Goede prijs kwaliteit snelle levering
prima vlotte nette service. keurige bezorging
Bestelling is “blijven hangen” in magazijn. Kennelijk geen controle op aflevering proces. Klant moet er zelf achteraan e-mailen en bellen. Jammer!
Onze excuses en wat vervelend om te horen. We proberen onze klanten altijd op de hoogte te houden, helaas lukt dat niet altijd. We streven er naar om dit te voorkomen in de toekomst.
Duidelijke site, snel juiste keus te maken. Verder snel geleverd, prima geregeld!
Goeie dag Willem, Wat fijn om te horen, we hopen u snel weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren
Gewoon goed
Goeie dag Geert, We zijn blij om te horen dat u te vrede bent.
Super geregeld allemaal
Goeie dag Dan, Wat fijn dat u een goeie ervaring met ons heeft gehad, we hopen u snel weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Mijnijzerwaren
Op zich prima ervaring. Ik had kledinghaken besteld. Haken prima, maar aantal meegeleverde schroeven was te weinig en van dusdanig slechte kwaliteit dat ik er 2 heb moeten vervangen door eigen schroeven van wel degelijle kwaliteit. Ik vond dat laatste jammer en eerlijk gezegd niet echt nodig. J. Vogelaar
Alles netjes en op tijd geleverd!
Wat fijn om te horen! We hopen dat u nog eens besteld bij ons. Mijnijzerwaren.nl
2 paar schoenen besteld, 1 was niet op voorraad en heb gezegd doe maar 2 paar van die wel op voorraad zijn. Netjes verschil terug betaald.
Goeie dag, Wat fijn om te horen dat het goed is afgehandeld. We hopen dat u ervaring verder wel positief was. Vriendelijke groet, Mijnijzerwaren
Original recension
2 paar schoenen besteld, 1 was niet op voorraad en heb gezegd doe maar 2 paar van die wel op voorraad zijn. Dat bleek totaal goedkoper te zijn maar heb geen creditnota en geld terug ontvangen??
Mijn bestelling netjes de volgende dag in huis
Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor de goeie review. We hopen dat u snel weer bestelt bij ons.
Dankjewel voor de goede review, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent en hopen u snel weer te helpen met een nieuwe bestelling.
Alles snel geleverd
Fijn dat het zo snel geleverd was. We hopen dat u snel weer iets besteld bij ons.
Niets wat ik schreef was voor jullie te veel. Zal jullie zeker bij ieder aan bevelen.
Goeie dag Ruud, Wat fijn om te horen dat u het zo prettig heeft ervaren. We hopen u snel weer te kunnen helpen. Groetjes, Mijnijzerwaren.nl
Fijn om te horen dat u te vrede bent!
Veel keuze, overzichtelijke site en vakkundig personeel.
We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent en hopen u snel weer te zien op Mijnijzerwaren.nl
vlot contact en heel behulpzaam
Bedankt voor de leuke review! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen dat u snel weer een keer besteld bij ons.
prima en snelle levering
Fijn om te horen, hoop dat u blij bent met uw bestelling! Mijnijzerwaren
Doen wat ze beloven, goede Prijs/Kwaliteitsverhouding, ruime keuze. Levertijd wel iets langer dan voorzien.
We zijn heel erg blij om te horen dat u zo tevreden bent. We proberen onze producten altijd zo snel mogelijk te leveren, helaas duurt dat soms inderdaad iets langer dan verwacht. Mijnijzerwaren
Ik was op zoek en vond wat ik zocht bij Mijn IJzerwaren. Prijs was gunstig i.v.m. anderen en de levering was snel, prima verpakt. Product is van prima kwaliteit, km volgende keer vast weer terug bij jullie. Kan iedereen jullie site aanbevelen.
Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent! We helpen u volgende keer weer met alle plezier. Groetjes, Mijnijzerwaren
De bestelde artikel zijn netjes en snel bezorgd
We zijn super blij dat je het goed ervaren hebt. We hopen je snel weer te kunnen helpen! Mijnijzerwaren.nl
Eenvoudig om te bestellen. Prima producten voor een prima prijs en een snelle Levering
Wat fijn om te horen dat u Mijnijzerwaren.nl zo prettig ervaart. We hopen dat u snel weer bij ons bestelt.
Was onze eerste bestelling en hij is snel en netjes afgehandeld.
Wat fijn om te horen dat je het prettig ervaren heeft. We hopen je snel weer te kunnen helpen met je volgende bestelling! Mijnijzerwaren
Electrische Kachel besteld , tot 3X toe gevraagd of deze geschikt was voor 220V netspanning ,dat werd alle keren bevestigd . Wat krijgen we geleverd (na 2 telefoontjes, 3 dagen te laat!) een kachel op krachtstroom 400v
Het was mijn eerste ervaring met mijn ijzerwaren.nl en ik ben zeer tevreden.
Fijn om te horen dat u te vrede bent! Mijnijzerwaren
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT