artikel besteld, artikel geleverd, business as usual, niks mis mee
redelijke prijs, supersnel geleverd
Zeer snelle levering, bij vragen is er altijd de online klantenservice die heel erg vlot reageert. Enig minpuntje is dat bij zakelijke bestellingen er geen directe mogelijkheden bestaan om referenties aan te geven, dit is via een omweg wel mogelijk. Lastig, vooral bij meerdere (lopende)bestellingen.
Prima. Zeer kompleet product tegen de laagste prijs.
Er stond voor 16:00 morgen thuis en ik bestel het op een vrijdag en krijg het pas maandag
Wat ik wel een nadeel vond is dat er geen beschrijving bij zat van de montage ven het geheel, tevens waren er geen bevestigingsmiddelen bij gheleverd of kon deze ook niet apart kopen.
Ik heb donderdag mijn bestelling geplaatst in de avond van 5-3. Dinsdag 10-3 is de bestelling ontvangen. De verpakking had wat mij betreft 50% kleiner gekund, maar verder prima levering, met voldoende automatische statusupdates over de bestelling.
uitstekend
Bedrijf biedt een scherpe prijs. De informatie en productbeschrijving zijn accuraat. De infomatie over het verloop van de bestelling is dudelijk en de bestelling was de volgende dag in huis en compleet.
Alles prima verlopen, snelle bezorging
Ruime sortering en goede kwaliteit
Driepuntssluiting nodig, op voorraad, besteld en half uur later afgehaald in Alkmaar, prima prijs
Snelle levering goed product!
Juiste produkt. Voordelig door reële verzendkosten
We hadden de verkeerde maat besteld. Terug gestuurd en hebben netjes het geld terug gekregen
Product gekocht maar voldeed niet kon netjes terug sturen met een sticker van het bedrijf dat het de klant niets koste.Nieuw produkt besteld maar waarschijnlijk niet goed gekeken want op de tochtklep zat geen borstel.NA een mail wisseling gaf mijn ijzerwaren aan dat ik alles netjes mocht terug en ik mijn geld terug gestort werd met verzendkosten. Ga nu 1 product terug sturen en wacht tot ik mijn geld terug gestort krijg war netjes afgehandeld zal worden ik heb hier alle vertrouwen in.
Klein onderdeel besteld snelle levering. Goed info omtrent levering
Juiste kwaliteit onder een goede prijs
Ikzelf ben heel tevreden
Overal gezocht maar hier was de combinatie van verkoopprijs en verzendkosten top, bij ons in de vakhandel kende ze dit product niet eens.
Wat fijn dat u bij mijnijzerwaren.nl de juiste producten hebt kunnen vinden! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.
Snelle levering en goede overzichtelijke site
Wat fijn om te horen! We hopen dat je in de toekomst weer voor mijnijzerwaren.nl zal kiezen.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT