Snelle levering en goede prijs
Een aantal profielen besteld. De volgende dag al geleverd; vastgetaped aan een lat zodat de profiel tijdens levering niet zou beschadigen. Top!
Binnen 2 dagen geleverd, prima.
3 rollen afdichtband besteld Snel geleverd
top,
Ik wist wat ik hebben wilde, dus op internet gezocht naar scherpe prijs. Bij Ijzerwaren.nl was het 15% goedkoper en geen bezorgkosten. Product werd snel geleverd en was prima in orde. Aanrader!
Eenvoudig te bestellen, snelle levering, aanrader
snel bestelt en snel gelevert
Eerste keer een bestelling geplaatst. Het is heel snel verwerkt en bezorgt. Volgende keer zal ik weer via de website bestellen !!!!
Top !
Prima...
Helemaal tevreden
Ik ben ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd goed meegedacht en naar mogelijkheden gekeken.
matig, ik had een hoop spullen besteld en 1 ding hadden ze niet op voorraad. Daarom hadden ze alles achtergehouden. Moest ik een week wachten en dat stuurden ze past op toen ik erover belde.
Duidelijk uitleg gehad over product.
Goede producten en nette prijzen en snelle levering
Alles ok
Nadat ik zelf de verkeerde had besteld is die zonder problemen omgeruild. Inmiddels gemonteerd en al. Bedankt voor deze service.
Ik had een kleine bestelling, maar het was snel en goed verpakt afgeleverd. Heel tevreden.
Snel geleverd en product goed.
Snel geleverd voor een mooie prijs.
Besteld en binnen 48 u tijdens de coronacrisis in huis. Ik werd telkens goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT