Laden reviews...
167 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een overwegend positieve ervaring met snelle service en een ruime keuze. Klanten noemen betrouwbare levering en behulpzaam personeel. Over het geheel genomen zijn de indrukken positief en consequent.
Zeer flexibel bedrijf. De levering deden ze zelf en toen ik wilde afwijken van lever adres was dat geen probleem.
26 August 2026
Ard
Amsterdam
Het was een grote zoektocht naar de juiste pluggen voor mijn plafondventilator. Ze waren wel te koop maar dan alleen vanaf 100 stuks, terwijl ik er maar 2 nodig had. Bij de DHZ Proshop kon ik ze gelukkig in kleinere aantallen kopen. Alles was prima verpakt en snel geleverd.
24 August 2026
Emiel
Waddinxveen
Snel en correct. Top
22 August 2026
Jules
Herent
Vlotte levering en zeer goede opvolging!
21 August 2026
Johan
Drongen
ea liep mis met de verzending, maar dat was snel en proffesioneel opgelost. Met dank
20 August 2026
Zeer klantvriendelijk
19 August 2026
Ruben
Raveld
Schroeven besteld, snel geleverd.
19 August 2026
Jeroen
Deventer
Bestelling van vele schroeven met de juiste inhoud dat vermeld staat bij verpakking. Bv schroef geel verzinkt 4 x 40/1000. Dus bestel ik er 1000 zoals beschrijving vermeld. Dan zou je denken dat dit een doos van 1000 is, maar toch niet hoor, krijg hier 5 doosjes van 200 st. Ok, korting krijgt men wel door het aantal. Maar wat een werk om ze te verdelen naar 200 st/doos. Soms toch raar...... Voor de rest ben ik algemeen wel zeer tevreden van DHZ.
Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons?
Aantallen per doos laten/verpakking. Of vermeld op shop anders?
16 August 2026
Wim
Heist op den Berg
Hey Wim,
Bedankt voor je review en je fijne woorden!
Wat je aangeeft klopt inderdaad. Een tijdje geleden zijn we overgeschakeld naar een nieuw verpakkingssysteem.
Vroeger verpakten we onze artikelen standaard in doosjes van maximaal 200 stuks. Omdat wij deze producten van onze leveranciers echter ontvangen in verpakkingen van onder andere 250, 500, 1.000 en 2.000 stuks, behouden we voortaan zoveel mogelijk de originele verpakkingseenheden. Daarnaast bieden we ook kleinere verpakkingen aan, meestal ter grootte van ongeveer 1/10 van de grote verpakking.
Niet alle voorraad die volgens het oude systeem was verpakt, is ondertussen volledig uitverkocht. Daardoor heb je in dit geval nog 5 doosjes van 200 stuks ontvangen in plaats van één doos van 1.000 stuks.
Deze oude voorraad zal geleidelijk verdwijnen en nieuwe leveringen worden voortaan volgens het nieuwe systeem verwerkt.
En uiteraard heel fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We doen iedere dag ons uiterste best! 😉
Fijne dag verder!
Groetjes,
Het Dhz-proshop team
Je cherchais ce produit en petite quantité, depuis plusieurs jours. Je suis arrivé sur votre site et la un grand soulagement, on pouvais commandé a l'unité et a juste prix. J'ai passé commande, que j'ai reçus quelques jours plus tard. Un Grand mercie a vous.
Délai de livraison
La qualité
Service client
Avez-vous des conseils / domaines à améliorer pour nous?
N/A
16 August 2026
André
Montignies sur Sambre
op zaterdag gebeld voor info... ze zouden maandag leverancier contacteren en mij iets laten weten... en ja, ik heb op maandag de nodige info gekregen. Zij hebben er vanaf nu zeker een klant bij !
14 August 2026
Wim
Geel
Ik was op zoek naar een product om dakpannen een tweede leven te geven. Zo doende ben ik op deze website terecht gekomen. De zoekfunctie is duidelijk en gemakkelijk.
Neen
14 August 2026
Marc
Leopoldsburg
Snelle levering en product zoals aangeboden. Ergens anders bijna niet te vinden voor die prijs.
4 August 2026
Julio
Antwerpen
Zeer vriendelijke en behulpzame shop. Meteen verdergeholpen met een dringende bestelling. Aanrader!
4 August 2026
Robbe
Olen
Alles naar wens
1 August 2026
Miet
oudsbergen gruitrode
Top. Besteld en geleverd op tijd
31 July 2026
Michel
Lier
Alles in orde. Snel kunnen ophalen.
31 July 2026
Nick
Kasterlee
zeer snelle levering van topproducten aan een normale prijs
30 July 2026
Marc
Hamont
Steeds een correcte service.
26 July 2026
Mathieu
Moerbeke
Fast shipping (one day) and fast delivery to Luxembourg. The only issue was that the tracking number was not recognised by DPD even the day of the delivery.
23 July 2026
Michel
Luxembourg
Eén artikel van een bestelling bleek niet op voorraad en mijn werk dreigde stil te vallen. Een telefoontje om een alternatief te bespreken en de dag erna had ik al het materiaal en kon ik ongestoord verder werken!
17 July 2026
Dirk
Vlaams Brabant
Très belle expérience, service après vente réactif et professionnel. Prix compétitif Je recommande
Délai de livraison
La qualité
Service client
16 July 2026
Raphaël
Mettet
It’s great that you can buy just the amount you need, rather than the entire factory package. The purchase was properly packed. I am satisfied and grateful.
Delivery time
Quality
Customer service
Do you have any tips / points of improvement for us?
It would be good to specify the actual dimensions of the shipping package. Otherwise, there might be some difficulties upon receipt.
14 July 2026
Sergejus
Vilnius
zie boven
Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons?
Geen tip met afsluitdop bijgeleverd.
14 July 2026
Christiaan
Dendermonde
Een mooie en duidelijke website met een meer dan voldoende aanbod.
Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons?
De levertijd van (bij mij toch) telkens een week is te lang.
6 July 2026
Luc
Geel
Ontdek Dhz-proshop, dé bestemming voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige doe-het-zelf verbruiksartikelen. Of je nu een gepassioneerde doe-het-zelver bent of een ervaren professional, onze winkel biedt alles wat je nodig hebt voor jouw bouw- en industrieprojecten.
Bij Dhz-proshop streven we ernaar om jouw projecten tot een succes te maken. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en veelzijdigheid. Als dé Soudal referentie in de markt, zowel online als offline, bieden we duurzame en betrouwbare oplossingen voor al je hecht- en afdichtingsbehoeften. Daarnaast garanderen onze ruime selectie van schroeven en bouten dat je altijd de juiste bevestigingsmaterialen tot je beschikking hebt, ongeacht de specificaties van je project.
Bij Dhz-proshop geloven we dat goede service het fundament is van een succesvolle samenwerking. Ons team van experts staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. We streven naar snelle leveringen, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je projecten.
We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we waarderen het als je de tijd neemt om jouw ervaring met ons te delen door middel van een beoordeling. Samen bouwen we aan succes!
We kijken ernaar uit om je regelmatig te mogen verwelkomen in onze winkel, waar je kunt profiteren van ons uitgebreide Soudal assortiment, onze ruime selectie bevestigingsmaterialen en onze toegewijde service!
Met vriendelijke groet,
Het gepassioneerde team van Dhz-proshop