op tijd geleverd
We zijn blij om te horen dat uw bestelling goed is verlopen en hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
De levering was snel en volledig, maar de productinformatie op de site was niet toereikend.
Wat vervelend dat u de product informatie niet toereikend vond. We hopen dat u er wel uit bent gekomen en blij bent met de bestelde producten.
2 cilinders besteld. Vergeten gelijksluitend te maken. Na een telefoontje is dit meteen keurig en binnen 1 dag opgelost. Perfecte service, eindelijk een bedrijf die de afspraken ook nakomt.
Super, dat u zo enthousiast bent over ons bedrijf. Gelukkig hebben we het zo snel voor u kunnen oplossen en we hopen dat u weer snel bij ons een bestelling plaatst.
Ik had een deurdranger besteld, maar helaas is de klus tot nader order uitgesteld. Waardoor ik de dranger weer terug moest sturen. Dit ging zonder moeite.
Wat vervelend van uw klus, maar natuurlijk kan dat zonder moeite. We hopen dat u in de toekomst weer bij ons besteld!
Ja
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling op mijnijzerwaren.nl en we hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
echter tekstueel wel correct
Oh, wat vervelend dat de foto niet klopte. gelukkig bent u er wel uit gekomen. We hopen dat uw bestelling naar wens was en snel weer een bestelling plaatst.
Prima geholpen per mail en aan de telefoon. Snelle levering. Vergeleken met andere websites niet duur.
Wat fijn dat u bestellen bij ons zo prettig heeft ervaren. We helpen u graag en hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Materiaal is slecht van kwaliteit, na 5 dagen was de vastzetter al aan het roesten☹️
Beste Peter, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Is het mogelijk dat u wat foto's naar ons toe stuurt ([email protected]) dan kunnen we kijken of we een oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groeten mijnijzerwaren.nl
Snelle levering en een goed product.
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over bestellen op mijnijzerwaren.nl en hopen u snel terug te zien voor een nieuwe bestelling!
Alleen de beschijving was niet goed hoe gemaakt worden
Fijn dat alles qua levering goed was. Kunt u mij vertellen wat er niet klopte aan de beschrijving?
Bedankt voor de positieve review en hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Prijs in orde, snelle verzending.
We zijn blij om te horen dat alles goed is verlopen. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Levering voldeed aan de verwachting. Alleen de verzendkosten waren hoog terwijl het pakje door de brievenbus kon. Een vergelijkbare website rekende daarvoor een lager tarief.
Helaas 2 weken later geleverd dan verwacht. Product bleek niet op voorraad. Dit hoorde ik toen ik er zelf na 1 week naar vroeg.
Wat vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten. We zijn er druk mee bezig om onze klanten altijd zoveel mogelijk te informeren. Helaas is dit nog niet altijd het geval. We hopen dat u wel tevreden bent over uw bestelling en hopen dat we in de toekomst beter kunnen helpen.
Wat fijn dat u de service zo goed heeft ervaren. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn bij een nieuwe bestelling.
Zeer vriendelijke en hulpzame medewerker met efficiente en snelle service.
Aan onze klantenservice hechten we veel waarde en we zijn dus ook blij om te horen dat u er zo positief over bent. We hopen u snel weer te helpen bij een nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl
Site snel gevonden, na wat rondkijken keuze gemaakt om te bestellen, prima prijs!
Bedankt voor deze positieve review en we hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Goede ervaring. Snelle levering, correcte afhandeling. Ontvangen datgene wat ik besteld heb
Aan snelheid en kwaliteit hechten we veel waarde en we zijn blij dat u deze punten zo goed heeft ervaren. We hopen u in de toekomst weer deze goede service te kunnen bieden bij een nieuwe bestelling.
Wat ik bestel ontvang ik en mooi op tijd
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over mijnijzerwaren.nl en we hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.
Nadat levering op zich liet wachten, Ijzerwaren gecontacteerd, vrij snel net antwoord en verdere afhandeling!
Wat vervelend dat u heeft moeten wachten op uw bestelling. We proberen onze klanten inderdaad zo snel mogelijk te helpen en te informeren. We hopen dat u wel blij bent met uw bestelling en hopen dat we u snel weer kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
2 gelijksluitende cilinders besteld van verschillende maten, alles keurig op tijd
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
zeer tevreden
Bedankt voor deze positieve review en we hopen u snel weer van dienst te zijn!
Zeker snelle levering, material top kwaliteit
Snelheid, service en kwaliteit zijn dingen waar wij veel waarde aan hechten en we zijn blij om te horen dat u dat zo goed en positief ervaren heeft. We hopen u op dezelfde manier van dienst te zijn in de toekomst.
Al meerdere keren iets besteld altijd snel in huis
Wat fijn om te horen dat u altijd tevreden bent over bestellen bij ons. We streven er naar om deze belofte altijd waar te maken en dus ook bij uw toekomstige bestelling weer snel te kunnen leveren.
Prima ervaring
Fijn dat u bestellen bij mijnijzerwaren.nl als prettig heeft ervaren. We hopen dat u in de toekomst nog eens bij ons besteld.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT