Top service, plaatsing Ontharder ging vlekkeloos

Van begin tot eind zeer tevreden! De waterontharder is volgens afspraak geplaatst, alles is netjes afgewerkt en perfect werkend opgeleverd. Een absolute aanrader voor iedereen die een goede en onderhoudsvrije waterontharder zoekt.

Zeer goede ervaring met Remon Waterontharders.

Reageren snel op vragen. Betaalbare waterontharders. Lossen problemen bij het plaatsen zonder probleem op.

Goede communicatie, installatie en producten

De communicatie verliep prettig en duidelijk, met deskundig personeel. De installatie is vlekkeloos uitgevoerd en we hebben duidelijk advies gekregen over het gebruik van de ontharder. Nu we een paar maanden verder zijn, merken we duidelijk het verschil: zachter haar en huid en geen kalkaanslag meer. Wij raden Remon Waterontharders dan ook van harte aan.

Afspraak Is afspraak. Kundige monteurs

Zeer professioneel

Zowel het contact als de montage zeer professioneel en meedenkend. Wat uit eindelijk de doorslag was om voor Remon waterontharders te kiezen. Konden snel komen voor de montage en hebben alles netjes in de meterkast gemonteerd inclusief alles opgeruimd. Daarna een duidelijk uitleg gegeven over hoe het systeem werkt. Zijn er zeer tevreden mee en raden dit product iedereen aan.

Netjes geinstalleerd.

Positief, moet het gemak nog gaan ervaren, omdat de woning nog niet betrokken is.

Vriendelijk personeel goede uitleg werkt prima

Prima en duidelijk uitleg alles keurig geïnstalleerd en opgeruimd mijn complimenten en dank voor de prettige samenwerking

top

Alles volgens afspraak verlopen. Prettig contact met de monteur. Eigen initiatief van de monteur voor de ideale opstelling van de ontharder.

Top.

Net zo goed als de eerste plaatsing in 2019

We hebben een goede ervaring met Remon

Goede prijs kwaliteit, degelijk apparaat, goede communicatie, goede monteur.

Ook met kritiek gaan ze goed om

Eerder al een waterontharder laten plaatsen zonder problemen. Deze keer waren er wel problemen met installatie en duurde het lang voordat de installatie was aangesloten. Nadat we een mail gestuurd hadden met daarin kritiek over de gang van zaken kregen we een nette mail terug en de volgende dag een bos bloemen.

De hele dag bezig geweest maar helaas lades verkeerd om teruggezet

Mijn monteur was al van sochtends vroeg tot 18u bezig en had de lades van de keukenvloer niet om gedraaid. Nu passen ze niet dicht. Het zijn twee verschillende maten en ik stoor me er mateloos aan. Aangezien hij dacht dat ik het niet zou opmerken (hij is zeer professioneel dus moet dat hebben gezien) moeten er van de grotere la een stukje aan beide kanten afgezaagd worden. Hij (bas) zei dat het aan het schroefje lag maar hij had gezaagd in de verkeerde la. Ik wil graag een afspraak om de boel netjes te maken want alle las willen nu niet dicht. Asjeblieft Bas. Het ging zo goed, je was inderdaad moe maar de las verkeerd om plaatsen is niet echt zorgvuldig.

Prima product.

Tot nu toe heel erg tevreden. Apparaat doet wat het moet doen en goed. Installatie prima gedaan. Gewoon tevreden.

Snel, netjes en goed!

Na het verzetten van de installatieafspraak wegens een zieke monteur zijn wij heel netjes geholpen. De installatie verliep voorspoedig, en de bijbehorende uitleg was duidelijk. De afwerking was tevens ook heel netjes gedaan.

uitstekend

1e contact met Vincent verliep uiterst correct. Geen verkooppraatjes maar duidelijke uitleg over de waterontharder. Na een aantal vragen en wat bedenktijd besloten om de waterontharder aan te schaffen. Alles prima verlopen via Vincent en ook prettige plaatsing door de monteurs.

Top een super apparaat

We zijn superblij met het resultaat van de kwaliteit van het water. Geen kalk meer in het systeem. Keurige installatie door de monteur en ook een deskundige uitleg. Ik kan het alleen maar aanbevelen voor mensen die last van kalk hebben. Met vriendelijke groet en een tevreden gebruiker van de Remon waterontharder! Marcel

Keurig geïnstalleerd.

Vooraf heb ik de ODIDO-modem verplaatst om ruimte te maken voor de REMON-installatie. De twee delen zijn keurig aangebracht, waardoor ook de andere onderdelen in de meterkast goed bereikbaar bleven.

Echt fijne service en top apparaat!

Heb de aanschaf, planning, installatie en uitleg als heel prettig ervaren. Zo hoop je eigenlijk iedere aankoop te ervaren!

Top service en top waterontharder

We hebben de waterontharder al ruim een maand . En moet zeggen hij doet echt wat hij moet doen. Kalkvrij water is lekkerder om te drinken en het geeft met schoonmaken geen rare strepen. Tevens verbruik je veel minder zeep en shampoo. En met douchen is het water lekker zacht op je huid. De verkoop ging super en eerlijk. De monteur was zeker meedenkend waar het apparaat het beste kon geplaatst worden. Ook was de monteur zeer vriendelijk en heeft alles netjes opgeruimd. Dus gewoon van begin tot eind TOP!

Prima werk geleverd

Er is netjes gewerkt, keurig op tijd met een goed resultaat,

Zeer correct in communicatie,en installatie

Mijn ervaring met Remon waterontharder is zeer netjes in uitvoering,en overleg.

Alles volgens afspraak geregeld Eerste bij mij ouders Heb zelfs al een tweede besteld voor mijn eigen En veel klanten van mij hebben er ook 1 besteld.

Helemaal top!

Goed bereikbaar en betrouwbaar product

Helder advies, duidelijke offerte en vakkundige plaatsing

Prima en heldere communicatie, Vakkundige uitvoering en met zorg werkplek ingericht en netjes achter gelaten. Compliment voor degene die de installatie heeft geinstalleerd.

Goede voorlichting prestige en accurate communicatie. Top installatie en heerlijk water door de installatie. In één woord SUPER

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.