Goed om te horen dat alles goed is verlopen en bedankt voor de positieve review.
Snel geleverd. Voldoet aan verwachting.
Wat fijn dat alles u bevallen is en we hopen u snel weer van dienst te zijn met een toekomstige bestelling.
Heel hartelijk dank voor de geweldig goede service die jullie mij boden bij een retourzending! Ik zal zeker weer bestellen bij jullie als ik weer iets nodig heb en ik beveel jullie bedrijf graag aan bij bekenden. Vriendelijke groeten, Joke van Kuijen-de Groot.
Bedankt voor deze enthousiaste review. Wat fijn dat u bestellen bij ons zo prettig ervaren hebt. We kijken er naar uit u weer te helpen bij een toekomstige bestelling!
Wij zijn zeer tevreden met de lastminute levering, keurig !
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en we hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
2 Dorma deurdrangers besteld op mijnijzerwaren.nl De prijs was vergelijkbaar met andere sites (of misschien wel de scherpste, dat weet ik niet meer precies) Alle informatie die ik nodig had kon ik vinden, behalve dan dat de installatie van de drangers toch nog wat complexer was dan ik had voorzien. De handleiding gaat uit van rechte kozijnen en de beperkingen worden niet erg duidelijk aangegeven. Daarvoor heb ik nog wel wat moeten zoeken. Een link naar installatievideo's en complete installatieschema's zouden de service af maken. De levering was snel (1 dag). Top!
Super dat u de website en levering zo goed heeft ervaren. Bedankt voor de tip en we hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Het bezorgadres was in het eerste bericht dat ik ontving niet correct genoteerd. Een eerste medewerker vertelde mij toen ik belde dat er niets meer aan worden gedaan omdat het al bij de postverzending zat. Een tweede medewerker die mij na mijn inspraak terugbelde ging er toch nog eens achteraan. Het pakketje bleek nog uit de poststapel te kunnen worden gehaald. Het adres is gecorrigeerd en het pakketje kwam keurig op tijd aan op het gewenste bezorgadres. Prima gedaan allemaal.
Wat fijn dat alles toch nog goed gekomen is. We hopen dat u blij bent met uw bestelling en hopen u snel weer van dienst te zijn met een nieuwe bestelling op mijnijzerwaren.nl
Bestelling en levering is prima verlopen mijn dank is groot.
Bedankt voor deze positieve review en zijn blij om te horen dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Duidelijke website, goede prijs, snel geleverd
Fijn dat alles u zo goed bevallen is en we hopen dat u snel weer bij ons besteld.
artikel besteld en kunt meteen volgen wat er gebeurd
Fijn dat u bestellen bij mijnijzerwaren.nl zo prettig ervaren heeft. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
Vriendelijke contactpersoon, makkelijk bestellen en snelle creditering
We zijn blij om te horen dat het u zo goed is bevallen en hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
Goede en snelle service, ruim assortiment
Super dat u bestellen bij mijnijzerwaren.nl zo goed heeft ervaren. We hopen dat u in de toekomst weer een bestelling bij ons doet!
Snelle levering, goede communicatie. Niks mis mee.
Bedankt voor deze positieve review, we zijn blij om te horen dat het zo goed is bevallen. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
De volgende dag had ik het al in huis Beloven wat ze zeggen Zeker aanbeveling voor andere klanten
Wat fijn dat u de levering vooral zo goed heeft ervaren. We hechten veel waarde aan snelheid en vinden het fijn om te horen dat u dat zo goed heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
Eerder een beoordelingsmail ontvangen dan de bestelde spullen...... Hoor of zie niks
Goedendag Dave, Jammer dat je niet tevreden bent over de bestelling.. Ik heb even je bestelling erbij gepakt en zie dat het pakketje vertraagd was bij PostNL. Helaas is het in de decembermaanden altijd wat drukker bij PostNL. Ik hoop dat je wel tevreden bent over de artikelen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.
De communicatie over niet te leveren producten en daarom late levering liet te wensen over.
Beste Peter, Jammer dat je niet tevreden bent over de voortgang van je bestelling. We hebben even de communicatie erbij gepakt en zien wel dat er na je bestelling direct is gemaild dat één van de artikelen tijdelijk niet leverbaar was en pas in de eerste week van januari wordt geleverd. Helaas kunnen we de telefoongesprekken er niet bij pakken maar ik zie wel dat er een deellevering is verstuurd. Je moet dus nog 2 kettingzaagvijlen ontvangen.. Ik hoop wel dat je tevreden bent over de spullen. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben over je bestelling horen we het graag.
Original recension
Mijn bestelling duurde erg lang. Na mijn eerste telefoontje (Nee een week) hoorde ik dat mijn bestelling nog niet compleet was. Op mijn account verscheen die dag bestelling verzonden. Na 3 dagen maar weer bellen waar de bestelling bleef kreeg ik te horen dat hij nog niet verzonden was maar het zou direct gebeuren. De volgende dag netjes geleverd. Maar bij het openen bleek toch niet alles er in te zitten. Zelfs geen pakbon zodat ik misschien zou zien of hetgeen wat ontbreekt in een backorder zou zitten. Maandag maar weer bellen. Kortom slechte communicatie.
Bedankt voor deze positieve review en we vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent!
Ik weet niet wat ik gekocht heb maar het was een prima ervaring.
Alsnog super om te horen dat u het prettig ervaren heeft! We hopen u snel weer terug te zien op mijnijzerwaren.nl
Zeer groot assortiment en razendsnelle levering
Heel fijn dat het assortiment u zo goed is bevallen, we hechten veel waarde aan een snelle levering en zijn blij dat u dat ook zo goed heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
Snelle levering, grote keus, als ik weer iets nodig heb zal ik zeker weer bij mijnijzerwaren bestellen
Levering is iets waar we veel waarde aan hechten en wat fijn dat u het zo goed heeft ervaren. We kijken uit naar uw volgende bestelling!
Besteld en snel afgeleverd. Top!
Bedankt voor deze positieve review. We zijn blij om te horen dat alles zo goed is bevallen en hopen u snel weer terug te zien op mijnijzerwaren.nl
Product was goed verpakt . Snelle levering.
Fijn dat alles zo goed is verlopen. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
Zou het zo weer doen
"Zou het zo weer doen " vinden we super fijn om te horen. We hopen dat u het in de toekomst ook zo weer doet en zijn blij dat u zo tevreden bent over bestellen op mijnijzerwaren.nl
Snelle levering hechten we veel waarde aan en we zijn blij dat u dat zo goed heeft ervaren. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Snelle reactie via chat. Duidelijke site. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wat ik wel mis is de mogelijkheid om referentienummer toe te voegen bij de bestelling. Ik zie een veld met opmerking maar dat komt nergens terug op faktuur, orderbevestiging, etc.
Fijn dat u bestellen bij ons als prettig heeft ervaren. Bedankt voor de tip en we hopen dat u snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl
Aanvankelijk kreeg ik te weinig geleverd.. maar alles werd keurig nagezonden..
Wat vervelend dat de bestelling niet in een keer goed ging, wel fijn om te horen dat alles alsnog is opgelost en we hopen dat u blij bent met uw bestelling!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT