Prima service en waterontharder!

Goed advies gekregen en de juiste keuze voor een waterontharder. Prima en snel geïnstalleerd.

Prima contact, goede prijs en mooie compacte installatie

Vanaf het 1e moment dat ik contact heb gezocht was er sprake van meedenken, goede service. De uiteindelijke plaatsing heeft vervolgens plaatsgevonden conform afspraken.

Uitstekende service en snelle installatie

Ramon Waterontharders heeft fantastisch werk geleverd! De installatie werd snel, netjes en professioneel uitgevoerd. Alles werd schoon achtergelaten en het hele proces verliep probleemloos. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Zeker een aanrader!

Geweldig systeem!

De installatie was binnen 2 uur geregeld. De monteur zeer deskundig en een aardig persoon. Nadat hij alles over het systeem uitgelegd had, is hij het van testen en na een aantal seconden zat er geen kalk meer in de leidingen. Het water smaakt nog lekkerder en verfrissender. Een aanrader voor iedereen!

Heerlijk zacht water. En wat een vriendelijkheid. Ramon denkt met je mee en installeert alles super goed. Als het niet direct past komen ze met oplossing. Je doet jezelf tekort als je geen waterontharder neemt!

Sympathiek en professioneel

Ik heb een waterontharder laten installeren door Remon Waterontharders. Het was geen probleem voor ze om dit te doen in de kruipruimte. De monteur was op tijd en rondde alles netjes af. Prima.

Zeer nette installatie

De installatie verliep zoals ik gehoopt had. Een hele correcte jongeman die zeer bekwaam en rustig de waterontharder geplaatst heeft.

Super vriendelijk personeel

Super blij mee heerlijk zacht en kalk vrij water

Tevreden

Heel blij met het zachte water. Mijn huid voelt weer mooi glad aan!

Ik ben tevreden

Heb nu minder kalk bij de kranen

Wij hebben nu ongeveer een maand de waterontharder in gebruik en vanaf het eerste moment zijn wij zeer tevreden. Het installeren en de uitleg van monteur Wout waren zeer professioneel. Ik drink nu het water uit de kraan wat eerst niet mogelijk was omdat het vies bitter smaakte. Wij hadden hier een hardheid van ruim 10 en nu nihil. Even snel douchen was er nooit bij daar je heel de douche moest natrekken en droog vrijven. Nu stap je er onder vandaan en geen kalk vlekken als je niet nadroogt. Van 1 ding heb ik spijt: ik had dit jaren eerder moeten doen.

Snel, duidelijk, netjes.

Prettige partij in de communicatie, duidelijk en snel. Nemen de tijd eea uit te leggen wanneer gewenst. De installatie ging zeer soepel en conform afspraken. De installateur was exact op tijd, nam de tijd mee te denken voor de beste installatie en ging efficiënt te werk. Kortom; kan Remon alleen maar van harte aanbevelen en ben zeer te spreken over de gang van zaken, zowel voortraject, uitvoering van installatie als het uiteindelijk (geïnstalleerde) product.

Strongly recommend

I strongly recommend Remond for their exceptional service and professional approach. From our initial contact, they consistently delivered expert advice tailored to our needs, offered competitive pricing that provided great value, and ensured timely delivery of all products. Their attention to detail and commitment to customer satisfaction truly set them apart.

Doen wat ze beloven.

Uitstekend uitgelegd wat ze gaan doen en dit ook nakomen..

Goed en betrouwbaar

Goede voorlichting Goede en nette instalatie Nette prijs Duidelijke uitleg

Werkt super goed

Ik ben er heel blij mee

Keurig, netjes en vlot

Goede en snelle communicatie vanaf het begin. Installatie ging vlekkeloos en het water smaakt goed, net Spa blauw.

Goed advies en installatie

Vooraf een goed advies gehad, flexibel in afspraken, plaatsing en betaling en een hele goede monteur die alles keurig heeft aangesloten en uitgelegd. Wij zijn super tevreden.

Van het begint tot en met de installatie goede service en betrokkenheid. Heel tevreden met het resultaat van de waterontharder. Zowel bedrijf als product verdiendt een aanbeveling.

Waterweldaad!

Van waterhardheid 8 naar nul. Bij het douchen of bij thee zetten of schoonmaken van kalkvrij zacht water worden we iedere dag weer heel blij! Na een prima uitleg over de mogelijkheden en uitleg van de werking heb ik me laten overtuigen voor het plaatsen van een Remon Waterontharder. Hoedt u voor goedkope namaak, die u op bijkomende kosten kan jagen, maar niet tot het beloofde resultaat leidt. De vertegenwoordigers en monteurs van Remon Waterontharders beroepen zich op jarenlange ervaring en ontwikkeling. En dat ervaar je vanaf het eerste moment na de installatie. Laat u vrijblijvend voorlichten over deze diepte investering voor een kalkvrije toekomst van een van uw kostbaarste levensbehoeften.

Duidelijk verhaal

Remon was een van de twee op de shortlist en de zomeractie en de prettige contactmomenten hebben mij overtuigd om voor Remon te gaan. De plaatsing kon al na een paar weken en gezien de situatie bij mij in huis was het ook een eenvoudige en snelle installatie. Intussen twee maanden verder en ik ben zeer tevreden. De kalkaanslag is overal significant minder. De smaak van het water is wel iets veranderd maar daar wen je snel aan. Een prima investering samen met prima garantie voorwaarden. Ik beveel Remon dan ook van harte aan.

Contacten bij verkoop en plaatsing top!

Duidelijke offerte. Leuk contact bij aankoop. Plaatsing super snel met aardige en deskundige medewerker.

Snel geregeld en geplaatst

Produkt als omschreven, voldoet aan evrwachting prijs kwalitreit in orde

Goede service en apparaat!

Heerlijk! Lekker zacht water en een goede service.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.