Prima bedrijf, alles snel geleverd en zoals verwacht.
Al vaker besteld bij Mijnijzerwaren. Steeds volgens afspraak geleverd. Als een van de weinigen ook tijdens Coronacrisis gewoon volgende dag geleverd en geen smoesjes over drukte bij bezorgers.
Erg fijn dat ik op het laatste moment nog iets kon toevoegen aan mijn bestelling en dat jullie ondanks deze drukke tijd goed bereikbaar zijn.
Snel in huis. Netjes verpakt
bijna goed,op de vraag of de ketting en de afstelmaterialen geleverd kunnen worden,werd geantwoord nee,terwijl het keurig in het doosje zat.[produktkennis]
Goed product voor een hele goed prijs ondanks deze rare tijd toch supersnel binnen twee dagen bezorgd. Klasse!
Goed product snelle levering
Alles goed geregeld ! Duidelijk
E
Top, schrok van de prijzen van de plaatselijke bouwmarkt. Op internet dit tegen gekomen. Veel goedkoper en snel in huis. Helemaal top, hier ga ik vaker bestellen
Vlugge levering, goede communicatie
Keurig bestelde materialen bezorgd. Zelfs in moeilijke omstandigheden netjes binnen enkele dagen. Tom
Snelle levering van het bestelde onderdeel (bovendeel) van een waterkraan. Toen bleek dat ik het verkeerde item had besteld ging het (gratis) retour zenden ook goed. Ik heb bij de retour zending aangegeven dat ik het onderdeel wilde ruilen. Dat mislukte helaas...⊠ik kreeg mijn aankoopsom terug gestort. Maar ga zeker een volgende keer winkelen bij Mijnijzerwaren.
Even wat onduidelijkheid of ik nu een set of maar 1 onderdeel had besteld maar dit werd prima en supersnel opgelost. Goede kwaliteit, dit is geen slappe troep. En de prijs is prima te doen.
Snelle verzending en uitstekende beschrijving
Ik heb een deurbel besteld, die helaas niet werkte. Ik heb hem teruggestuurd en u heeft de prijs daarvan keurig vergoed
Bestelling vlot en compleet geleverd.
Prima prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering.
Prima ervaring. Snelle levering en goede kwaliteit.
Op de website staat bij de door mij bestelde deurspion dat dat ding 14 mm dik is. Daarom kocht ik de speedboor van 14 mm erbij. Bij ontvangst blijkt het echter 16 mm te zijn. Best wel lastig als je door een dikke deur moet boren.
adres om te onthouden
Grote keuze en goeie prijzen.
Ik was verbaasd over de snelheid van leveren helemaal goed
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alla kunder kan lÀmna en recension, men alla recensioner mÄste följa vÄra anvÀndarvillkor och integritetspolicy
⹠Vi genomför bÄde automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
âą Recensioner som skickas in âspontantâ publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.