Pluspunten
Op mijn klacht is uiterst adequaat en tot volle tevredenheid gereageerd. Het is gebleken dat ik veel te negatief had beoordeeld. Dit wringt des te meer daar de oorzaak van de klacht buiten haar invloedssfeer heeft gelegen. Mijn excuses voor mijn in eerste instantie veel te heftige reactie.
VerbeterpuntenIk heb vorige week een aantal paumelles besteld en betaald. DEZE ZIJN NIET BIJ MIJ GELAND!!!??
Beste meneer Engel, We zien dat de zending op 7 januari verzonden is maar zo te zien niet geleverd is bij u. Op 11 januari is er opnieuw een pakket verzonden deze zou nu goed aangekomen moeten zijn. Helaas kunnen wij niet alle zendingen in de gaten houden of het afgeleverd wordt. Onze excuses voor de vertraging en hopelijk hebben we iets van het negatieve gevoel weg kunnen nemen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Bestelde direct verzonden en via de mail hierover duidelijk gecommuniceerd.
Pluspunten
Redelijk gemakkelijk te bestellen Product op tijd en is zoals besteld aangekomen. Goed verpakt.
VerbeterpuntenHet was niet erg eenvoudig om de juiste deurdranger te kiezen uit het aanbod. Waarom het ene merk wel en het andere niet? Dat vergde toch wel enige analysetijd op het web. Verder opdracht prima uitgevoerd.
Beste Els, Bedankt voor uw review, maar ik denk dat dit voor het verkeerde bedrijf is. Wij zijn namelijk van MijnIJzerwaren.nl en niet van Aluminiumopmaat.nl. U heeft bij ons deurdrangers besteld. Hopelijk is dit naar wens verlopen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Word netjes verpakt bezorgt op aangegeven tijdstip
Pluspunten
snelle, probleemloze levering
VerbeterpuntenErg veel verpakkingsmateriaal voor een heel klein onderdeel. Vanuit een milieuperspectief misschien iets economischer inpakken. Het was niet storend, pakje ging nog door de bus, maar een stevige envelop had ook gekund.
Op 14 december een artikel besteld, NU 25 december nog steeds niet ontvangen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wel al betaald!!!!!!!!!!!!!!!!! Na mijn telefonische reactie na de jaarwisseling is er direct aktie ondernomen en na een paar dagen heb het bestelde artikel ontvangen!
Beste meneer Hascher, We zien dat de zending op 14 december verzonden is maar zo te zien niet geleverd is bij u. Op 7 januari is er opnieuw een pakket verzonden deze zou nu goed aangekomen moeten zijn. Helaas kunnen wij niet alle zendingen in de gaten houden of het afgeleverd wordt. Onze excuses voor de vertraging en hopelijk hebben we iets van het negatieve gevoel weg kunnen nemen. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, snelle en adequate ondersteuning!!
Een paar tochtstrips voor de deuren besteld.2 dagen later binnen.Maar de verkeerde geleverd.Vrijdagmiddag direkt gebeld enmen zou kijken wat er gebeurd is en een mail terug sturen. Maandag zelf maar gebeld en weer geen reactie nadat dit wel weer beloofd was. Dus dan maar per mail op 18/12 :Wel meteen een reactie. Deze verkeerde levering zou opgehaald moeten worden omdat het langer is dan 1.80 volgens de retourneer voorwaarden. Prima. Gevraagd werd wanneer dit zou kunnen.Aangezien wij werkende zijn een tijd voor 09.00 en na 16.00 aangegeven. Dit kan helaas niet en er zal iemand thuis moeten zitten wachten van 09.00 - 17.00.......Dit is geen oplossing.! Ik heb de juiste bestelling doorgegeven en door hun fout moet ik er nog voor thuis gaan zitten wachten ook?? Ik vind het geen service en dan moet er maar een gepaste oplossing voor gevonden worden door Mijnijzerwaren. Tot nu toe niet aan te bevelen om hier te bestellen.
Beste Eric, Vervelend om te horen dat de verkeerde tochtstrips geleverd zijn en dat het wat langer duurde voor er een reactie kwam. Je hebt ondertussen de juiste tochtstrips ontvangen als het goed is. Hopelijk snapt u ook dat een afhaalpoging voor 9 uur en na 16 uur voor ons ook wat lastig is. Vandaar dat het even zoeken was naar een oplossing en dat het daarom ook hier en daar wat langer duurde. We u ook persoonlijk nog even gemaild met een verdere uitleg. Hopelijk hebben we iets van de negatieve ervaring weg kunnen nemen. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Goed betrouwbaar bedrijf, Fijn werkende webside en alles goed verpakt.
Pluspunten
Makkelijk en snel besteld, houden je op de hoogte van de levering!
Pluspunten
Levertijd en de kwaliteit
Pluspunten
Snelle reactie en kwalitatief een goed produkt.
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT