Filters

8

Erg tevreden.

Bij Remon gekomen omdat we er al langer zout afnamen. Fijn contact via Mail, Telefoon en Whatsapp. Monteur erg professioneel. Heeft goed zijn best moeten doen om door de vloer te kunnen boren. Samen is alles gelukt. Sinds de water ontharder is geïnstalleerd al vanaf dag 1 een merkbaar verschil. Nieuwbouw huis dus zonde als alles verkalkt. Ook voor apparaten waar je niet zo snel aan denkt. Koffiezet automaat ect. Erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Mart, de doorzetter wint ;-) fijn dat u heeft meegeholpen. Veel plezier in jullie nieuwe huis.

10

Geweldige installatie

Keurig gemonteerd en vriendelijk rn gie goede uitleg

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo John, fijn dat u zo tevreden bent!

10

installatie super en goede installatie en monteur

keurig geinstalleerd door Wilco Pot een meedenker keurig werk geleverd nam de tijd ervoor.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het compliment. We zullen het aan Wilco doorgeven. Veel plezier van de waterontharder.

7

Aardige monteur en goede uitleg

Enige minpuntje is dat er beloofd was om 50 euro over te maken aan degene die Remon aan ons had aanbevolen. Dit is niet gebeurd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste heer Bieshaar, het klopt inderdaad dat we 50 euro geven aan diegene die ons heeft geadviseerd aan u. Ik zie de, door u doorgegeven, naam van uw familielid ook goed in ons syteem staan. We betalen dit geld altijd uit na de installatie. Ik weet niet waar het fout is gegaan en ben blij dat u het meldt. We zullen vandaag met uw familie en u contact opnemen. Veel plezier van de waterontharder.

10

Geweldig!

Telefonisch Contact : perfect alles wordt rustig besproken en uitgelegt. Installatie : fantastisch er is een nieuw schap gemaakt met stevige schapdragers in onze meterkast. Monteur : Netjes / Aardig / Schoon. Beantwoorde ook alle vragen van mijn vrouw. Ruimde naar zijn werk alles netjes op dus geen achtergebleven rotzooi. Samengevat : Vanaf offerte tot installatie zeer goed geholpen, hij werkt goed we kunnen het zeker merken aan ons water.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Martin, het lijkt allemaal precies te zijn uitgevoerd als dat we voor ogen hadden :-) Nog heel veel plezier van de waterontharder

10

Top !

Hele goeie service !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Jeroen, bedankt voor het compliment!

8

Fantastisch apparaat, service was geweldig. Erg blij mee

Prima apparaat. Doet wat je er van mag verwachten. Ook de service, het installeren, is naar alle tevredenheid. Korte lijnen, snel geregeld. We zijn er blij mee

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Ramon, fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan. Veel plezier ervan.

10

Super bedrijf goed en zeer vriendelijk personeel

Ben heel blij dat ik bij Remon een waterontharder heb aangeschaft, Zeer deskundige mensen die ook nog eens heel vriendelijk zijn. Tevens een zeer duidelijke uitleg over de werking van het apparaat: n als klap op de vuurpijl wordt er ook nog eens keurig opgeruimd. In een woord geweldig

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Anneke, fijn om te horen. Veel plezier van de ontharder.

10

Plaatsing en functioneren geheel conform de mondelinge informatie en productbeschrijving,

Heldere mondelinge product-, levering- en montage informatie vooraf. Afspraken m.b.t. montage (datum, tijdstip en installatie) voor 100% uitgevoerd zoals vooraf besproken. Vakkundige medewerker die de installatie uitvoerde. Hij bedacht ter plekke, in goed overleg, de voor onze situatie meest handige en efficiënte manier om de afvoerslang voor de regeneratievloeistof aan te sluiten op het riool. Heel prettige en communicatieve manier van werken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de complimenten. We doen ons best :-). We hopen dat julle nog jarenlang plezier hebben van deze waterontharder.

