Prima en zelfs ton PostNL een blunder gemaakt had netjes geholpen !
Prettige website, zeer snelle levering zelfs in de avond zonder extra kosten. Graag tot de volgende keer
goede klompen , pasvorm perfect , prijs top , alleen klein puntje van aandacht "hou de klant op de hoogte van de bestelling "
Product foto anders dan geleverde product. Geen reactie op mail hierover.
Ondanks de moeilijke en drukke tijden en snelle levering.
Mooi product!
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zending!
Gewoon goed!
veel keus, goede kwaliteit - prijs verhouding en vlotte levering
Snelle en goede levering.
Slot voor het toilet snel geleverd
vlotte afwerking ook na een foutje in de bestelling
Top, op stock en snel geleverd
Ruime aanbod, snel kunnen kopen en netjes op tijd geleveerd. Alleen, helaas, heb ik twee plankdragers besteld van dezelfde maar eigenlijk he ik twee similare ontvangen (een was iets kleiner in de hoogte en had net een andere wit kleurtoon dan de andere). En helaas valt het wel op :/
Hele mooie website overzichtelijk, redelijke prijzen, zeer snelle levering. in mijn ogen gewoon TOP!!!!
snelle service
Duidelijke beschrijving van aangeboden ijzerwaren, scherpe prijs, snelle verzending.
Ik heb niet alleen 5 weken moeten wachten op een levering...de levering was ook incompleet. Ik heb een email-bericht met bijgevoegde afbeelding van hetgeen ik mis. Ik wacht nog op antwoordt...Backoffice lijkt mij niet op orde..
Ondanks de crisis was mij pakket snel geleverd en kon ik gelijk aan de slag.
Prima bedrijf is aantebevelen
Ruime keuze en overzichtelijk gepresenteerd.
Producten voldeden aan verwachting en waren snel geleverd. Bij het product "DX DEURVASTZETTER VLOERMODEL VERZINKT" was het handig geweest als de dimensies erbij zouden hebben gestaan. Nu moest ik een beetje improviseren omdat het model vrij laag was (dus een verhoging moeten maken om het passend te krijgen met mijn deur).
Alles was keurig verstuurd en kwam op de verwachtte tijd binnen.
Bestelling ondanks drukte binnen 48 uur geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT