Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en goede voorwaarden
- Communicatie - Tijdigheid van leveren (1,5 week later nog geen bestelling ontvangen) - Telefonische bereikbaarheid klantenservice (geen gehoor). - Geen respons op Facebook, Whatsapp en Twitter.
Pluspunten
snel en kwalitatief
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Goede kwaliteit. Snelle levering. Een aanrader!
VerbeterpuntenIastige website. Artikelen moeilijk te vinden.
Ik heb een alternatief product gekregen zonder dat dit overlegd is van te voren. Heb daarover gebeld echter nam de telefoon op. Voicemail ingesproken echter ben nog niet teruggebeld. Levering was heel snel alleen de opvolging van een klacht extreem langzaam of zelfs niet.
Beste Peter, Excuses voor de late reactie op uw klacht. Vreemd dat de telefoon niet werd opgenomen, al zijn we telefonisch alleen bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Ik heb even uw bestelling erbij gepakt en zie inderdaad dat er een alternatief product is geleverd (Griffon). Maar dit product is eigenlijk hetzelfde product alleen van een andere fabrikant (Bison). Maar die fabrikant valt weer onder de originele fabrikant, dus heel veel verschil zit er niet in het product. Deze wijziging in ons assortiment is nog niet doorgevoerd in de webshop, maar al wel in ons magazijn. Onze excuses hiervoor. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en een beetje van de onvrede te hebben weggenomen. Met vriendelijke groet,
Pluspunten
Veel producten die aangeboden worden.
VerbeterpuntenIk heb deurbeslag besteld, bij ontvangst van de spullen bleek dat er geen bouten bij geleverd wordt, na op de site gekeken te hebben stond dit er ook bij. Maar om nu de juiste bouten erbij te zoeken die ik nodig had, was niet overzichtelijk en duidelijk. Tip ter verbetering aan de site, is wanneer zo'n artikel besteld wordt de suggestie erbij aan te bieden om de bouten erbij te selecteren die bij dat type en merk kunnen. Nu heb ik twee setjes opnieuw moeten bestellen in de hoop dat het past, dat is leuke omzet voor jullie, maar volgende keer kijk ik verder naar een site die me beter/duidelijker informeert.
Plaatjes kloppend maken met product Nu apart besteld patentbout en bus Dacht dat dit een setje was
snelheid levertijd die op de site staat en werkelijke lever tijd kloppen niet
Goedemiddag meneer Overbeeke, Bedankt voor uw review! Vervelend dat de zending langer duurde dan verwacht. Normaliter ontvangt u uw pakket de volgende dag wanneer u een mail met Verzonden ontvangt. Alleen bij producten zwaarder dan 31 kilo gebruiken we een speciale bode voor palletzendingen. Zij levert helaas niet altijd de volgende dag uit. Onze excuses hiervoor! Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en een beetje van de onvrede te hebben weggenomen. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Communicatie is perfect!
Pluspunten
Nakomen van afspraak en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenUitermate onvriendelijke verpakking. Gebrekkige, onduidelijke toelichting.
Pluspunten
Snelle en juiste levering ontvangen.
Pluspunten
Goed materiaal en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke toelichting en maatvoering op de site.
Pluspunten
geven goed advies bij telefonisch contact over het gewenste product, waarbij men niet in een wachttijd werd gezet.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede en snelle levering.
VerbeterpuntenOmdat ik geen persoonlijk kontakt met medewerkers heb gehad kan ik de kennis en vakmanschap niet beoordelen. Het product en de service die zijn geboden waren perfect. Dan moet het personeel dat ook wel zijn, maar dat is een afgeleide.
Beste meneer de Wit, Bedankt voor uw review! Hopelijk bent u tevreden met uw bestelling. We zien dat u ons personeel heeft beoordeelt met een onvoldoende. Klopt dit? We zouden graag willen weten wat we kunnen verbeteren, zodat we onvoldoendes in de toekomst kunnen voorkomen! We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnIJzerwaren.nl
geen . was prima geregeld
Pluspunten
werd snel gereageerd op de chat En juiste uitleg
Pluspunten
vlotte en zeer snelle levering
Pluspunten
Is inmiddels binnen
VerbeterpuntenOp tijd sturen
Beste Gerard, Bedankt voor je review! Jouw bestelling is per briefpost verzonden. Helaas is het pakketje niet te volgen via Track & Trace. Maar de bestelling zou eigenlijk al bezorgd moeten zijn. Want ook briefpost wordt in principe de volgende werkdag bezorgd. Graag horen we daarom of het pakket al is bezorgd. Dit kan via [email protected] via 085 - 0167773. Mochten we niets meer vernemen, gaan we er vanuit dat het pakketje bezorgd is. Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnIJzerwaren.nl
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT