Zie boven
X
Prima einkel
Alles correct verlopen. Materiaal is van goede kwaliteit
Goed product voor een prima prijs! Product werd snel geleverd!
Geweldig assortiment en snelle levering
Netjes op tijd en geleverd volgens afspraak tegen een mooie prijs.
Goed werkten snelle levering
goede website, veel producten. De prijs is concurrerend en de levering is supersnel. Zelfs in coronatijd maar 1 dag levertijd!
Voor mijn tuindeur een smal slot besteld. Ik ben daarbij afgegaan op de afbeelding, maar die bleek niet bij de omschrijving te horen. De klantenservice was goed bereikbaar, het juiste slot besteld en kreeg dat de volgende dag geleverd. De retour afhandeling is nog gaande! Per saldo tevreden over MijnIJzerwaren.nl.
Ondanks Corona toch 2 dagen later in huis.
Goed, wellicht zou het helpen als je een wizzard zou ontwikkelen voor de hardlopen producten. Die wizard zou dan als doel hebben het selecteren van de producten die technisch gezien mogelijk zijn.
Het bestelde artikel was bij mijnijzerwaren beduidend goedkoper dan elders. Super snel geleverd en de mogelijkheid voor achteraf betalen altijd prettig, zeker als je ergens voor het eerst besteld.
Wat later binnen dan dat ze beloven maar top service! Ze hadden een artikel niet op voorraad de medewerker nam de moeite om even te overleggen en alsnog de bestelling de volgende dag in huis.
een te weinig geleverd product direct, na verzoek, hersteld. Chapeau
Goede service. Er zat alleen geen installatie handleiding bij de scharnieren (voor het afstellen). Die moest ik zelf op internet opzoeken. Ik zou een link naar de handleiding in de mail doen, zodat je die hebt mocht je hem nodig hebben.
Snelle service ook toen t via internet even niet werkte
Er staat in de advertentie dat het een elektrische koelbox is en krijg er een opgestuurd die niet elektrische is.. En dan kijk je de advertentie terug en dan is de zin dat hij elektrisch is er ineens uitgehaald
Zeer redelijke prijzen snelle levering product exact als beschreven volgende keer weer
Via chat snel antwoorden op mijn vragen. En kreeg mijn bestelde producten snel toegestuurd. Helaas ook gebruik moeten maken van de retourservice ivm niet passend product, maar deze is erg makkelijk in gebruik en werkt prettig.
Gedegen materiaal en snelle levering. Het enige wat me stoort in het geheel van bestellen tot en met levering is: de handleiding. Niet alles wat geleverd is wordt beschreven, dus ik blijf met dat gevoel zitten van: ben ik iets vergeten te monteren? Bovendien: technisch taalgebruik is voor een goedwillende, maar niet atechnische knutselaar irritant, want vaak niet te volgen. Ik heb overigens niet gebeld met de klantenservice.
Snel ontvangen
Idem
Makkelijk bestellen en snel geleverd
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT