Goede service en snel geleverd is top om te horen! We hopen dat je blij bent met mijnijzerwaren.nl!
Goede informatie en snel geleverd. Top!
Bedankt voor deze positieve review! We hopen dat je mijnijzerwaren.nl snel weer opzoekt.
Prima geen aanmerkingen
We zijn blij om te horen dat bestellen op mijnijzerwaren.nl goed is bevallen en hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.
goede ervaring
We zijn blij om te horen dat je bestellen op mijnijzerwaren ziet als een goede ervaring! We hoopen u natuurlijk snel weer te zien op onze webshop.
Snel en goed product. Was online hier het goedkoopste.
Wat fijn om te horen dat bestellen op mijnijzerwaren.nl u zo goed is bevallen! We hopen u natuurlijk snel weer van dienst te zijn bij een toekomstige bestelling.
Degelijk materiaal en snel geleverd
We hechten veel waarde aan kwaliteit en snelheid en we zijn blij dat dit ook zo is ervaren. We hopen u snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
Makkelijk snel en goed! Een voorbeeld voor de Web-wereld.
Perfect is natuurlijk een prachtig woord voor een review, we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met mijnijzerwaren.nl en we hopen u spoedig weer terug te zien op de webshop!
Bedankt voor deze positieve review! We zijn blij dat bestellen op mijnijzerwaren.nl zo goed is bevallen!
Kreeg de verkeerde spullen geleverd maar na telefonisch contact is er gelijk gehandeld en had ik de volgende dag mijn goede spullen al in huis. top
Wat fijn dat alles toch is goedgekomen, we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn en dat bestellen op mijnijzerwaren.nl u bevalt.
Eerst de verkeerde artikelen besteld; keurig retour zending aangemaakt en de gewenste artikelen per direct toegestuurd gekregen....... Ook antwoord op vragen binnen afzienbare tijd.... Complimenten !
We zijn blij om te horen dat mijnijzerwaren.nl u is bevallen! We zijn blij dat het probleem met de bestelling soepel en goed is opgelost en hopen u snel weer van dienst te zijn.
Nog steeds geen producten ontvangen, wel betaald
Goedemorgen meneer Druten, Vervelend dat je de artikelen nog niet hebt ontvangen. Zoals telefonisch besproken hadden we al een onderzoek lopen bij PostNL aangezien de T&T aangeeft dat de zending wel is bezorgd. Vrijdag is er ook nog contact geprobeerd op te nemen met je over de bestelling (telefonisch). We komen graag samen met jou nog tot een oplossing aangezien we nog niks van het onderzoek hebben gehoord.
De deurklinken en valdorpel zijn snel geleverd. Producten voldoen aan hetgeen je zou mogen verwachten. Deurbel mee besteld, werd plotseling verzendkosten gerekend. Na contact met klantenservice werd verzendkosten teruggestort. De bestelling was boven de €200,00.
Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk is opgelost en u blij bent met de bestelling. We hopen dat u snel weer eens een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl!
Snel correct en efficiënt
Bedankt voor deze positieve review! We hopen je snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl!
alles ok
Fijn dat bestellen op mijnijzerwaren.nl goed is bevallen en we hopen u snel weer van dienst te zijn.
Dankjewel voor deze positieve review! We hopen dat je snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl
Een oplegslot besteld. Deze werd op tijd geleverd. Het slot was precies wat ik nodig had. Benodigde schroeven e.d. werden meegeleverd in de doos.
We zijn blij om te horen dat de bestelling naar wens was en hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
Het bleek lastig om recht door de deur te boren, het lukte wel en de schade is gelukkeg niet te zien!
Gelukkig dat de schade niet te zien is en het toch is gelukt. We hopen dat het volgende keer makkelijker gaat en dat u snel weer terug bent op mijnijzerwaren.nl
Kwaliteit geleverd binnen de geleverde tijd
Kwaliteit is een aspect waar wij bij mijnijzerwaren.nl veel waarde aan hechten en zijn blij dat u tevreden bent. We hopen snel weer een nieuwe bestelling te zien!
Snelle levering goed verpakt aangeleverd en goed advies.
Snelle levering, hoogwaardige kwaliteit en goede service zijn natuurlijk woorden die we in elke review willen lezen! Bedankt voor deze positieve review en we hopen u snel weer te kunnen helpen bij een toekomstige bestelling op mijnijzerwaren.nl
Goede service vanaf de site mijnijzerwaren, slechte kwaliteit van post nl
Brievenbus gekocht voor binnenshuis. Door een klein fabricagefoutje (wat kan gebeuren) kreeg ik na een keer contact met klantenservice direct een nieuwe brievenbus opgestuurd. Gewoon goed en snel.
Wat vervelend dat het bij de eerste zending niet gelijk goed ging. Wel zijn we blij om te horen dat alles goed is opgelost en hopen dat u blij bent met de bestelling!
Mijn ervaring is goed. Ik heb hier al een aantal keer iets besteld. Snelle levering!
Wat fijn om te horen en we hopen natuurlijk dat u nog vaker kiest voor mijnijzerwaren.nl
Snel en zonder kosten de juiste artikelen geleverd.
We zijn blij dat we het zo snel hebben omgeruild en hopen dat we u snel weer kunnen helpen bij een nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl
Levering was incompleet, verkeerde bevestigingsmateriaal. Daarnaast was het onderdeel licht beschadigd
Beste Peter, Wat vervelend om te horen, heeft u hier al contact over gehad met de klantenservice? We komen graag met een oplossing voor dit ongemak! Mocht u dit nog niet hebben gedaan kan u altijd contact op nemen met ons via [email protected] Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Prima bedrijf.
Bedankt voor deze positieve review! We hopen dat u snel weer te vinden bent op mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT