Mooi spul, maar duurt laaaang

Twee freesjes besteld, levering van 3 werkdagen werd bijna drie weken later ….

• Klantvriendelijkheid
  • Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? Leverproces is omslachtig. Melding is pas relevant als pakket onderweg is, niet als het bij verzender is ‘aangemeld’. Dat schept valse cerwachtingen.

Correcte levering

Het heeft eventjes geduurd voor ik de levering kreeg, maar het was wel in orde.

Zeer stipt en snel

Altijd vriendelijk En aan goede prijzen

tout bon

bon produit, bien conditionné et livré dans les délais annoncés. Perfect.

• Klantvriendelijkheid

Heb direct gevonden wat ik nodig had.

Bij mijn bestelling ben ik tijdig op de hoogte gehouden over het product. De levertermijn heeft wel wat langer geduurd dan de 6 dagen die vooropgesteld werden terwijl het product voorradig was. Bel wel tevreden over het product zelf. Zal volgende keer zeker nog gebruik maken van jullie diensten.

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering en goed verpakt

Ja ik koop hier al meerdere jaren dit produkt. Mooi verpakt en snel geleverd. Maar, ik vind het product wel aan een lagere prijs op een andere site, waar ik de naam niet vermeld wegens privacy. Ik vrees dat dit mijn laatste bestelling zal zijn als ik meerdere liters nodig heb, jammer, maar iedereen zoekt zijn profijt.

• Klantvriendelijkheid

Prima maar soms al eens een steek laten vallen.

Prima webshop en al jaren klant maar af en toe toch eens ne keer problemen waar ik liever mijn tijd niet wil aan spenderen. Tx 25 krijgen ipv Tx30 vijzen die ik bestel en dan nog eens verpakt per 10 in een zakje terwijl ik altijd per doos bestel. Het was een gedoe, uiteindelijk moest ik ze niet retour sturen voor het ongemak. Ze gingen de juiste zelf bestellen maar was toch effe 10 dagen wachten voor zij ze konden verzenden waar ik niet op ging wachten want had ze al eigenlijk nodig bij de verkeerde. Dus ze wisten dat ik ze annuleerde. Ik bestel elders bij xlschroeven.nl en de 2de dag krijg ik ze in ontvangst. Een kleine 4 dagen krijg ik melding van DHZ dat ze toch de juiste schroeven gingen nasturen met een weliswaar een goede uitleg en toch om de service te kunnen leveren en geven. Versta met niet verkeerd maar eigenlijk was mijn probleem opgelost en nu zit ik met al die schroeven, ze zullen wel van pas komen daar niet van. Misschien toch af en toe naar klant beter luisteren als het niet meer hoeft. Voor de rest TOP!

• Klantvriendelijkheid
  • Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? Soudal producten/prijzen vergelijken met andere shops. Soms elders iets goedkoper en nochtans belgisch.

Zoals vewacht

Snel correct voordelig

Snel correct voordelig

snel goed ontvangen

goed ontvangen

Correct

Correcte levering en producten , Alles zoals het moet zijn !

2de bestelling

2 x goed afgehandeld!!

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering, goede kwaliteit en zeer competitieve prijssteling.

Dit was mijn eerste ervaring met Dhz-proshop en bewust een wat kleinere order besteld om eerst de betrouwbaarheid en kwaliteit van de leveringen af te wachten, maar dit gaat zeker niet de laatste order zijn die we bij Dhz-proshop bestellen. Een zekere aanrader.

Een aanbeveling

• Klantvriendelijkheid

Grote keuze bevestigingsmaterialen, makkelijke bestelling, snelle levering

Ook voor kleine schroeven een goede leverancier (hobby M3x6.geen probleem). Zoals anders, op voorraad : volgende (werk)dag geleverd !

Defecte bestelling snel vervangen

De inhoud van mijn bestelling was bij aankomst defect geraakt. De inhoud van de twee gescheurde emmertjes lijm was eruit gelopen en zat in de kartonnen verpakking. De klantenservice reageerde meteen en stuurde mij opnieuw nieuwe lijm toe. Dat is pas service. Bedankt.

• Klantvriendelijkheid
  • Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? Let op verpakken van zware artikelen

Perfecte ervaring

Dinsdag besteld, donderdag opgehaald. Correcte communicatie.

• Klantvriendelijkheid
  • Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? Doe zo voort !

Alles was ok

Zeer goed verpakt op tijd geleverd

• Heb je nog tips/verbeterpunten voor ons? Alles was ok

Prima ervaring

snelle levering en prima prijs-kwaliteit

Tout est parfait

Rapide et communication parfaite.

Snel, duidelijk en prijs kwaliteit

Snel, duidelijk en prijs kwaliteit

Snel en goedkoop

Ruime keuze aan eerlijke prijzen die zeer snel worden geleverd.

Gewoon super

Zeer overzichtelijke website met echt lage prijzen. Ook super dat je veel producten ook per stuk kan kopen. Prima service online, maar ook in de fysieke shop leveren ze prima service. Je kan er ook altijd terecht met een vraag en ze geven prima uitleg bij de producten. Ze kennen hun producten wel degelijk en zijn niet enkel verkopers

Snel en goed

Zeer tevreden met het product, de prijs en de levering.

Perfect!

Goede producten voor een correcte prijs en snel geleverd!

Dennenlaan 12 C

2340 Beerse

Over Dhz-proshop

Ontdek Dhz-proshop, dé bestemming voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige doe-het-zelf verbruiksartikelen. Of je nu een gepassioneerde doe-het-zelver bent of een ervaren professional, onze winkel biedt alles wat je nodig hebt voor jouw bouw- en industrieprojecten. Bij Dhz-proshop streven we ernaar om jouw projecten tot een succes te maken. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en veelzijdigheid. Als dé Soudal referentie in de markt, zowel online als offline, bieden we duurzame en betrouwbare oplossingen voor al je hecht- en afdichtingsbehoeften. Daarnaast garanderen onze ruime selectie van schroeven en bouten dat je altijd de juiste bevestigingsmaterialen tot je beschikking hebt, ongeacht de specificaties van je project. Bij Dhz-proshop geloven we dat goede service het fundament is van een succesvolle samenwerking. Ons team van experts staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. We streven naar snelle leveringen, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen, zodat jij je volledig kunt concentreren op je projecten. We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat je in ons stelt en we waarderen het als je de tijd neemt om jouw ervaring met ons te delen door middel van een beoordeling. Samen bouwen we aan succes! We kijken ernaar uit om je regelmatig te mogen verwelkomen in onze winkel, waar je kunt profiteren van ons uitgebreide Soudal assortiment, onze ruime selectie bevestigingsmaterialen en onze toegewijde service! Met vriendelijke groet, Het gepassioneerde team van Dhz-proshop