Een correcte snelle afhandeling .
Fijn dat u bestellen bij ons positief heeft ervaren. We hopen dat u in de toekomst nog eens bestelt bij ons.
Goede website en snelle levering. Zeervriendelijk in gebruik van de website
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over bestellen in onze webshop. We hopen dat u snel weer een keer bij ons bestelt.
Prima, geen klachten
Ik was er verbaasd over hoe simpel en snel ik een onderdeel voor m'n afzuigkap kon bestellen
Prima internet bedrijf
Goede prijs kwaliteit
Informatie instelling kluis matig. Geen goede beschrijving
Goedemorgen Josh, Vervelend om te horen dat de informatie over de kluis niet helemaal duidelijk was. Normaliter zit er standaard een handleiding bij waarin alles duidelijk is uitgelegd en ik zie dat we je nog wel hierover gemaild hebben met een handleiding.. Mocht het nou niet lukken met installeren van de kluis horen we het graag dan kunnen we wellicht dit samen installeren. Bedankt nogmaals voor je bestelling bij ons en je feedback.
Ik heb iets besteld waar ik niet tevreden over ben, daar heb ik toen contact over opgenomen en netjes een e-mail gestuurd wat het probleem was. Het gevolg is dat ik zou worden terug gebeld en nooit meer iets wat van ze gehoord.
Goedemorgen Michael, Bedankt voor je reactie en je feedback over je bestelling. Wij proberen iedere dag het proces te verbeteren omtrent onze klantenservice. Ik heb je case er even bij gepakt en inderdaad waren er wat problemen omtrent je bestelling. De afbeelding klopte uiteindelijk niet met wat je had besteld. Helaas duurde het iets langer voor we eruit waren waar precies het probleem zat en welk type jij wel had besteld. We hadden je hier inderdaad meteen van op de hoogte moeten stellen en zullen dit snel verbeteren. Helaas is het met deze bestelling niet gelukt om je helemaal tevreden te stellen. We hebben je bestelling na retour direct teruggestort en het geld is als het goed is ook al ontvangen. Lering voor ons!
perfect
Verkeerde bovenuitloop ve kraan ontvangen. Retour gezonden, goede info over verzenden en retour. Geld, na retour, binnen 2 dagen weer op onze rekening incl verzendkosten.
Goede communicatie en afhandeling van de bestelling. Na een fout in mijn bestelling is er goed gehandeld en ben ik tevreden.
Duidelijke site en snelle levering
Veel keuze meteen duidelijke omschrijving van het artikel en.. Snelle levering
đ
Na dagen wachten op de bestelling zelf aan de bel getrokken. Een artikel was ineens niet meer voorradig en konden ze niet aan komen. Van nood maar een ander artikel besteld wat wel voorradig was.
Goedemorgen Eddy, Bedankt voor je feedback en reactie op je bestelling. Helaas hadden we veel problemen met de door jou bestelde handgrepen.. We proberen onze voorraad informatie altijd up to date te houden maar dat blijft altijd lastig i.v.m. levering van leveranciers waar wij ook afhankelijk van zijn. We proberen dit uiteraard te verbeteren en hopen hier in de toekomst meer updates over te kunnen geven. We zijn blij dat je het aangeboden alternatief wilde ontvangen en hopen dat deze handgrepen ook naar wens zijn. Wellicht tot een volgende keer!
Naar aanleiding van mijn 2e gesprek zijn we tot een overeenkomst gekomen.
Product op voorraad. Correcte levering. Duidelijke website. Vriendelijke mensen wanneer je iets vraagt per mail.
Hallo, Het product dat we besteld hebben moeten we nog wel aansluiten maar het ziet er goed uit. Wel moet ons van het hart de levering door DPD. Bij de bestelling geven we aan: levering savonds tussen 18:00 en 21:30uur. Kost wat extra maaroke, dat is te doen. Een dag later krijgen we per e-mail bericht dat het product niet direct geleverd kan worden en dat het een dag later wordt. Geen punt, dat willen snappen. Die dag komen we savonds rond 17:30 thuis vinden we een niet thuis briefje in de bus. Het product zou de volgende werkdag afgeleverd worden bij het Pickup Parcelshop. Die bel ik de dag erna op omdat ik niet voor niets er naar toe wil gaan (is al eens eerder voorgevallen met een DPD bestelling). Zij hebben geen pakje ontvangen, misschien een dag later? Die avond vinden we weer bij thuis komst een niet thuis brief zonder dat er verder iets opstaat of is ingevuld. De volgende dag bel ik weer naar de Pickup Parcelshop. Zij hebben nog niets ontvangen. Die avond komt de buurvrouw ons pakje brengen. Het was bij haar smiddags afgegeven. Zonder enig bericht. Wat vinden jullie van deze gang van zaken door jullie vervoerder?
Goedemorgen Maarten, Hmm, dat is inderdaad erg vervelend om te horen en een vreemde gang van zaken.. Ik zie dat het inderdaad mis is gegaan bij de vervoerder die hebben namelijk ook geen T&T aan je doorgegeven. Wij gaan het in ieder geval aankaarten bij DPD (is al gebeurd alleen helaas nog geen reactie) en proberen vanaf heden alles met PostNL te versturen omdat die altijd duidelijke zendingsformatie hebben. We hopen dat het artikel verder wel naar wens is en hopen je in de toekomst nog een keer van dienst te kunnen zijn.
Prima geleverd en op de hoogte gehouden Prijs is ok
Goede service. kwaliteit kan beetje beter.
Goed, snel geleverd wat beloofd was.
Ik had een vraag over het product dat ik wilde hebben. Over gebeld. Snel en vriendelijk en kundig te woord gestaan en geholpen. Bij kwaliteit een half sterretje minder omdat bij het product geen enkele gebruiksaanwijzing zat. Ik ben niet super handig, maar goed is opgelost.
Goedemorgen Jos, Bedankt voor je feedback en uitleg over je bestelling. Helaas klopt het dat veel artikelen nog geen gebruiksaanwijzing hebben. Helaas is het vanuit de leverancier niet altijd mogelijk om gebruiksaanwijzingen te downloaden of te gebruiken omdat deze er simpelweg niet zijn. We zijn ook druk met filmpjes maken van artikelen en hopen in de toekomst van elk artikel een gebruiksaanwijzing of filmpje te hebben. Bedankt nogmaals voor je bestelling en wellicht tot een volgende keer!
voor herhaling vatbaar
Bestellen en binnen voor je het weet.
Lekker vlot geleverd.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
⹠Alla kunder kan lÀmna en recension, men alla recensioner mÄste följa vÄra anvÀndarvillkor och integritetspolicy
⹠Vi genomför bÄde automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
âą Recensioner som skickas in âspontantâ publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.