Een topbedrijf, wat ze beloven komen zo ook na. Bestelling is super snel geleverd, met als service dat ze je ook goed op de hoogte houden m.b.t de bestelde producten, en de voortgang van het leveringsproces.
Super om te horen dat u zo enthousiast bent over mijnijzerwaren.nl en we hopen u snel weer terug te zien op de website!
Kwaliteit / prijsverhouding goed, snelle levering. Contact was vriendelijk met uitleg over eventueel retourneren.
Wat fijn om te horen dat u bestellen bij ons positief heeft ervaren. Helpen doen we graag en hopen dat snel weer te kunnen doen bij een nieuwe bestelling.
Gewoon goed!
Algemeen is de geboden zaken beter geregeld dan nazorg. Dit is bij vele zaken zo! Dan de reclame stoot die je na een bestelling toekomt. groetjes.
Dankjewel voor deze positieve review. Hoop dat u weer eens besteld bij mijnijzerwaren.nl
Bestellen is eenvoudig via internet, levering uitstekend binnen een dag.Goede kwaliteit.
Fijn om te horen dat u bestellen bij ons zo positief ervaren heeft. We hopen u snel weer terug te zien op de site!
heel goed service
Wat fijn om te horen, we hopen dat u snel weer iets besteld bij mijnijzerwaren.nl
Nadat wij een verkeerd artikel hadden besteld en overlegd met de klantenservice van mijnijzerwaren, was het terugsturen van het pakket zonder verdere kosten een fluitje van een cent!
We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over de klantenservice. We hopen u snel weer terug te zien bij mijnijzerwaren.nl
Op de website zou bezorgen vrij snel zijn en dat viel mij een beetje tegen.
Wat vervelend dat het bij u wat langer duurde. We proberen altijd een snelle levering te bieden. Helaas lukt dat niet altijd in verband met leveranciers en leveringen. We hopen dat u wel blij bent met uw bestelling.
Snelle levering en bestelling naar verwachting.
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent. We hopen u snel weer te kunnen helpen met uw volgende bestelling.
Lijm besteld mag aleen iets beter verpakt ivm dat Post nl er wel is mee gooit , was aan de onderkant fink ingedeukt
Fijn dat uw bestelling zo snel geleverd is. Wat vervelend dat hij was ingedeukt. Wat postnl doet hebben wij helaas geen invloed op. Hopelijk was het product niet te erg beschadigt.
Bestselling is goed ontvangen en was keurig verpakt
Original recension
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus kan nog geen mening geven
prijzen voor veel artikelen zijn gewoon goed, zoekfunctie heeft af en toe wel wat kuren. ook wordt niet heel duidelijk gemeld wat de bezorgtermijn is, wanneer je meerdere artikelen bestelt wordt dus blijkbaar de langste van die termijnen aangehouden, maar gedurende de hele bestelling blijft bij de artikelen waarbij het wel van toepassing is gewoon staan dat het morgen in huis is, ook al zorgen andere artikelen er dus voor dat het minstens een dag extra kost.
Dankjewel voor deze review. We proberen de bestellingen altijd zo snel mogelijk te leveren. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We werken er aan om de klanten beter op de hoogte te houden van de status van de bestelling. We hopen wel dat u tevreden bent over uw bestelling.
We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent. We hopen u snel weer te zien op onze webshop.
Goeie service đ
Bedankt voor de positieve review. We hopen natuurlijk dat u snel weer een nieuwe bestelling plaatst.
Fatsoenlijk snel kontakt via telefoon. Geen lange wachttijden. Adequaat gereageerd op vertraging bij de post.
Wat fijn om te horen dat u het prettig heeft ervaren. Dankjewel voor de positieve review en we hopen u snel weer te kunnen helpen bij een nieuwe bestelling.
Levering werd meer dan een week ter wel er op de site staat twee dagen, dat kan best meer hou de klanten op de hoogte.
Wat vervelend van de lange levertijd, we proberen de klanten zo veel mogelijk op de hoogte te houden. Helaas lukt dat niet altijd. Hoop dat u wel tevreden was over uw product. Mijnijzerwaren
Goede in kennis gebracht over de verzending. Ook de pakketdienst heeft mij goed in kennis gesteld. Zeer snelle levering bedankt dus.
Handleiding van product vind ik niet duidelijk.
kan wat minder email verkeer zijn maar toch super snel en goed
Prima service, snelle levering en alles zoals afgesproken
prima, alleen jammer dat de keycord niet geleverd is. Die leek me wel handig. ik neem aan dat dit wordt nagestuurd.
Helaas niet de juiste bestelling ontvangen maar vervolgens heel netjes en vlot recht gezet!
Snelle levering , prijs goed
Mijn ervaring is goed stond een duidelijke uitleg op de site waar je op moet opletten en de maten van het insteekslot.
Betrouwbaar,snelle levering
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alla kunder kan lÀmna en recension, men alla recensioner mÄste följa vÄra anvÀndarvillkor och integritetspolicy
⹠Vi genomför bÄde automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
âą Recensioner som skickas in âspontantâ publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.