10

Een fijne monteur

Ik heb een fijne ervaring met jullie vooral leuke app berichten en mails en een goeie monteur. Ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen. Ik ben er erg blij mee en mijn vrouw ook Met vriendelijke groet Martin van dijk

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Martin, bedankt voor de terugkoppeling. We geven het door aan onze adviseur en installateur. Nog heel veel plezier van de waterontharder.

10

Nette waterontharder

Net product voor een nette prijs

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Ruud, nog heel veel plezier ervan.

10

uitstekend !

Vriendelijk, betrouwbaar . afspraken nakomen !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de complimenten. Nog veel plezier van onze waterontharder gewenst

10

Fijn contact en snel geïnstalleerd.

Zeer tevreden over de waterontharder, een keer in de zoveel tijd zout erbij en verder niks aan doen. Monteur werkt netjes en was snel klaar.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Bart, je hebt inderdaad nauwelijks omkijken naar de waterontharder. Geniet van het zachte water.

9

Zacht!

Een heel ander watergevoel! Niet alleen heel zacht maar het voelt ook anders aan, lijkt wel gladder. Alleen aan de smaak van het water moeten wij even wennen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Helen, het is moeilijk op een website of aan de telefoon uit te leggen maar als je eenmaal zacht water hebt merk je echt een wereld van verschil. Helemaal onder de douche als je teveel zeep gebruikt ;-) Het gebruik van zeep kun je meteen drastisch verminderen. De smaak van het water is inderdaad gewenning. De eerste dag(en) kun je heel soms de nieuwigheid van de ionenwisselaars proeven (absoluut onschadelijk) maar na de eerstvolgende regeneratie is dit volledig verdwenen. Vrijwel iedereen vindt zacht water uiteindelijk lekkerder smaken. Veel plezier ervan.

10

Inzichtelijke offerte, prima garantie, kundige installatie.

Bij Remon merk tje direct: ze kennen hun product, ze luisteren naar hun klant en werken alles correct en snel af.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Willem, we doen ons best :-) Nog veel plezier van de ontharder

10

Heel erg tevreden met product, installatie, advies en informatievoorziening!

Bij het online zoeken van informatie over de ontharders van verschillende fabrikanten, bleek bij Remon veruit de meeste en ook zeer duidelijke informatie over hun producten te vinden te zijn. Na deze doorgenomen te hebben, had ik nog wat vragen en deze werden door de klantenservice (heel goed bereikbaar, heel vriendelijk en totaal niet opdringerig) heel duidelijk beantwoord. Hierdoor was mijn gevoel over Remon heel positief. Omdat ook de prijs van hun ontharders (inclusief installatie) gewoon goed bleek te zijn (in veel gevallen lager dan bij veel bekende concurrenten), hebben we op advies van de klantenservice voor de Remon Deluxe Neva gekozen (mooi design, hars en zout in één unit en redelijk compact). De monteur kwam op de afgesproken datum keurig op tijd om de ontharder te installeren. Onze voorkeur ging uit naar plaatsing in de garage (voldoende ruimte en geen "last" van geluid tijdens het spoelen). Aangezien alleen ons toilet tussen de garage en meterkast zit, is de afstand tussen de ontharder en de hoofdkraan maar een paar meter. Er kon schuin vanuit de garage naar de kruipruimte onder het huis worden geboord, zodat de leidingen hier doorheen konden worden getrokken en deze dus nergens in het zicht zijn. De installatie verliep vlekkeloos en was in een ochtend gepiept. Na afloop gaf de monteur (mooie vent! :-)) nog even een duidelijke uitleg over de werking, bediening en het onderhoud van de ontharder. Alle informatie is ook duidelijk beschreven in de bij de ontharder meegeleverde documentatie. We hebben de ontharder nu ruim een maand en deze bevalt heel goed! Behalve het bijvullen van het zout (tot nu toe één keer hoeven doen), heb je er eigenlijk geen omkijken naar. Op het display kan je zien wanneer er voor het laatst is gespoeld en hoe lang het nog ongeveer duurt voordat dit opnieuw gaat gebeuren. Bij ons gebeurt dit gemiddeld één keer per week, 's nachts om 2 uur (zelf te bepalen). Kortom: Wij zijn heel erg tevreden met onze Remon waterontharder!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Ronald, dank voor alle complimenten en de mooie review. De garage is idd een handige plek om de Neva te plaatsen. Als er een kruipruimte is hebben we vaak tal van plekken waar we kunnen installeren. Zout bijvullen stelt niets voor en als je eens per jaar het zoutvat een keer schoonmaakt heb je nog jaren plezier van de ontharder. Jullie ook nog heel veel plezier van de ontharder gewenst.

