Op de site staat voor 16 uur geleverd, de volgende dag geleverd, maar voor 12 uur besteld was in werkelijkheid pas na 3 dagen verstuurd. Op de site staat tot 17uur telefonisch bereikbaar, maar om 16.50 al het antwoord apparaat. Als ik per mail vraag wanneer het geleverd wordt is het antwoord dat men wacht tot alles op voorraad is, terwijl er op de site voldoende op voorraad staat. Ik heb het uiteindelijk na 2 dagen wachten in een fysieke winkel gekocht. Dit was eens maar niet meer!
oke
Binnen 25 uur geleverd en een goede begeleiding wat betreft logistiek
goede prijs, makkelijk te bestellen, en snelle, probleemloze bezorging. dus, in 1 woord: prima.
Dank u weel
Snel het beoogde product gevonden , Dictator Deurvastzetter ZE-160 160mm zilver. Scherpe prijs, duidelijke omschrijving. Snelle levering.
Ook voor windsurf onderdelen het juist adres
Goed product , snel geleverd , prima prijs
Ik heb snel kunnen vinden wat ik zocht, daarna direct besteld en snel geleverd (ook gezien de coronatijd). Dit was mijn eerste ervaring met Mijnijzerwaren.nl, maar zeker net de laatste.
Zie vorige vraag.
Op de website staat doodleuk dat mijn artikelen ruimschoots op voorraad zijn en dus voor 16:00 besteld morgen in huis. Niet dus, klantenservice gecontact: ja de voorraad klopt niet. Paar keer bericht en allemaal loze woorden: ja waarschijnlijk dan en dan verzonden. Voorraad werken ze dan ook niet bij. Dus staat nog steeds ruim op voorraad op de website. Nu twee weken verder en nog niets mogen ontvangen.
de service perfect goed material snelle levering en betaalbaar ben zeer tevreden echt top
Prima bedrijf. Veelzijdig aanbod
Goed geholpen via de chatfunctie Gisteren het bestelde in goede orde ontvangen
Bestelling is eenvoudig te doen, wat er geleverd is heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Contact gehad met de helpdesk, deze denkt mee en komt met een goede oplossing
Snelle levering top
Na telefonisch contact zou het langer duren. Uiteindelijk toch zeer snel geleverd. Op zaterdag! Duidelijke omschrijving van de producten, zeer gebruiksvriendelijke website.
Toh tevreden
De beschrijving van producten kon beter zijn
bedankt en lekker snel
top
Geen problemen. Levertijd was langer, maar we zitten nu in een vreemde situatie. Prima verder
slot kon ik zo omzetten paste precies helemaal happy.
het is goed voor nogmaals
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT