Makkelijke site, waarop eenvoudig de artikelen te vinden en te bestellen zijn. Daarna wordt het bestelde op een professionele (goed ingepakt) bezorgd.
Recommended seller
Snelle levering, duidelijke website. Prima
de beschrijving op marktplaats was anders dan de levering. het beschreven en gekochte artikel was niet leverbaar. Het klantencontact en de afwikkeling (retournering) gingen goed.
Zij komen de afspraken na,vriendelijk.niet duur.
was op tijd en in orde
Precies wat ik nodig had, snel geleverd tegen een redelijke prijs
Mijn bestelde artikelen waren niet voorradig, ik kreeg een mail voor een alternatief. Goede service en snel geleverd.
Snelle levering van de juiste bestelling! En dan ook nog voordelig.
Heb het besteld en was een snelle levering Zelfs nog na werktijd 20.40 uur werd het bezorgd
Alles uitstekend. verzending had ietsje sneller gekund. Klanten zijn tegenwoordig nou eenmaal verwend.
Product goed te vinden op de website. Bestelling eenvoudig te doen. After-pay betaling. Goede informatie over de verzending Alles in orde.
Ben tevreden over het product en de service!
Alles na verwachting
De door mij bestelde deurstoppers werden volgens afspraak geleverd. Na montage deden ze precies wat ze moesten doen
Duidelijk volgens afspraak
Ruime keus, heldere communicatie en snelle levering. Prima.
Nette afhandeling en snel geleverd
Goede levering en op tijd
Fijn dat Mijnijzerwaren de deurvastzetters op voorraad had voor een goede prijs. Wat wel jammer is, is dat je op maandag om 16:45 bestelt en daarmee ruim voor de deadline van 16:00 op dinsdag zit, die vervolgens niet wordt gehaald, wat met Hemelvaartsdag ertussen betekent dat de producten er pas vrijdag zijn. En ja, het is druk en het zijn gekke tijden, alleen had ik gehoopt dat 23 uur en een kwartier genoeg tijd is om twee vastzetters in te pakken Maar voor de rest was het prima en je kunt er zeker bestellen.
Het was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste! Op een informatieve vraag kreeg ik een goede uitleg.
Voor de 2e keer een bestelling gedaan en wederom helemaal naar wens en correct uitgevoerd. Ik hen van harte aanbevelen!
Bij niet voorradig altijd een mail
Ideale site erg overzichtelijk en ze hebben werkelijk alles! Besteld en de dag erna al in huis, bedankt!!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT