Laden reviews...
809 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten vertellen dat het hele traject van advies tot plaatsing soepel liep met heldere informatie en vriendelijke medewerkers. Het zachte water en minder kalkaanslag worden herhaaldelijk genoemd als duidelijke voordelen. De planning en uitvoering komen over als professioneel en klantgericht. De algehele ervaring wordt positief beoordeeld.
Het allereerste contact over de mogelijkheden en een offerte verliep bijzonder vertrouwd. De medewerker vroeg honderduit en vroeg zelf om even te mogen meekijken in onze meterkast. De offerte daarna was helder en de montage kon al binnen een maand plaatsvinden. We hebben dec waterontharder nu 3 maanden en zijn erg tevreden.
13 September 2026
Frans
Leerdam
Ik ben zeer tevreden met Ramon water ontharder. Leuk gesprek gehad met de verkoper, dus er kwam een gunfactor! als ik iets koop neem ik niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. dus Ramon was een an de kanshebbers. fijn mailgesprek met de dame, die wat vragen stelt ivm met de plaatsing, om wat fototjes te delen. en een hele nette monteur, we hebben samen wat verbeter puntjes besproken, deze zou hij in de toekomst meenemen en delen in zijn organisatie, zoals, als de hoofdkraan vast zit, twee weken voor montage, een paar maal inspuiten met IMAL, of WD 40. en de unit in de kruipruimte op een plankje of tegel plaatsen en afdekken met de helft van de doos (verpakking) zodat de unit niet in de bagger staat van de kruip ruimte. en de bovenzijde netjes blijft kortom, zeer tevreden en zou Remon Waterontharder zeker aanbevelen!
13 September 2026
Dirk
Brielle
Water is zachter, huid voelt minder droog aan. Smaak was even wennen, maar nu geheel aan gewend.
12 September 2026
A. Kuipers
Oosterwolde
Voor ons stond de keuze eigenlijk al vast dat het een Remon waterontharder moest worden. Na een prettig gesprek met de vertegenwoordiger werd ook snel duidelijk welk apparaat het best past bij onze behoefte. Een duidelijke offerte volgde en na wat heen en weer gechat (waar te plaatsen en hoe de situatie in de meterkast was) volgde de plaatsing snel. Een zeer vriendelijke en kundige monteur heeft het apparaat keurig geplaatst en een duidelijke uitleg gegeven. We gebruiken het apparaat nu een maand of 2 en het zout gebruik valt me reuze mee. Het water is heerlijk zacht en dat is waar het natuurlijk waar het om gaat. Dus al met al een zeer goede ervaring en ik kan Remon als bedrijf, het apparaat zelf en de goede service ten zeerste aanbevelen.
Andre Kellner
Annen
Snelle service, goede communicatie en back-office. Super.geholpen door de vakkundige medewerkers en monteurs. Absoluut een aanrader!!
Ruudje
Alkmaar
Uitgebreid contact gehad met Tim in wat een open en eerlijk telefoongesprek was. Uiteindelijk besloten om een Deluxe Neva 12,5 te laten installeren. De installateur kwam volgens afspraak en heeft perfect zoals besproken de nukken van mijn meterkast en kruipruimte omzeild. De waterontharder doet nu al ruim twee maanden naar volle tevredenheid zijn werk.
Bart
Schermer
Erg leuk gesprek via telefoon bij aanmelding Werd goed uitleg gegeven wat het plaatsen van een ontharder inhoud. Monteur erg kundig en vriendelijk. Nadeel van Remon Waterontharder, is dat je per direct moet betalen na plaatsing. Maar goed dan ben je er wel vanaf. Al met al een top product met weinig of geen onderhoud, wij zijn er super blij mee.
Mario Jacobs
Meijel
De communicatie was ook goed Alles is heel goed gemonteerd en de installateur was heel vriendelijk en behulpzaam en ruimde alles weer netjes op en de waterontharder werkt heel goed wij zijn er blij mee
Chira schoeber
Melderslo
Ik had Remon Waterontharders zelf benaderd toen ik de reclame op de radio hoorde. Daarna werd ik keurig gebeld en geïnformeerd. Het was een prettig gesprek. Ook de prijs viel ons niet tegen. We hadden het graag over voor kalkvrij water. Geen aanslag meer op tegels, kranen en ramen en niet te vergeten; heerlijk zacht haar en een zachte huid! Toen de 2 monteurs kwamen hadden ze de waterontharder vlot geïnstalleerd. Ik kreeg een goede uitleg en tips. Kortom; wij raden Remon Waterontharders zeker aan!
Mirjam Kers-Kriek
Terborg
Fijn bedrijf met goede verkoopservice. Je kunt makkelijk per WhatsApp app alle vragen stellen en ze reageren zelfs 's avonds. In gezamelijke overleg waar de wateronthardermoet komen, wordt hij daarna door een vriendelijke installateur geplaatst. Direct bij het watergebruik merk je dat je geen kalk meer hebt en je hebt direct een veel zachtere minder droge huid. Erg fijn.
Caro
Nieuw-Vennep
Hele nette monteurs. Duidelijke uitleg! Werkt fantastisch en merk duideverschil! ☆☆☆☆☆
gieneke harsevoort
DEN VELDE
Het water is veel zachter en smaakt goed ook de werking van het apperaat is duidelijk net 3 week opvakantie geweest hij stond op vakantie prachtig toch scheelt en hoop water al met al zijn we super te vreden
Harry
Berltsum
Wij zijn erg tevreden over zowel het product als de service van Remon Waterontharders. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht over de installatie. Voor de afvoer van het water was een niet-standaardoplossing nodig. De monteur heeft hierover zorgvuldig overlegd met het kantoor om te beoordelen of dit in de toekomst geen problemen zou opleveren. Vervolgens is er wel overwogen een passende oplossing gekozen. De installatie zelf verliep snel, vakkundig en netjes. De waterontharder past bovendien perfect in onze meterkast. Wij waarderen de klantgerichte aanpak, het meedenken en de kwaliteit van het geleverde werk. Kortom, erg blij met het product én de uitstekende service!
Marco
Breda
De monteurs waren erg vriendelijk en rustig en hadden een erg professionele uitstraling. Wisten alles goed en duidelijk uit te leggen. De waterontharder werkt echt perfect wij hebben hem nu een 3 maanden in gebruik doet wat word belooft. Heerlijk zacht water geen kalk afzetting mee in de badkamer. Van een waarde van 15 naar minder dan 1 echt een groot verschil. Wij wonen in Roosendaal West-Brabant.
Jeroen
Roosendaal
Onze monteur was professioneel, aardig en bekwaam! Hij heeft duidelijke uitleg gegeven en alles netjes achter gelaten. Hij heeft met een test laten zien hoe hard het water voorheen was en hoe zacht het nu is en ging er weer met een glimlach vandoor. Top!
10 September 2026
Rudy Tjin-Kon-Koen
Tilburg
In onze meterkast zar heen afvoer zodat daar geen waterontharder geplaatst kon worden kreeg ik van ander bedrijf te horen. Toen ben ik op internet gaan rondkijken en kwam bij Remon uit. Die konden dat wel in de meterkast plaatsen zei de zeer geduldige verkoopmedewerker. Maar omdat ik omdat ik twijfelde stuurde ze Peter, een monteur die de zaak bekeek en mij adviseerde om toch de meterkast te gebruiken en een afvoer door de muur naar de daar achter gelegen toiletbak te gebruiken, hetgeen ze vaker doen. Zijn dus bereidt eerst te komen kijken! Ik heb gevraagd of Peter ook de installatie kon uitvoeren omdat zijn houding mij goed beviel. Hij heeft dat dus ook keurig netjes uitgevoerd en ik ben dus tevreden met mijn keuze voor een Remon waterontharder in de meterkast waar hij mooi opgeborgen is.
10 September 2026
Marcel Marx
HEERLEN
Nogmaals goede uitleg en .alles werkt prima! Vonden het wel vreemd; We hadden geen stopcontact in de meterkast(had foto,s gestuurd?) De monteur stelde eerst 150€ later 50€ en bij betaling laat het maar zitten?En zo waren er nog wat vreemde dingen ? Maar dat zijn speculaties! We zijn zeer te vrede met onze waterontharder ,raden het iedereen aan!
8 September 2026
Marijke van Basten
Wijk bij Duurstede
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed werkt en dat u tevreden bent met de waterontharder en de uitleg.
We begrijpen dat de communicatie over het ontbrekende stopcontact en de genoemde bedragen verwarrend is overgekomen. Dat had duidelijker en eenduidiger moeten worden uitgelegd. We nemen uw opmerking daarom intern mee.
Wij wensen u veel plezier van uw waterontharder en bedanken u voor uw aanbeveling!
Met vriendelijke groet,
Remon Waterontharders
Erg netjes gemaakt top
7 September 2026
Jaap
T zand
De medewerkers van Remon geven goed advies over het type waterontharder, reageren snel en kundig op alle vragen, en ook de installatie was zo gepiept! Ik zou Remon aan iedereen aanbevelen!
7 September 2026
Bastiaan
Lelystad
Remon provides very good advise and communicated my needs very well. They sent technician for investigation in my house and gave very detail information what would be the next step to follow up. During the installation, the technicians did the job very well and kept everything clean after installation. I had very good experience for their service.
Tom
Eindhoven
Wat een fijn apparaat. We hebben veel hardheid in het water, en is nu helemaal weg. TOP product.
Mechelien Michiels
Oploo
Monteurs was prima op tijd en heeft een keurige installatie opgeleverd. Voldoende instructie gehad en apparaat werkt sindsdien naar behoren. Bij regeneratie valt het geluid me niet mee. Het tijdstip van regeneratie aanpassen was zo klaar.
Aad
Akkrum
Alles volgens afspraak en tijd
Rob
Zutphen
Duidelijke informatie voordat we een keuze hadden gemaakt, daarna duidelijke afspraken over plaatsing en installatie en contact en uitvoering snel en prettig. Erg blij dat we hiervoor gekozen hebben, maakt echt het verschil!
Hermi
Deventer
Alles verliep naar verwachting voor en tijdens de montage. De waterontharder werkt uitstekend en het verschil is duidelijk merkbaar. We zijn blij met onze keuze voor Remon.
Geert
Noord-Groningen
Remon, een familiebedrijf sinds 1979!
Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater.
Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water!
Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland.
Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water!
Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.
Van der Waalspark 26
9351 VC Leek