9

Einde kalkaanslag en er is drinkbaar water

Waar ik woon is het water zo kalkrijk dat het echt niet lekker is om te drinken. Overal zit kalk: douchekop regelmatig schoonmaken; waterkoker; kan niet goed zijn voor apparaten. Monteur werkte snel en netjes. Uitleg had misschien uitgebreider gekund en rustiger, maar boekje dat erbij zit, is ook zeer duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Louise, we hebben inderdaad heel veel klanten bij jullie in Brabant door het harde water. Nu met de waterontharder is uw kalkprobleem gelukkig helemaal weg ;-) Uw terugkoppeling over de uitleg zullen we meenemen als leerpuntje. De werking staat daarnaast inderdaad ook volledig in de handleiding uitgelegd. Als u toch nog vragen heeft belt u ons dan s.v.p. nog even op.

10

Zeer tevreden

De keuze voor Remon waterontharder is de beste die wij konden maken. Het contact is zeer laag drempelig maar professioneel! De monteur was goed op de hoogte en kon ons alles vertellen over het aparaat. Ook heeft de monteur vakkundig gezocht naar een goede plek om de waterontharder te plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hier doen we het voor :-) We hopen dat jullie nog jaren tevreden zijn met jullie keuze.

8

Goeie service en heel mooi in de kast gemaskt

Heel netjes geholpen, ik zou jullie aan iedereen aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Gemma, dat is heel leuk om te horen. Als je bij ons een nieuwe klant aandraagt geven we ala bedankje 50 euro. Zie https://remon-waterontharders.nl/klant-aanbrengen/

10

Top

Aardig, snel, perfecte uitleg en een hele goede communicatie!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Nanda, geniet van het zachte water

10

erg goede service en vriendelijke monteur

Het eerste gesprek was erg fijn en zonder het gevoel dat je een product 'moest' afnemen. Ik kreeg voldoende informatie en uitleg. De monteur die het apparaat heeft geïnstalleerd was erg vriendelijk en netjes. Het apparaat ziet er echt erg mooi en luxe uit. Ik ben zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Prettig om te horen. Veel plezier van het zachte water.

10

Fantastisch apparaat/service

We hebben de waterontharder ongeveer 2 maanden in huis. Niks dan lof over Remon en de waterontharder. Het gehele traject van verkoop tot installatie is perfect verlopen. We hebben nu lekker zacht water in huis, wat je beste kan zien in de douchecabine. Geen kalkvlekken meer. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Christian, hier doen we het voor. Je ziet inderdaad direct het effect van zacht water.

9

Correct en volgens afspraak uitgevoerd

Omdat alles correct is uitgevoerd heb ik dit als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen klaas. We hopen dat u er nog jaren plezier van zult hebben

8

Prima service. Duidelijke uitleg.

Informatie voorziening netjes en goed geholpen door prettige monteur. Helaas eerste afspraak voor plaatsing op laatste moment afgezegd, maar netjes ingelicht en verplaatst. Apparaat lijkt prima te werken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Mirjam, jammer dat het even tegenzat. De klus voor die van u liep onverwachts uit. Gelukkig hebben we hem na 2 weken alsnog kunnen plaatsen. Veel plezier ervan.

10

Flexibel en meedenkend personeel.

Door omstandigheden kon de ontharder niet geplaatst worden op de geplande dag. Maar door de flexibele inzet van Peter B. werd de installatie een dag later toch geplaatst. Nu genieten we van heerlijk zacht water. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Maarten, leuk dat het een dag later al kon. Fijn dat jullie tevreden zijn.

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd