zeer goed en correct
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.444 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De beoordelingen tonen een overwegend positieve ervaring met snelle service en een ruime keuze. Klanten noemen betrouwbare levering en behulpzaam personeel. Over het geheel genomen zijn de indrukken positief en consequent.
alles zonder problemen en altijd even vriendelijk ,ook na een paar maanden
Rudy
Zedelgem
Enorm aanbod aan syliconen in diverse kleuren en verkrijgbaar per stuk en dat hebben wij vaak nodig. Bestelling en betaling via de webshop verloopt zeer vlot en de levering is stipt. Partner waarop je kan rekenen en dat is altijd fijn!
nv Geens en Zonen
Bonheiden
Zeer vlotte en correcte orderplaatsing met snelle levering
20 September 2026
Dany
Leisele
Uitgebreid selectie, goede prijzen en snelle levering
17 September 2026
Youri
Rotselaar
Artikel besteld bij DHZ-proshop. Alles was duidelijk op de website en werd snel en netjes afgehandeld. Zeker de moeite waard om te bestellen bij deze winkel. Het is ook mogelijk om artikelen zelf op te halen.
15 September 2026
Pierre
Rotterdam
besteld, geleverd, zoals gezegd
11 September 2026
PIeter
Bonheiden
Even zoeken op Google en je komt vanzelf bij DHZ terecht met een groot assortiment. Voor je het weet kan je de volgende dag al verder met de geleverde materialen.
9 September 2026
Amrit Techniek
Elst
Ik weet niet wat er beter kan
8 September 2026
Tony Desair
9340 Hechtel
Goede duidelijke website Mooi aanbod
7 September 2026
peter
Blankenberge
Bestelling gedaan, proces helder en goed uitgevoerd. Prima
7 September 2026
Huub
Wijchen
Het is fijn om bij Dhz-proshop iets te bestellen daar alles zeer vlug afgehandeld en verzonden wordt.
5 September 2026
Patrick
Gingelom
Was op zoek naar inox brads. Jullie kwamen er als voordeligste uit. Bestelling VLUG ontvangen. Heb ze gebruikt. Kwaliteit was top! Jullie website staat nu bij mijn favorieten.
Doe zo verder
3 September 2026
Jurgen
Evergem
Mijn bestelling was op het verkeerde bedrijf geleverd maar na contact met de klantendienst was het binnen de 24 uur opgelost. Top service
3 September 2026
thomas
Geel
Het product is gemakkelijk in gebruik en levert het gewenst resultaat
2 September 2026
Marie Christine
Aalst
Had dit artikel in geen enkel van de bekende doe het zelf zaken gevonden Was gewoon niet verkrijgbaar
2 September 2026
Danny
Affligem
Snelle levering, beste prijzen en uitgebreid assortiment DHZ-artikelen.
30 August 2026
johan
Olen
x
30 August 2026
Kristof
Vosselaar
Zeer flexibel bedrijf. De levering deden ze zelf en toen ik wilde afwijken van lever adres was dat geen probleem.
26 August 2026
Ard
Amsterdam
Het was een grote zoektocht naar de juiste pluggen voor mijn plafondventilator. Ze waren wel te koop maar dan alleen vanaf 100 stuks, terwijl ik er maar 2 nodig had. Bij de DHZ Proshop kon ik ze gelukkig in kleinere aantallen kopen. Alles was prima verpakt en snel geleverd.
24 August 2026
Emiel
Waddinxveen
Snel en correct. Top
22 August 2026
Jules
Herent
Vlotte levering en zeer goede opvolging!
21 August 2026
Johan
Drongen
ea liep mis met de verzending, maar dat was snel en proffesioneel opgelost. Met dank
20 August 2026
Zeer klantvriendelijk
19 August 2026
Ruben
Raveld
Schroeven besteld, snel geleverd.
19 August 2026
Jeroen
Deventer
Ontdek Dhz-proshop, dé bestemming voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige doe-het-zelf verbruiksartikelen. Of je nu een gepassioneerde doe-het-zelver bent of een ervaren professional, onze winkel biedt alles wat je nodig hebt voor jouw bouw- en industrieprojecten.
Bij Dhz-proshop streven we ernaar om jouw projecten tot een succes te maken. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en veelzijdigheid. Als dé Soudal referentie in de markt, zowel online als offline, bieden we duurzame en betrouwbare oplossingen voor al je hecht- en afdichtingsbehoeften. Daarnaast garanderen onze ruime selectie van schroeven en bouten dat je altijd de juiste bevestigingsmaterialen tot je beschikking hebt, ongeacht de specificaties van je project.
Bij Dhz-proshop geloven we dat goede service het fundament is van een succesvolle samenwerking. Ons team van experts staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. We streven naar snelle leveringen, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je projecten.
We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we waarderen het als je de tijd neemt om jouw ervaring met ons te delen door middel van een beoordeling. Samen bouwen we aan succes!
We kijken ernaar uit om je regelmatig te mogen verwelkomen in onze winkel, waar je kunt profiteren van ons uitgebreide Soudal assortiment, onze ruime selectie bevestigingsmaterialen en onze toegewijde service!
Met vriendelijke groet,
Het gepassioneerde team van Dhz-proshop