Beste Lieven, Bedankt alvast voor je eerlijke feedback en je fijne review! In 1ste instantie proberen we deze info trachtten we zo duidelijk mogelijk te communiceren via je order detail door middel van een verwachtte leverdatum bij een artikel te plaatsen indien het niet onmiddellijk leverbaar is. Soms duurt het ook iets langer alvorens we deze info van de leverancier ontvangen waardoor je dit niet onmiddellijk te zien krijgt in je order. Uiteraard proberen we deze communicatie zo duidelijk mogelijk te maken maar dit wordt momenteel nog wat bij gestuurd om toekomst gezien je nog sneller te kunnen informeren. Alvast onze excuses dat je order iets langer dan verwacht in beslag heeft genomen! Met vriendelijke groeten, Dhz-proshop
Beste Joseph, De transportkosten zijn helaas aanzienlijk gestegen de laatste jaren en hiervoor proberen we een zo eerlijk mogelijke prijs berekening aan de klant te bieden. Hiervoor bieden we diverse mogelijkheden: - Thuis levering of in een afhaalpunt in je buurt (geeft uiteraard ook een verschil in transportkost) - Iets hogere transportkosten bij een aankoop onder de 15€ - Een iets voordeligere transportkost voor aankopen tussen 15 & 100€ - Gratis levering vanaf 100€ inclusief btw binnen België Dit is uiteraard nooit een gemakkelijke opgave om deze kosten voor iedereen even correct te calculeren (en al zeker niet in onze sector) dus met deze variabelen bieden we de klant volgens ons een ruim aanbod aan mogelijkheden om je transportkost zelf te drukken. Fijne avond! Met vriendelijke groeten, Dhz-proshop
Ontdek Dhz-proshop, dé bestemming voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige doe-het-zelf verbruiksartikelen. Of je nu een gepassioneerde doe-het-zelver bent of een ervaren professional, onze winkel biedt alles wat je nodig hebt voor jouw bouw- en industrieprojecten. Bij Dhz-proshop streven we ernaar om jouw projecten tot een succes te maken. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en veelzijdigheid. Als dé Soudal referentie in de markt, zowel online als offline, bieden we duurzame en betrouwbare oplossingen voor al je hecht- en afdichtingsbehoeften. Daarnaast garanderen onze ruime selectie van schroeven en bouten dat je altijd de juiste bevestigingsmaterialen tot je beschikking hebt, ongeacht de specificaties van je project. Bij Dhz-proshop geloven we dat goede service het fundament is van een succesvolle samenwerking. Ons team van experts staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. We streven naar snelle leveringen, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je projecten. We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we waarderen het als je de tijd neemt om jouw ervaring met ons te delen door middel van een beoordeling. Samen bouwen we aan succes! We kijken ernaar uit om je regelmatig te mogen verwelkomen in onze winkel, waar je kunt profiteren van ons uitgebreide Soudal assortiment, onze ruime selectie bevestigingsmaterialen en onze toegewijde service! Met vriendelijke groet, Het gepassioneerde team van Dhz-proshop
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.