Laden reviews...
165 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een overwegend positieve ervaring met snelle service en een ruime keuze. Klanten noemen betrouwbare levering en behulpzaam personeel. Over het geheel genomen zijn de indrukken positief en consequent.
levering was redellijk betrouwbaar.
betere foto's
26 June 2026
Bahram
Antwerpen
Ik wacht nog steeds op het grootste deel van mijn bestelling ?!
tijdig leveren
19 June 2026
Gert
Kapellen
Beste Gert,
Bedankt voor je bericht.
Ik heb je bestelling nagekeken. Eén artikel was tijdelijk niet op voorraad, waardoor we je bestelling niet volledig in één keer konden verzenden. Om je toch al verder te helpen, hebben we het beschikbare artikel alvast opgestuurd.
Het resterende artikel komt normaal gezien vandaag bij ons binnen en zal daarna zo snel mogelijk worden nageleverd.
Onze excuses voor de vertraging. We begrijpen dat dit vervelend is, maar je bestelling wordt verder correct opgevolgd.
Met vriendelijke groeten,
Het DHZ-Proshop team
Materialen conform de website. Probleem gehad met levering (maar was verantwoordelijkheid van bezorgfirma) en toch heeft Dhz dadelijk actie ondernormen. Zeer vlotte communicatie.
15 June 2026
J.A.
Leuven
Goede prijs / kwaliteit
15 June 2026
Gunther
Haaltert
Moest nogal lang wachten en na telefoontje bleek er niet genoeg op voorraad te zijn, zou fijn zijn als DHZ proshop zelf de mensen op de hoogte stelt.
Communicatie naar klant toe
14 June 2026
Maryleen
Wommelgem
Hey Maryleen,
Bedankt voor je eerlijke review en fijn dat je ons toch nog een voldoende hebt gegeven.
We beseffen dat duidelijke communicatie rond levertermijnen nog een verbeterpunt is. Daar zijn we volop mee bezig. In de komende maanden voeren we stap voor stap updates door in onze webshop, zodat bij producten vooraf duidelijker zichtbaar wordt wat de verwachte levertermijn is.
Wanneer er toch vertraging ontstaat bij een leverancier, willen we dit in de toekomst ook sneller en automatisch communiceren zodra wij hiervan op de hoogte zijn.
Nogmaals bedankt voor je feedback. Hopelijk kunnen we je bij een volgende bestelling opnieuw goed verder helpen — en wie weet verdienen we dan alsnog die 10 op 10. 😊
Fijne dag verder!
Het DHZ-Proshop team
De DHZ-proshop heb ik pas recent ontdekt en ben er heel blij mee. Het ruime aanbod van zowel kleine aantallen voor de doe-het-zelver als grote aantallen voor de professionelen is een sterk punt, een aanbod wat in België niet zomaar voorhanden is. Bovendien leveren ze professioneel materiaal wat zelfs voor eigenbouw belangrijk is. Daarnaast is een goed en snel werkend on-line bestellen en versturen/afhalen meer dan een pluspunt. Gedaan met het klassieke "vertel wat je nodig hebt en we sturen een offerte", maar directe interactie! En ook niet te vergeten is het vriendelijke onthaal aan de balie.
7 June 2026
Dworp
5 June 2026
Erik
GENDRINGEN
Simpel en eenvoudig en snel
neen
4 June 2026
Johan
Vlaams Brabant
Handig wanneer je snel onderdelen nodig hebt. Goede en vriendelijke service.
4 June 2026
Greet
Beerse
Een deel van mijn bestelling was niet op voorraad, en zou daardoor te laat aankomen. Echter, dhz proshop spande zich in om na een telefoontje de bestelling toch op tijd te kunnen leveren, zodat de werf gewoon door kon gaan. Goed meegedacht, heel tevreden dus.
3 June 2026
Daniël
gent
Bestel hier al 2 jaar, prima geregeld, ze zouden alleen meer kunnen verdienen als ze meer op voorraad zouden hebben en het niet in 2 keer hoeven te sturen. Anyway, ik ga hier voortaan nog steeds bestellen, alleen iets eerder dan ik het nodig heb. Mvg Frank
2 June 2026
Frank
Boskoop
Hey Frank,
Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. Fijn om te horen dat je al twee jaar tevreden bij ons bestelt.
Je opmerking over de voorraad nemen we zeker mee. We zijn volop bezig om onze voorraad beter af te stemmen op de vraag, zodat we bestellingen vaker in één keer kunnen verzenden. Tegelijk willen we klanten niet onnodig laten wachten wanneer een deel van de bestelling wel al beschikbaar is. Daarom kiezen we er soms bewust voor om alvast een eerste zending te versturen.
We blijven hieraan werken, zodat we je volgende bestelling hopelijk meteen volledig kunnen verzenden.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling!
Professionele groeten,
Het DHZ-Proshop team
Je kan hier zelfs onderdelen zoals vijzen enz. per stuk kopen. Of iets omruilen als het niet goed is . Personeel is steeds vriendelijk en behulpzaam. Ook de pakketdienst is een troef.
27 May 2026
Bernard
Beerse
Rapide, efficace, produit de grande qualité.
27 May 2026
Fabrice
Haine-Saint-Paul
Avis aux belges, Si vous voulez du matériel de qualité avec un prix avantageux je recommande ce site. Le service est rapide je ne peux donc que le recommander !
Continuer comme cela
Budel
1 May 2026
Yenthe
Beerse
Als levertijd korter is bestel ik er nog
dirk
Hamme
Hey Dirk,
Bedankt voor je eerlijke review.
Ik geef graag nog even wat context bij je bestelling. Je bestelling bevatte 1 artikel dat op dat moment niet op voorraad was. Bij dit artikel stond in onze webshop een verwachte levertermijn van 14 dagen vermeld.
Je bestelling werd geplaatst op 10/04 en op 21/04 verzonden. Daarmee is deze binnen de aangegeven levertermijn verwerkt en verstuurd. We begrijpen natuurlijk dat een langere wachttijd vervelend kan zijn, zeker wanneer je het artikel snel nodig hebt.
We doen altijd ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en duidelijk te communiceren over de verwachte levertermijn. Jammer genoeg konden we dit artikel niet sneller leveren dan aangegeven.
Bedankt in elk geval voor je feedback. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen, liefst met een snellere levering.
Alvast bedankt en hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes, het Dhz-proshop team
Goed en vriendelijk, meer moet dat niet zijn!
Guy
Oud- Turnhout
Bon ratio qualité prix Aucun probléme de livraison
Reyser
ATTERT
Prima zaak!
Ga zo door
23 April 2026
Evert
TILBURG
Ruim assortiment, correcte prijs en zeer snelle levering, wat je als bedrijf op nr. 1 zet.
19 April 2026
Lieven
Kluisbergen
Maar gewoon terug mee naar de depot genomen zonder de volgende dag opnieuw te probere
Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons?
Het locaal achterlaten bij een verdeel punt als er niemand thuis is
19 April 2026
thomas
Geel
j
17 April 2026
Dirk
beerse
Ontdek Dhz-proshop, dé bestemming voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige doe-het-zelf verbruiksartikelen. Of je nu een gepassioneerde doe-het-zelver bent of een ervaren professional, onze winkel biedt alles wat je nodig hebt voor jouw bouw- en industrieprojecten.
Bij Dhz-proshop streven we ernaar om jouw projecten tot een succes te maken. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en veelzijdigheid. Als dé Soudal referentie in de markt, zowel online als offline, bieden we duurzame en betrouwbare oplossingen voor al je hecht- en afdichtingsbehoeften. Daarnaast garanderen onze ruime selectie van schroeven en bouten dat je altijd de juiste bevestigingsmaterialen tot je beschikking hebt, ongeacht de specificaties van je project.
Bij Dhz-proshop geloven we dat goede service het fundament is van een succesvolle samenwerking. Ons team van experts staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. We streven naar snelle leveringen, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je projecten.
We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we waarderen het als je de tijd neemt om jouw ervaring met ons te delen door middel van een beoordeling. Samen bouwen we aan succes!
We kijken ernaar uit om je regelmatig te mogen verwelkomen in onze winkel, waar je kunt profiteren van ons uitgebreide Soudal assortiment, onze ruime selectie bevestigingsmaterialen en onze toegewijde service!
Met vriendelijke groet,
Het gepassioneerde team van Dhz-proshop