Informatie over de producten telefonisch gevraagd en vakkundig beantwoord. Producten juist en snel thuis ontvangen.
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent, we hechten veel waarde aan onze klantenservice. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
Door verkeerde sortering bij Post NL later geleverd en er is deels een foutief product geleverd. Heb app gestuurd maar nog geen reactie ontvangen. De verplicht ingevulde belden in deze beoordeling zijn niet reëel aangezien ik de deskundigheid of behulpzaamheid niet kan beoordelen aangezien het een online bestelling betreft waar geen persoonlijk contact onderdeel van is geweest.
Nalevering was zo geregeld kosteloos Prima
Fijn om te horen dat u de service zo prettig ervaren heeft. We proberen elke klant altijd zo goed mogelijk te helpen en het is fijn dat u het ook daadwerkelijk zo heeft ervaren.
Men was via de chat op de website erg behulpzaam. Deurbeslag was voordeliger dan bij andere aanbieders en was snel geleverd.
Bedankt voor deze positieve review, we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over mijnijzerwaren en hopen dat u snel weer bij ons besteld.
Alles heel soepel verlopen.
Super om te horen dat alles zo soepel verlopen is. We hopen dat u snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl
Een heel goede ervaring netjes en Correct
Fijn om te horen dat u het zo goed ervaren heeft en hopen dat we u snel weer kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
snel en goede prijs
Product besteld op vrijdag 15.45 uur. Volgens de website zou het product dan de volgende dag geleverd worden. uiteindelijk kwam het pas dinsdag binnen. Erg jammer! Verder was er 1 ring (van de 200) waar een hap uit was. Gelukkig had ik er maar 190 nodig.
Goeie dag, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraagd was met een dag, we proberen altijd de producten zo snel mogelijk te leveren. Helaas is dat niet altijd mogelijk in verband met leveranciers. We hopen dat u verder wel tevreden was over de bestelling.
Goed geholpen had een vraag over steekmaat van montagegaten er gelijk gemeten top.
Wat fijn dat u onze hulp als goed heeft ervaren. We hopen altijd onze klanten genoeg te informeren en bij te staan wanneer nodig. We hopen dat we u snel weer kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
x
Fijn dat u ons beschouwt als goeie verkoper en we hopen dat u nog eens besteld bij ons!
Zoals gewenst
Dankjewel voor deze review, fijn dat alles naar wens was en we hopen u snel weer blij te kunnen maken met een nieuwe bestelling.
Zie boven.
Bedankt voor deze positieve review en zijn blij dat alles vlot is verlopen en dat u tevreden bent over onze prijzen. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
Op verzoek is er een extra artikel toegevoegd aan het assortiment op de website. Dit was bijzonder snel geregeld en kon dezelfde dag nog mijn order plaatsen. Klantenservice is goed bereikbaar.
Fijn dat u alles zo prettig ervaren heeft. Ook fijn om te horen dat u blij bent met onze klantservice, we proberen altijd onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij een bestelling en hopen dit in de toekomst weer voor u te kunnen betekenen!
1 Slot rozet besteld. Dit werd geleverd conform opgegeven levertijd. Bezorging was in een doosje met opvulling. Product zelf was exact zoals omschreven. Heel fijn dat er 2 setjes schroeven met verschillende lengte bij zaten ipv 1. Hiermee was het plaatsen van het rozet kinderspel.
Super om te horen dat alles zo naar wens was! We hopen u snel weer eens terug te zien op mijnijzerwaren.nl
Service mijn ijzerwaren prima, jammer dat DHL bezorgdienst is, kwaliteit van bezorgen laatste maanden sterk achteruit gegaan!
Fijn om te horen dat u de service van mijnijzerwaren.nl goed heeft ontvangen, wat vervelend om te horen dat de DHL bezorgdienst niet helemaal naar wens was. Helaas hebben we daar geen invloed op. Wel hopen we dat u blij bent met uw bestelling!
Ik had een inbouw brievenbus besteld, die kwam snel en was van goede kwaliteit. De maten bij de beschrijving weken overigens iets af van de tekening die erbij zat, maar uiteindelijk klopte het allemaal. Voor mijn toepassing waren de meegeleverde bouten iets te kort. Een stukje draadeind met moeren zou praktischer zijn. suggestie: bij een brievenbus een Ja/Nee of Nee/Nee sticker meeleveren.
Bedankt voor je positieve review, wat gek dat de afmetingen niet helemaal klopte. Welke brievenbus had u besteld dan kunnen we het aanpassen. We zijn wel blij om te horen dat alles klopte. Bedankt voor de suggestie en we hopen u snel weer terug te zien op mijnijzerwaren.nl
Sommige stukken zaten in plastiekje andere dan weer niet (Jung schakelmateriaal) en waren bestoft en vuil. Van de 4 stekkers die ik kocht, zagen er 2 echt een uit als een 2de hands, neen, helaas niet wat ik had verwacht. 'tja en voor die paar euro ga je die dingen natuurlijk niet op je eigen kosten retourneren.
Goedemiddag, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de bestelde artikelen. Wij sturen hier alleen nieuwe en ongebruikte artikelen toe. Vreemd dat jij voor je gevoel tweedehands artikelen hebt ontvangen. Uiteraard als je die artikelen niet wilt behouden kun je ze geheel kosteloos retour sturen via onze retourservice (en niet op eigen kosten): https://mijnijzerwaren.shipping-portal.com/rp/ Mochten we je nog kunnen helpen of mocht je nog vragen hebben horen we dat uiteraard graag. Wellicht tot een volgende keer..
Ik heb 2 lampjes gekocht. Twee verbeterpunten: 1 Ik had lampjes met kleur "warm" besteld, helaas zijn de lampjes met kleur "koel" bezorgd. Ik zag het pas nadat ik ze in de afzuigkap had gemonteerd. Ik had ze wel mogen terugsturen, maar ik wilde niet nog een paar dagen met een donkere afzuigkap zitten tijdens het koken. 2 Op de website stond bij mijn bestelling dat de lampjes op voorraad waren en de volgende werkdag verzonden zouden worden. Helaas werden ze toch pas na 3 werkdagen verzonden, omdat ze niet eerder op voorraad waren. Ik heb deze punten via chat en e-mail gemeld. Naar mij toe is niets meer gedaan. Voor een goede klantbeleving - ter compensatie van de niet waargemaakte verwachtingen - had Mijn Ijzerwaren iets extra's kunnen doen. Dat is tot nu helaas niet gebeurd.
Goeie dag, Wat vervelend om te horen. We proberen onze producten altijd zo snel mogelijk te leveren bij onze klanten en streven er naar om zo behulpzaam mogelijk te zijn. Ik snap dat u niet wilde wachten om nieuwe te ontvangen, maar u had ze inderdaad mogen retourneren. We hopen dat u over de kwaliteit wel tevreden bent. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren.nl
Onderdeel voor deurdranger kon ik nergens anders vinden, bij mijnijzerwaren.nl leverde het onderdeel wel.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over mijnijzerwaren.nl en we hopen u snel weer te kunnen helpen bij een volgende bestelling!
snelle levering prima materiaal.
Wat fijn een om te horen dat de levering lekker snel was en dat u zo positief bent over bestellen bij mijnijzerwaren.nl we hopen u snel weer terug te zien met een nieuwe bestelling.
Ook erg fijn dat degene die het afleverde het in onze schuur heeft gezet ,aangezien we er niet waren!
We zijn blij om te horen dat het bestellen bij mijnijzerwaren.nl zo goed is bevallen en we hopen dat u in de toekomst nog eens besteld bij ons.
Bedankt voor deze positieve review en we hopen u snel weer te kunnen helpen!
snelle levering, scherpe prijs
Wat fijn dat u zo tevreden bent over de prijs en levering. We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Gewoon zoals het zou moeten zijn. Snel en goed
Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen, we hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn met een volgende bestelling.
Snel geleverd, eerlijke prijs.
Levering is een punt waar we veel waarde aan hechten en we zijn blij om te horen dat u dat zo goed heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT