Ook voor kleine bestellingen met onhandige afmetingen kan je uitstekend bij MijnIjzerwaren.nl terecht zonder dat het flink in de papieren loopt.
Fijn dat u de woorden klantgericht en advies gebruikt. We proberen natuurlijk altijd onze klanten zo goed mogelijk te helpen en adviseren. We zijn blij dat u dat ook zo ervaart en hopen u snel weer te helpen bij een nieuwe bestelling.
Bij de eerste levering waren een aantal defecten. Na het versturen van een mail kreeg ik al dezelfde dag iemand aan de lijn, die voorstelde om vervanggoederen op te sturen. Geen gedoe met terugsturen van defecte goederen. De dag nadien staat de postbode aan de deur met de levering van de vervanggoederen. Op gebied van servicevlak heb ik dit nog niet meegemaakt. Dus ik ben zeer tevreden. Doe zo verder
Super fijn om te horen dat alles zo is verlopen. Helaas kan het inderdaad gebeuren dat een product beschadigt of defect is, maar gelukkig hebben we een oplossing voor u gevonden en hopen dat u tevreden bent.
juiste artikel
Meerdere bestellingen gedaan en tot nu toe steeds goed afgehandeld.
Wat fijn om te horen en we hopen dat dat in de toekomst zo blijft met u toekomstige bestellingen!
verkeerd besteld en snel kunnen wijzigen, bestelling is wel wat langer onderweg geweest dan dat ik gewend ben (5/6 dagen) product is prima en voldoet
Wat fijn dat u bestellen bij mijnijzerwaren.nl zo prettig ervaren heeft. Wat de levertijd betreft proberen wij altijd zo snel mogelijk de klant te voorzien van de bestelling en soms is dat helaas iets langer dan verwacht.
Snel geleverd en sloten zijn prima . goede service
Fijn dat alles zo goed is verlopen met uw bestelling bij mijnijzerwaren.nl en we hopen dat u snel weer bestelt bij ons!
Prima en snel geregeld
Dankjewel voor deze positieve review! We hopen snel weer een bestelling van u tegen te komen op mijnijzerwaren.nl
niets op aan te merken
Bedankt voor deze positieve review en we hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Snelle levering, goed qua prijs en veilig en vakkundig verpakt.
Wat fijn dat de levering zo snel is gegaan en dat u zo tevreden bent over uw bestelling. We hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe!
Snelle service zowel levering als antwoord op de mail.
Wat fijn dat u het bestellen zo prettig heeft ervaren! We hopen u snel weer te kunnen helpen!
Ik heb materialen opgezocht en besteld het was mij allemaal duidelijk ik heb verder niemand gesproken.
Super om te horen dat alles zo goed ging, mocht u hulp nodig hebben in de toekomst helpen we u natuurlijk graag!
Veel keus en snel in huis
We zijn blij dat u tevreden bent over ons assortiment en levering. We hopen u snel weer terug te zien op mijnijzerwaren.nl
Snel geleverd en juiste product
Bedankt voor deze positieve review en we hopen dat u snel weer een bestelling plaatst op mijnijzerwaren.nl
Bestellen, leveren top!!
Fijn dat het bestellen u zo goed af ging. Levering hechten wij veel waarde aan en zijn blij om te horen dat u dat prettig ervaren heeft. We hopen dat u snel weer eens besteld bij ons!
Goede spullen. Merkspul geen brut. Netjes afgeleverd.'
Super dat alles zo fijn is verlopen! We hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Goed product voor goede prijs
Dankjewel voor de positieve review, we zijn blij dat u tevreden bent en hopen u snel weer te zien op mijnijzerwaren.nl
Zeer goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar
Heel leuk om te horen dat alles zo goed bevallen is. Wij hopen u ook snel weer te zien met bij een nieuwe bestelling!
Super fijn om te horen dat u zo positief bent. We hopen u snel weer terug te zien!
Niet duur en snel geleverd. Niets op aan te merken.
Bedankt voor deze positieve review en zijn blij dat u tevreden bent over uw bestelling op mijnijzerwaren.nl. We hopen u snel weer te zien bij uw volgende bestelling!
Duidelijke webshop en snelle levering. Informatie over status van de order was eveneens perfect.
Bedankt voor deze enthousiaste review. We vinden het fijn te horen dat u tevreden bent over bestellen bij ons en hopen dat u in de toekomst nog eens besteld op mijnijzerwaren.nl
Ik weet niet wat er juist mis is gegaan maar de bestelling werd niet verder behandeld zonder eerst onze tussenkomst.
Snel en conform afspraak.
Heel fijn dat u zo enthousiast bent. We hopen dat u snel weer bij ons besteld!
Uitgebreid assortiment. Hier mijn nieuwe klinken gevonden voor mijn nieuwe woning. Iets te snel besteld en miste nog een tube kit. Na telefonisch contact deze toegevoegd aan de bestaande bestelling, top service en snel geleverd!
Sinds langere tijd was ik op zoek naar mooie deurklopper voor buitendeur. Deze Gevonden bij âmijn ijzerwarenâ voor een concurrerende prijs. Duidelijk communicatie van bestelling tot bezorging. Zeker een aanrader
Dankjewel voor deze positieve review, we zijn blij om te horen dat u zo enthousiast bent. We hopen u ook snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling!
?
Wat vervelend dat u de levering niet goed beoordeelt. Kan ik iets voor u betekenen?
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alla kunder kan lÀmna en recension, men alla recensioner mÄste följa vÄra anvÀndarvillkor och integritetspolicy
⹠Vi genomför bÄde automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
âą Recensioner som skickas in âspontantâ publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.