Antwoordbandje kan veel beter, had scharnieren nodig en werkt dan wat lastig als er geen tech. geg. beschikbaar zijn, met name de belasting hiervan
Dankjewel voor deze review. We zullen er naar kijken en we hopen dat de bestelling verder wel naar wens was.
Site gevonden via beslist prijs was concurrerend en uitvoering was keurig. Besteld en levering bleek conform verwachting te zijn.
Wat fijn dat bestellen op mijnijzerwaren.nl zo goed is bevallen, we hopen dat je in de toekomst weer kiest voor ons!
Ze hadden wel even mogen vemelden dat 2 dagen later het goedkoper was.
Wat vervelend om te horen dat de bestelling 2 dagen later goedkoper was, helaas gebeurt dat wel eens kunt u mij vertellen om welk artikel dit gaat.
Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren voor mijnijzerwaren.nl hebt gekozen en zijn blij om te horen dat alles elke keer naar wens is.
Prima bedrijf met goed assortiment, snelle levering en scherpe prijzen
Super om te horen dat mijnijzerwaren.nl zo goed is bevallen! We hopen je snel weer van dienst te zijn bij een nieuwe bestelling!
S'avonds besteld, de volgende dag rond het middaguur in huis. Prima verpakt en het juiste onderdeel!
We zijn blij om te horen dat alles naar wens was. We hopen dat je snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl!
Ik kan niks anders zeggen dan dat 'Mijnijzerwaren' een goed georganiseerd bedrijf is! Er werkt professioneel en vriendelijk personeel. Krijgen van mij 5 sterren, want dat hebben ze echt verdiend.
Bedankt voor deze enthousiaste review! We hopen je snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl
Goede prijzen en snelle levering, Top!
We zijn blij om te horen dat je mijnijzerwaren.nl zo goed hebt ervaren en we hopen je snel weer van dienst te zijn.
Goede kwaliteit en snelle levering
Kwaliteit en snelheid zijn punten waar wij veel waarde aan hechten bij mijnijzerwaren.nl en we zijn blij dat jij dat ook zo hebt ervaren!
Zeer snelle levering
Wat zijn wij blij om te horen dat alles naar wens was en we hopen je snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Zeer snelle levering. Binnen 24 uur in huis toppers.
Bedankt voor deze positieve review! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn op mijnijzerwaren.nl
Bedrijf doet ruimschoots aan mijn verwachting!
We vinden het fijn om te horen dat bestellen op mijnijzerwaren.nl goed is bevallen! We hopen dat je snel weer een nieuwe bestelling plaatst.
Had een 25-jaar oud, kapot NEMEF slot dat in 2 richtingen kon worden gebruikt. Bestelde een nieuw slot met dezelfde afmetingen, maar tegenwoordig zijn die sloten in slechts 1 richting bruikbaar. Uiteraard had ik de verkeerde richting besteld. Werd perfect en kosteloos geholpen aan het juiste slot. Helaas is 'dezelfde' maatvoering niet helemaal hetzelfde en dus heb ik nog moeten boren en vijlen aan mijn deur om het passend te krijgen. Of dit aan het oude of nieuwe slot ligt weet ik niet, maar ze komen beide van dezelfde fabrikant. Dus: Mijnijzerwaren = Top, NEMEF niet.
Wat fijn dat we je wel hebben kunnen helpen, helaas paste hij niet helemaal. We hopen dat we je volgende keer beter kunnen helpen met een passend product!
goed verpakt
Dankjewel voor de positieve review! We hopen je snel weer te helpen bij een nieuwe bestelling!
Snelle levering, prima product
wat fijn dat Mijnijzerwaren.nl je zo goed is bevallen. We hopen dat je snel weer een nieuwe bestelling plaats!
De prijs van de Henderson rail met beslag was de laagste die ik kon vinden, scheelde 10tjes. Het feit dat de bezorger mij belde omdat er niemand thuis was, ook bij de buren niet, vond ik super, heb het voor de deur laten zetten maar wist tenminste waar ik aan toe was bedankt nogmaals!
Bedankt voor deze positieve review, wat fijn om te horen! We hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
top geregeld
Snelle levering hechten we veel waarde aan en we zijn blij dat je dit zo hebt ervaren. We hopen je snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl!
goedkoop;prima kwaliteit en snelle levering;ben heel tevreden;geen negatieve bemerkingen
Kwaliteit, snelle levering en goedkoop klinkt ideaal! We zijn blij dat je Mijnijzerwaren.nl zo ervaart! We hopen je snel weer te zien op de webshop.
vlotte levering, vriendelijke koerier. Goed materiaal
Bedankt voor deze positieve review! We hopen je snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl.
Volgens afspraak geleverd. Op tijd goed verpakt. Goeie producten. Top..
Super dat je zo postief bent over mijnijzerwaren.nl! We hopen je snel weer van dienst te zijn bij een nieuwe bestelling!
Had 2 verschillende type messing producten besteld maar door een oplettende mede werker een bericht ontvangen en in overleg het bij passende product geleverd
Wat fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen! We hopen dat je blij bent met je bestelling en je snel weer kunnen helpen op mijnijzerwaren.nl!
Een prima bedrijf waar ik graag mijn bestellingen doe. Niet alleen voor de prijsstelling ook de manier hoe je als klant wordt behandeld. Dat geeft vertrouwen.
Wat fijn om het woord betrouwbaar te lezen in deze review! We hopen je nog vaker terug te zien op mijnijzerwaren.nl voor toekomstige bestellingen!
Ik heb nieuwe deurklinken gekocht en kreeg daarna een belletje om te checken of alles klopte. Perfect geregeld!
Perfect is een mooi woord voor een review! We hopen dat je snel weer een nieuwe bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl!
Via beslist.nl besteld. Snelle levering en ook via Whatsapp snel antwoord gekregen.
We proberen altijd snel te reageren en te helpen. We hopen dat je snel weer eens besteld op mijnijzerwaren.nl
Levering en service oke
Snelheid vinden we belangrijk en we zijn blij dat jij dit positief hebt ervaren. We hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT