Pluspunten
Kwaliteit van product is goed
VerbeterpuntenLevertijd niet conform website. Telefonisch contact hierover gehad waar geen duidelijk antwoord kon worden gegeven.
Beste Benno, Bedankt voor je review! Jouw bestelling is per briefpost verzonden. Helaas is het pakketje niet te volgen via Track & Trace. Maar de bestelling zou eigenlijk al bezorgd moeten zijn. Want ook briefpost wordt in principe de volgende werkdag bezorgd. Graag horen we daarom of het pakket al is bezorgd. Dit kan via [email protected] via 085 - 0167773. Mochten we niets meer vernemen, gaan we er vanuit dat het pakketje bezorgd is. Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Klantenservice MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Duidelijke website, concurrerende prijzen en snelle levering; top!
eerste keer besteld geen aanmerkingen alles snel geleverd top
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenBestelling netjes afhandelen en niet een van de produkten in de doos frommelen. Komt onprofessioneel over.
Pluspunten
snel en goed verpakt
Pluspunten
Toegankelijke site
VerbeterpuntenVolgens track and trace zou het product op dinsdagmiddag afgeleverd zijn maar dit was niet het geval. Op donderdag zelf contact opgenomen waar mijn bestelling bleef. Navraag uitgezet waarna uiteindelijk op vrijdag het product geleverd werd. Wel zeer correct te woord gestaan door een medewerker van het bedrijf.
Beste Jacques,Bedankt voor je review. Dit helpt ons verbeteren! Helaas blijkt het zo te zijn dat DHL niet zorgvuldig is geweest met de Track & Trace en de zending. Hierdoor leek het alsof de bestelling al afgeleverd was, wat dus helaas nog niet het geval was. Erg vervelend natuurlijk, daarom nogmaals onze excuses voor het ongemak. Gelukkig is het uiteindelijk nog goed gekomen met het pakket. Misschien handig om te weten voor in de toekomst: vanaf maandag 2 oktober gaan we standaard verzenden met PostNL. Hopelijk komen deze situaties dan niet meer of een stuk minder voor.We hopen hiermee iets van het negatieve gevoel rond de bestelling weg te hebben genomen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, MijnIJzerwaren.nl
Pluspunten
Snelle levering goede info over de spullen en redelijke prijzen
Pluspunten
Snelle levering en nooit iets fout. Materialen die niet op voorraad zijn worden toch snel geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geen klachten
VerbeterpuntenWeet niet, ik heb pas 1 x iets besteld en dat ging goed.
Pluspunten
Snelle levertijd en via chat snel geholpen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Besteld via internet, duidelijke website
Stuur niet na elke bestelling een mailtje om het bedrijf te beoordelen; Ik heb wel iets beters te doen!! Dit doet ernstig afbreuk aan mijn waardering!!
9 Professor van der Waalsstraat
Alkmaar 1821 BT