eenvoudig bestelproces en snelle levering op afgesproken tijd.
We zijn blij om te horen dat je bestelling bij mijnijzerwaren.nl zo goed is verlopen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn bij een toekomstige bestelling!
Ik vond het gezocht product direct, zeer goede prijs. In bouwmarkten was het smalslot niet te koop. Ik ben uiterst tevreden.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over mijnijzerwaren.nl. We hopen je snel weer van dienst te zijn bij een toekomstige bestelling!
N V T
Bedankt voor deze positieve review en we hopen je snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Snel en precies zoals het product was omschreven. Veel informatie vooraf over de levering.
Wat een mooie en positieve review. We hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
Ene dag besteld, andere dag in huis.
Wat fijn dat je bestellen op mijnijzerwaren.nl zo goed hebt ervaren. We hopen je snel weer van dienst te zijn bij een nieuwe bestelling.
Netjes en op tijd af geleverd,goed verpakt
We zijn blij om te horen dat je bestelling naar wens was. We hopen je ook snel weer te kunnen helpen op mijnijzerwaren.nl
Zeer goede sevice
Goede service is altijd fijn om te horen. We hopen je snel weer te kunnen helpen op mijnijzerwaren.nl
Had iets besteld, maar was niet naar mijn wens, alles retour en geld terug zonder problemen.
Wat jammer dat je bestelling niet naar wens was. Gelukkig heb je deze kunnen retourneren zonder enkel probleem. We hopen dat je in de toekomst weer eens besteld op mijnijzerwaren.nl en dat die bestelling wel naar wens is :)
Voorgaande bestellingen geen probleem, laatste bestelling kwam week later ivm 1 artikel die niet voorradig was. Was lastig ivm gemaakte afspraken. Contact opgenomen waar ik goed te woord werd gestaan. Uiteindelijk alles binnen gekregen in 2 leveringen. Netjes opgelost.
Wat vervelend dat de levertijd langer was dan verwacht. Helaas krijgen we soms pas na de bestelling te horen dat een product niet voorradig is bij onze leverancier. Wel zijn we blij om te horen dat alles goed is opgelost!
Goede ervaringen met deze shop.
We zijn blij om te horen dat mijnijzerwaren.nl je zo goed ervaren hebt. Betrouwbaar is een mooi woord voor een review en we hopen je snel weer van dienst te zijn!
Snelle levering is altijd goed om te lezen. We hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
Goedle vlotte levering
Bedankt voor deze positieve review. We hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
Correcte en snelle levering bestelde artikel met mogelijkheid afterpay.
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met mijnijzerwaren.nl en hopen je snel weer te zien op onze website voor een nieuwe bestelling!
Ik heb de bestelling via de site gedaan , duidelijk beschreven.
Fijn dat je bestellen op mijnijzerwaren.nl zo goed hebt ervaren. We hopen je snel weer van dienst te zijn bij een nieuwe bestelling!
Prima prijs en snel geleverd
Goede overzichtelijke site snel kunnen bestellen en snel geleverd top !! Mvg chris
Goed bedrijf is een mooie omschrijving voor een review. We zijn blij dat bestellen op mijnijzerwaren.nl zo goed is bevallen en hopen je snel weer van dienst te zijn bij een nieuwe bestelling!
Webwinkel: âą Duidelijke omschrijving van artikel incl afmetingen âą soepele afwikkeling winkelmand naar bestelling âą Korte levertijd âą Geleverd naar verwachting
Bedankt voor deze positieve review. We zijn blij dat bestellen bij ons zo goed is bevallen en hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
Mooie brievenbus, past precies
We zijn blij om te horen dat je bestelling zo goed bevalt. We hopen je ook snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl voor een nieuwe bestelling!
Maken waar wat ze beloven, direct de volgende dag in huis!
Fijn dat we waar maken wat we beloven. Perfect is een prachtig woord voor een review en we hopen je snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl
Makkelijk bestellen, heldere omschrijving
Bedankt voor deze positieve review, we hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
prettig
Fijn dat je mijnijzerwaren.nl zo goed hebt ervaren. We nemen inderdaad liever even contact op als er iets onlogisch is. We willen natuurlijk dat onze klanten wel bestellen en binnenkrijgen wat ze nodig hebben. We hopen je snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
Tevreden
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over mijnijzerwaren.nl en we hopen dat je snel weer een bestelling plaatst op onze website.
perfect.
Perfect is een mooi woord in een review, we zijn blij dat je zo positief bent over mijnijzerwaren.nl en we hopen je snel weer te kunnen helpen.
Product voldeed aan mijn verwachtingen
Fijn dat bestellen bij mijnijzerwaren.nl je goed is bevallen. We hopen je snel weer terug te zien voor een nieuwe bestelling!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alla kunder kan lÀmna en recension, men alla recensioner mÄste följa vÄra anvÀndarvillkor och integritetspolicy
⹠Vi genomför bÄde automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
âą Recensioner som skickas in âspontantâ publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.