De verzending van de producten was snel! Het materiaal perfect!
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Aan snelheid en kwaliteit hechten we veel waarde en zijn dus blij dat jij dit ook zo ervaren hebt. We hopen je snel weer te helpen bij een volgende bestelling op mijnijzerwaren.nl
Prima, duidelijke site. Snelle levering zoals vermeld bij de producten.
Bedankt voor deze positieve review. We zijn blij dat je voor mijnijzerwaren.nl hebt gekozen en hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling!
Goede communicatie voorafgaand aan de levering.
Bedankt voor deze positieve review. We hopen je snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl!
Elke vraag snel beantwoord elke retour snel en correct afgehandeld. En hele concurrerende prijzen.
Super om te horen dat je zo tevreden bent over mijnijzerwaren.nl! We hopen je snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
Zie boven
We zijn blij om te horen dat bestellen bij mijnijzerwaren.nl je zo goed is bevallen. We hopen je ook snel weer van dienst te kunnen zijn bij een volgende bestelling!
snelle levering, top service
Dankjewel voor deze positieve review! We hopen dat je snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl.
nette afhandeling na bestellen van de producten en snel geleverd.
Fijn dat bestellen bij mijnijzerwaren.nl zo goed is bevallen. We hopen dat je snel weer een bestelling plaatst!
Doen precies wat ze zeggen
Bedankt voor deze positieve review. We hopen dat je snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl
Goede assortiment aan deurbeslag. Het bestellen gaat heel makkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Een deel heb ik geretourneerd en ook dat verliep soepel.
Wat fijn om te horen dat bestellen op mijnijzerwaren.nl zo goed is bevallen. We hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
Altijd goed afgeleverd
We zijn blij om te horen dat bestellen op mijnijzerwaren.nl zo soepel is verlopen en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Al een aantal keer besteld, iedere keer keurig. Over het algemeen een snelle levering, order klopt. Laatste keer miste we 1 lagertje, maar na contact te hebben gehad word deze nog opgestuurd. Wij zijn zeer tevreden!
Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren iets hebt besteld. Helaas gaat er soms iets fout, maar we zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden!
Goede en snelle levering. Alleen volgen zending kan beter, maar dat zal niet aan jullie zelf liggen, maar aan de vervoerder
Fijn dat alles zo snel is geleverd, het volgen van de zending zodra het verstuurd is ligt helaas niet onder onze invloed. Wel zijn we blij om te horen dat bestellen op mijnijzerwaren.nl goed is bevallen en we hopen je snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
makkelijke site, snelle levering en een goed product
Makkelijk, snel en goed zijn mooie woorden voor een review en we zijn ook blij om deze woorden te horen. We hopen dat je snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl!
Prima. Geleverd wat besteld is. Nette prijs. Hou wel rekening met een dag extra levertijd voor lange spullen.
Bedankt voor deze positieve review! We hopen dat je snel nog eens bestelt op mijnijzerwaren.nl
Binnen een dag verzonden, alleen de bezorger van PostNL komt niet opdagen en geeft standaard af bij een afhaalpunt. Beetje jammer. Producten zijn verder in goede orde ontvangen en prijs/kwaliteit is top.
Wat vervelend om te horen van de bezorging. Normaal gesproken probeert postnl het nog een keer en levert het daarna bij een afhaal punt. Wel zijn we blij dat de bestelling verder in goede orde ontvangen is en hopen dat je er blij mee bent. We zien je graag snel weer op mijnijzerwaren.nl
Prima levering. Prijs en kwaliteit zeer goed.
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn op mijnijzerwaren.nl.
Ruime sortering, goede advisering en snelle levering. Wat kan ik me nog meer wensen
Bedankt voor deze enthousiasme over mijnijzerwaren.nl! We hopen je snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
Dikke duim prettige webwinkel
We waarderen het enorm om zulke reviews te ontvangen. We hopen dat je snel weer eens een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl!
Even gevraagd waar de bestelling bleef want het product stond aangegeven als voorradig. Vrijwel direct antwoord gekregen. Het bleek niet meer voorradig. Even wachten dus, maar verder verliep alles prima.
We hechten veel waarde aan onze klantenservice en we zijn dus blij om te horen dat mijnijzerwaren.nl je bevalt. Dankjewel voor je begrip en je geduld!
Passe keer gebeld voor advies. Steeds vriendelijk te woord gestaan. Goed advies gekregen en de volgende dag al geleverd.
Wat fijn om te horen dat het advies zo goed is bevallen. We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen en zijn blij dat dit gelukt is. We hopen dat we je snel weer kunnen helpen bij een nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl!
Iets over het hoofd gezien bij mijn bestelling. Vlot telefonisch contact met Mike, snel opgelost & zonder bezorgkosten nageleverd. Prima!
Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen bij je bestelling. We zijn blij dat er een oplossing is gevonden die naar wens was. We hopen je snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl!
Snelle verzending, goede prijzen. Zeer goede service! Een aanrader.
Fijn dat alles naar wens was! We hopen dat we je snel weer van dienst kunnen zijn bij een volgende bestelling op mijnijzerwaren.nl
zie hierboven
Aan snelheid hechten we veel waarde bij mijnijzerwaren.nl en we zijn blij om te horen dat jij dit ook zo heeft ervaren. We hopen je snel weer van dienst te zijn bij een nieuwe bestelling!
Goed geholpen
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. We hopen je snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT