Excellent..

From intake to installation everything went so smooth. All our expectations were met.

Service van begin tot eind!

Vanaf het eerste telefoontje/mailtje tot en met installatie gaat alles volgens ‘het boekje’…. Vlotte en deskundige medewerkers staan hiervoor garant.

Klantvriendelijk bedrijf en mooie compacte waterontharder

Van aanschaf tot montage was proces heel soepel en klantvriendelijk. Fijne ervaren monteur die alles duidelijk uitlegt. Mooi compact apparaat. Twee redenen voor 4 ipv 5 sterren is dat er geen automatische waarschuwing op zit dat zout op is en dat niet wordt uitgelegd dat iets bijgemengd kan worden zodat water beter smaakt, gezonder is en toch sprake is van zacht water.

Ben zeer tevreden over de Remon Waterontharder

Ik heb een keer de waterontharder om 2 uur in de nacht in volle bedrijf gezien. Er kwam flink water uit de condensafvoer het riool in. Toen de waterontharder net in bedrijf gezet was. In het toilet zat een waterkraan boven de wasbak. Deze kraan was voorzien van een keramische schijf de kalk verdween uit deze kraan. Deze sloot niet meer af. Deze waterkraan heb ik vervangen voor een gewone waterkraan. Deze sluit wel goed.

Werken volgens afsraak

Er werd netjes gewerkt en alles was in één keer werkend

Van offerte aanvraag tot levering hebben wij veel informatie gekregen. Personeel komt deskundig en vriendelijk over. Top product geïnstalleerd op een makkelijk toegankelijke plek.

Goede voorlichting en service

Ik heb een goede voorlichting en service ontvangen…Zeer tevreden!!

Remon is een prima en professioneel bedrijf

Snelle service, duidelijke afspraken en goede voorlichting.

Helemaal zoals verwacht

Een kind kan de was doen. Keurig contact, en hele nette afhandeling en montage

Geweldig.

Water smaakt beter. Water voelt zachter aan. Mijn waterkoker geeft geen kalkvlokken meer in mijn thee.

Een TOP waterontharder!

Wij hebben het genomen om ik jeukt had op veel plaatsen. En ik toch graag douched. Ik heb nu nergens meer last van jeuk! Het is een goede waterontharder!

Zeer content met de waterontharder, wat een verschil met oorspronkelijke situatie.

Zeer bekwame montage, oplossing gericht werk geleverd. Na afloop alles netjes achtergelaten en korte en duidelijke instructies door de monteur

Na fijn telefonisch contact te hebben gehad overgegaan op het aankopen van Eén waterontharder. Van begin tot eind goed geholpen en een goeie uitleg gekregen. Merk nu al een groot verschil in het water.

Zeer professioneel en goede service. Al mijn vragen werden beantwoord vóór de installatie en ik ben erg tevreden met het product.

Vriendelijke monteur. Snel geplaatst. Ook het contact voor die tijd met de verkoper ging soepel via whatapp en er werd goed meegedacht! Zou het bedrijf zeker aanraden.

We dachten ;is het wel nodig ;onze dochter had er een laten plaatsen ook weer denken ; hoop geld . Maar we hebben onze Waterontharder nu een maand en zijn er erg blij mee , fijne mensen die de hele installatie hebben uitgevoerd. En geen kalk meer top .

heel goed

mooi geplaatst vriendelijke monteur

Zeer tevreden met de Remon waterontharder

Sinds we ‘m hebben, geen kalkaanslag meer in de douche of op de kranen. Glazen blijven glanzend, de was is zachter en onze huid voelt beter aan. We gebruiken ook minder zeep en schoonmaakmiddel. Werkt automatisch en makkelijk. Installatie ging snel en netjes. Wij zijn heel blij!

Was sceptisch maar bleek beste keuze ooit.

Duidelijke afspraken over montage en planning, installateur beleefd en gaf goed uitleg over wat hij heeft gedaan en hoe het werkt. Het water is naar nul hardheid gegaan en dit brengt zo veel voordelen. Je huid voelt beter na het douchen, water smaakt beter, ja ook je koffie, minder of geen aanslag in apparaten zoals waterkoker, maar ook je toilet. Eenvoudig aanvullen van zout en hoeft ook niet vaak, ik vul bij 1 per maand en dan is hij nog ruim half vol.

Goed advies voor een goed apparaat. Vakkundig geïnstalleerd door 2 monteurs, Helaas weet ik de namen niet meer, maar mijn complimenten voor deze 2 heren.

Grandioos

Naar jaren doffe tegels en glazen doeswand, na een keer grondig schoon gemaakt blijft het glimmen en voelt het glad aan. Doessen is een genot geworden me haren woelen zacht aan,gebruik van zeep is in alles de helft. Idd koffie en thee smaken lekkerder. De afwasmachine glimt geen doffe glazen meer .de was voelt ook zachter aan ook zonder wasverzachter. Al om al dit had ik jaren eerder moeten doen. En de monteur beleefd en mee denkend al om al top investering

In een woord, fantastisch

We hadden in onze vorige woning ook een Remon waterontharder, dus we wisten wat we nu weer in huis haalden. We werden niet teleurgesteld. De ontharder deed meteen zijn werk. Geweldig.

perfect

De waterontharder doet wat er van word geschreven

Prima v.w.b. de waterontharder, wel een aanbeveling

Ik ben bekend met het gebruik van een waterontharder/onthard water. Ik proef geen verschil met de vorige waterontharder. Ben erg bij met deze onderhouds vriendelijke waterontharders, de service, de korting omdat er 3 huishoudens e waterontharders zijn geplaatst. Opmerking; de router is niet goed terug gezet. Ik heb last gehad van storingen op internet, ontvangst TV, storingen- niet kunnen opstarten. Aandachtpunt voor de monteur m.i. Graag vermelden. verder dik tevreden over Remon als bedrijf, service, communicatie, vriendelijkheid, zeggen wat jullie doen en doen wat jullie zeggen.

Goede ervaring

Afspraken worden gemaakt én nagekomen. Vriendelijk aan de telefoon en ook de installateurs waren gezellige mannen die verstand van zaken hebben Tot nu toe bevalt het ons prima!

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.