- Op zondag besteld dinsdagmiddag pas binnen. + Producten zijn precies wat je besteld. + Duidelijk in de verzend procedure. - Veel berichten voor en na de bestelling.
alles perfect verlopen
Ik heb al meerdere malen wat besteld en eigenlijk altijd tevreden.
bestelling is goed aangekomen, alleen de slogan voor 15u besteld volgende werkdag levering ging niet op
Alles is netjes zoals je het wilt. De verpakking had in dit geval wel iets kleiner kunnen zijn zodat het gemakkelijker door de brievenbus kan en kostenbesparend werkt.
Goed geregeld
Goedemiddag Hugo, Ik heb even je bestelling erbij gepakt maar je hebt bij ons alleen een rol folie besteld.. Zware stalen netten verkopen wij ook niet en is dus ook niet door ons verstuurd. De bestelling die je bij ons hebt besteld is ook door PostNL verstuurd en is maar 3kg. Ik denk dat je een verkeerde review hebt achtergelaten bij de verkeerde webshop. Mocht je nog op- of aanmerkingen hebben op je bestelling bij ons dan horen we dat uiteraard graag.
Original recension
Ondanks dat ik vooraf had doorgegeven dat er geen grote vrachtwagen voor de deur kon komen, werd het toch met een zeer grote vrachtwagen verstuurd. Gelukkig nam de chauffeur vooraf contact op om e.e.a. af te stemmen, maar heb wel zo'n 300 meter moeten sjouwen door de binnenstad met zware stalen netten.
Precies wat ik nodig had volgende dag in huis!
De trekbel die ik heb besteld is snel gekomen. Het betrof een doos met losse onderdelen welke zonder bescherming lagen te rammelen, niet heel proffesioneel. De onderdelen van de trekbel waren niet voorzien van bevestigingsmateriaal of een duidelijke beschrijving. Tijdens de montage brak het T-stuk af omdat de verlijmde verbinding verroest bleek. Er is op verzoek kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd. Door de manier van verzenden zou ik hier niet snel eens bestellen.
Goedemiddag Sebastiaan, Bedankt voor je feedback en je reactie. Wij kunnen dit ook in ons proces meenemen om de webshop te verbeteren en de service te verbeteren. Helaas worden de trekbellen in deze doosjes verstuurd vanuit de leverancier en gaat dit in de meeste gevallen goed. Het betreft inderdaad nog een puzzelstuk met de trekbellen om dit te installeren en hier zijn helaas nog geen duidelijke filmpjes of instructies van. We zijn druk bezig om meer informatie hierover te krijgen. Wat betreft de montagemateriaal wordt dit niet meegeleverd vanuit de leverancier omdat dit geheel afhankelijk is van het materiaal waar dit op wordt bevestigd. Desalniettemin hoop ik dat je toch nog volop gebruik kan maken van het artikel.
Heb hier producten besteld die volgens de site aangegeven stonden als voorradig (staat aangegeven met aantal erbij). Je verwacht dan dat de spullen, zoals aangegeven staat, de volgende dag worden geleverd. Na 3 werkdagen zelf maar eens chatten waarom de spullen niet kwamen. Bleken ze niet op voorraad en moesten besteld worden. Toch vreemd dat ik hierover niet ben geïnformeerd, zoals zij op de site vermelden. Ook op de nieuw genoemde datum bleef levering uit. Ook toen weer zelf moeten informeren naar de stand van zaken. De nieuwe datum werd wel nagekomen. Op de chat wordt overigens snel en netjes gereageerd. Het systeem achter de webshop, zoals voorraad en informeren van de klant moet echter wel worden verbeterd. Bij een eventuele volgende bestelling zal ik kritischer zijn. Voor nu beveel ik de webshop wel aan. Indien een volgende keer hetzelfde gebeurd, natuurlijk niet meer.
Pakket moest later komen. Ging ook keurig!
Het product is prima, er was alleen geen montage-instructie bij (MACO keerstandhouder). Telefonisch gevraagd om een handleiding/montageinstructie en die zou de medewerker via de mail opsturen. Een paar dagen later bericht ontvangen dat er geen montagehandleiding beschikbaar was, maar met behulp van de foto's hebben we het toch goed kunnen aanbrengen. voldoet aan de verwachtingen
Goedemiddag mevrouw/meneer vd Pluijm, Het klopt inderdaad dat er niet direct een mail was verstuurd. Dit had alles te maken met het feit dat er geen handleiding online of hardcopy aanwezig is en helaas hebben we hier ook niks vanuit de leverancier meer over kunnen ontvangen. Het mailtje is inderdaad een dag later verstuurd waarvoor onze excuses. We hebben hier wel een afbeelding in vermeldt met welke onderdelen waar geplaatst moeten worden. We hopen dat het hiermee lukt en mocht dit niet lukken dan kijken we graag samen met jou naar een oplossing.
Original recension
Het product is prima, er was alleen geen montage-instructie bij (MACO keerstandhouder). Telefonisch gevraagd om een handleiding/montageinstructie en die zou de medewerker via de mail opsturen. Nooit ontvangen en niets meer gehoord.
Duidelijke omschrijving en genoeg keuze
Zonde van de verpakking aangezien de inhoud ook met briefpost gestuurd had kunnen worden. Was nu een brievenbuspakketje welke ze normaal gesproken niet door de brievenbus doen.
Alles volgens verwachting
Product snel kunnen vinden op de site met prima prijs. Eenvoudig te bestellen, vlotte levering.
Klantendienst help direct juist verder bij vragen.
Heb de kluis via de website besteld, snelle levering. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Klantvriendelijk en klantgericht
Bestelling werd op tijd afgeleverd, alles was zorgvuldig verpakt.
Super mes
Correcte prijzen, goede service.
Duidelijke site, goede prijs en de opritsnelle levering van de bestelde producten. Wat wil je nog meer?
Handig en snel bestellen op de site
De steunen zaten niet per stuk beschermd in de verpakking waardoor ze kunnen beschadigen door dat er met de verpakking geschud en geschoven kan worden .Dit is niet goed voor de hermeta beugels . Verder was alles goed
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT