Goede producten tegen een redelijke preis Top.
Betrouwbaar is een mooi woord voor in een review. We zijn blij dat je bestellen op mijnijzerwaren.nl zo positief ervaren heeft. We hopen u snel weer te zien op onze website!
Na overleg via de chat gelijk het goede artikel binnen gekregen ondanks dat ik een oud model moest hebben. Goede kwaliteit en de volgende dag al binnen. Top
We zijn blij om te horen dat u bestellen op mijnijzerwaren.nl zo goed hebt ervaren. We hopen u snel weer te zien op de website voor een nieuwe bestelling!
Levering van oorspronkelijke bestelling was vertraagd. Door dit snel bekend te maken, heb ik alsnog een alternatief product binnen enkele dagen kunnen ontvangen.
Wat fijn dat we het toch zo goed hebben opgelost voor u. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een volgende bestelling op mijnijzerwaren.nl
Product prima in orde. Ik had besteld als gast en kon daardoor niet het verloop van de bestelling en de levering volgen. 1 telefoontje en het werd prima opgepakt. Ik vond alleen de levertijd (hoewel aangekondigd! ) wel lang.
Fijn dat alles in orde was. Helaas hebben onze leveranciers soms toch een langere levertijd waardoor het soms iets langer kan duren. Het enige wat we dan helaas kunnen doen is het zo duidelijk mogelijk door te communiceren. We hopen dat je wel blij bent met je bestelling en hopen u ook snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Zoals gezegd, supersnel en betrouwbaar. Enig verbeterpuntje zou zijn om referentienummers (beter) zichtbaar te maken voor zakelijke klanten.
Fijn om te horen dat u mijnijzerwaren.nl associeert met betrouwbaar en snel. Dit zijn dingen waar wij veel waarde aan hechten en we zijn blij dat klanten dat ook zo ervaren. Super bedankt voor de tip en we hopen dat u snel weer een nieuwe bestelling plaatst.
Keurig op tijd geleverd. Precies volgens afspraak. Ik begrijp niet waarom die andere zaken zo duur moeten zijn?? đđ
We zijn blij om te horen dat u bestellen op mijnijzerwaren.nl zo positief heeft ervaren en we hopen dat u snel weer een bestelling plaatst!
de medewerkers hebben heel veel geduld en zijn heel behulpzaamđ
We helpen onze klanten natuurlijk graag. We hopen u ook snel weer te kunnen helpen bij een toekomstige bestelling.
Zie boven
Fijn dat alles zo goed is verlopen en we hopen je in de toekomst weer te kunnen helpen!
Kwaliteits producten voor een goede prijs.
Kwaliteit en levering zijn punten waar we veel waarde aan hechten en we zijn blij dat jij dat zo goed ervaren hebt. We hopen je snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Wat fijn dat alles zo goed is bevallen. We hopen dat u snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl
Goede snelle service
Bedankt voor deze positieve review. We hopen je snel weer van dienst te zijn op mijnijzerwaren.nl
Telefonisch goed geholpen,snelle levering,prima product
Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een volgende bestelling op mijnijzerwaren.nl
De site kwam professioneel en betrouwbaar over, de bestelling werd vlug geleverd.
Bedankt voor deze enthousiaste review. We zijn blij om te horen dat alles zo goed is bevallen en hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Goede en snelle service
Fijn dat u de levering zo positief heeft ervaren. Hier hechten we veel waarde aan en we hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn op mijnijzerwaren.nl
Geen problemen gehad product in goed staat ontvangen
Super dat alles zo goed is bevallen. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Ok
Wat fijn dat bestellen bij mijnijzerwaren.nl u goed is bevallen. Bedankt voor de tip en we hopen dat u snel nog eens bij ons besteld
Correcte en snelle levering
Bedankt voor deze positieve review, we zijn blij dat u zo tevreden bent en hopen dat u snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl
Service, contact en medewerkers helemaal top! Levertijd een beetje lang Groet André Bancsó
Bedankt voor deze positieve review, we proberen altijd zo snel mogelijk te leveren echter lukt dat niet altijd. Wel zijn we fijn om te horen dat verder alles wel goed is bevallen en we hopen u snel weer te kunnen helpen bij een volgende bestelling op mijnijzerwaren.nl
prijs kwaliteit zeer goed nergens anders goedkoper gevonden
Wat fijn dat u zo tevreden bent over mijnijzerwaren.nl. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn!
Niet helemaal het goede slot gekregen maar deze past ook.
Oh, wat vervelend om te horen dat u niet het goede slot heeft ontvangen. Wel fijn om te horen dat het door u ontvangen slot ook past. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
goed geholpen per telefoon code gekregen daarna besteld snel geleverd
Fijn dat alles zo goed is bevallen. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een volgende bestelling.
Duidelijke website, snel geleverd.
Super om te horen dat u zo tevreden bent over mijnijzerwaren.nl we hopen dat u snel weer een bestelling bij ons plaatst.
Prima afhandeling en terugkoppeling.
Fijn dat u positief bent over mijnijzerwaren.nl we hopen u snel weer te zien op onze website voor een volgende bestelling!
Via chat eea gevraagd, goede antwoorden
Wat fijn dat u de chat zo goed heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij en nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl
Alles is keurig afgewerkt. Snelle levering goede spullen!
We zijn blij om te horen dat u bestellen bij ons zo goed heeft ervaren. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alla kunder kan lÀmna en recension, men alla recensioner mÄste följa vÄra anvÀndarvillkor och integritetspolicy
⹠Vi genomför bÄde automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
âą Recensioner som skickas in âspontantâ publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.