeld of dit wel klopte.
Beter dan de grote bouwbedrijf jongens
Producten voldoen aan verwachting. En snel geleverd
Toppie
Alles geleverd zoals beschreven
Keurig op tijd geleverd. Goed verpakt
het bestelde is netjes geleverd niks op aan te merken. volgens de website worden de spullen die voor 3 uur worden besteld de volgende dag al geleverd. helaas is dit niet het geval geweest, maar niet te min was de rest goed geregeld.
Grote keuze en niet te duur
Nog niets ontvangen
Original recension
Nog niets ontvangen
Nadat aanvankelijk een verkeerd artikel is geleverd, is dit binnen enkele werkdagen hersteld. Juiste artikel is direct verstuurd door Mijnijzerwaren. Retourneren van verkeerde artikel was kosteloos en ging gemakkelijk middels retouretiket (wel zelf afdrukken).
Beste, Ik hoop dat u inmiddels het juiste artikel in ontvangst heb mogen nemen. We werken elke dag hard om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Original recension
Bestelling liep vlot, maar het verkeerde artikel is geleverd. Per e-mail reactie gestuurd (ivm zaterdag), maar nog geen reactie ontvangen (dinsdag)
Prima geleverd conform afspraak, eenvoudig communiceren via WhatsApp.
Lekker duidelijk website waardoor alles goed te vinden is.
Nadat ik zelf telefonisch heb gevraagd waarom de levering zo lang duurde, ben ik via mail ingelicht dat het materiaal uit Italië moet komen en zal de levering waarschijnlijk 4 a 6 weken later plaatsvinden. Vandaag levering ontvangen.
Ondanks corona toch precies op tijd.
Goede prijs, snelle levering
9 Professor van der Waalsstraat