Filters

9

Hadden we veel eerder moeten doen

Snelle levering Vriendelijk en kundig personeel Werkt perfect Mooi ontwerp Ik denk dat binnen een maand twee van mijn vrienden overgaan tot aanschaf van een Remon systeem en dat alleen na de verhalen van mij

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig product!

Duidelijk advies, komen afspraak na, zeer correcte en nette montage en monteur. De Remon Neva 12.5 de luxe ervaren wij als een weldaad. Veel eerder moeten aanschaffen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geïnstalleerd

Keurige monteur

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijke man goede uitleg

Heel fijn een waterontharder alles is zacht en geen kalk meer op douchewand en kranen. Is wel een investering echter wel waard.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct, netjes, komen afspraken na

Netjes, fijne communicatie, snel geleverd. Goede voorlichting vooraf, geen jaarlijkse onderhoud abonnement.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering, en kundig en vriendelijke monteur!

Super tevreden en heerlijk zacht water!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en secuur

Na een vakkundige uitleg heb ik besloten om de stap te nemen. Afspraak gemaakt en laten plaatsen. Ik heb mijn wensen uitgesproken en de monteur heeft de ontharder geplaatst. Meteen merkte ik het verschil. Ben er blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige en eerlijke service.

ik had voor de optie gekozen om de ontharder zelf te installeren. Tijdens het installeren kon ik telefonisch altijd op een goed en vriendelijk advies rekenen. Top en heerlijk om te ervaren hoe dit familiebedrijf je zoveel vertrouwen geeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind perfect geregeld!

Na aanvraag een keurige offerte ontvangen en daarna op een hele fijne manier nog wat vragen beantwoord. Op de dag van montage was het met 2,5 uur al klaar. De monteur heeft het apparaat uitgelegd en heeft voor een jaar zout achtergelaten. Een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goede informatie, snelle plaatsing, goede service!

Met het telefonisch contact voor informatie was de beantwoording erg klantvriendelijk. Er werd goed doorgevraagd en meegedacht. Ook op lacatie in Leek werd er uitgebreid tijdgenomen om me te informeren en heb ik uiteindelijk mijn keuze gemaakt. De levering was snel en de monteur was ook vriendelijk en heeft me goed uitgelegd hoe de waterontharder werkt. De monteur overlegde waar ik de wanterontharder wilde hebben en dacht ook mee met de plaatsing. ik ben erg tevreden over het hele proces, van begin tot eind.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend blij mee

Keurig geïnstalleerd en sindsdien zacht water. Wij zijn blij dat wij deze investering hebben gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne communicatie en werkt zoals beloofd

Communicatie vooraf was super. We zaten wat te twijfelen over hoe en welke waterontharder we wilden. Er werd de tijd genomen voor uitleg en heel erg snel gereageerd. Installatie was ook netjes en zijn nu super tevreden met onze waterontharder. Fijn apparaat en je merkt echt het verschil.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kalkvrij

Niet alleen een mooi design, maar ook doet de waterontharder waarvoor wij hem hebben afgeschaft. Zelfs de oude kalkresten in onze waterkoker zijn verdwenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer snelle en goede service

Zeer goede uitleg en zeer goede service. Al met al een super ervaring!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste keuze ooit

Beste wat je kan nemen in lifestyle Me huid Me haar Mijn kranen En apparatuur Alles is in 1 zin perfect in staat Ik hoef geen spaauw meer te kopen En zit ook niet meer statiegeld gedoel Mensen gewoon DOEN!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en kundig geplaatst!

Week na aankoop kon de waterontharder al geplaatst worden. De klus viel wat tegen bij het boren van de gaten want blijkbaar is onze betonnen vloer vrij hard. Gelukkig drukte dit de pret bij onze monteur niet en maakte er gelukkig ook niet ons probleem van. Complimenten voor de monteur! Een erg vriendelijke jongeman die alles netjes heeft geplaatst en achteraf een goede uitleg heeft gegeven over de werking van het apparaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Begeleiding vooraf prima, zodat er bij de plaatsing geen verrassingen waren. De monteur die de waterontharder kwam plaatsen was ook zeer correct en dacht mee met hoe en waar we het apparaat het beste konden plaatsen. Kort om zeker tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede waterontharder en deskundige installatie

Remon denkt mee bij de locatie van de waterontharder. Zeer professionele installateur en gebruiksvriendelijk systeem. Genoeg zout voor een half jaar en na installatie meteen zacht water, dat is toch een betere douche ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi compact apparaat en geen kalk meer

Vanaf bestellen tot aan in gebruik nemen super geholpen, duidelijke uitleg, snelle montage, geen troep, de monteur legt alles nog eens duidelijk uit. Het apparaat ziet er mooi uit en neemt weinig ruimte in. Direkt na in gebruik name geen kalk meer, alle apparaten blijven mooi schoon, evenals al het sanitair, dit hadden we veel eerder moeten doen.

 • Aanbevelen? Ja
7

afspraak is afspraak

Zoals afgesproken via de telefoon is het gegaan monteurs op tijd en alles netjes gemonteerd en opgeruimd laatste rommel bij mekaar geveegd en in de juiste kliko gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlot geleverd, netjes gemonteerd

Na opdracht binnen 2 weken thuis geïnstalleerd. Werkt netjes. Programmering niet helemaal naar wens, maar dat was uiteindelijk gemakkelijk aan te passen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlotte en goede service!

Een partij welke snel handelt als je geïnteresseerd bent, korte lijntjes over advies en plaatsing. Kortom: snel en goed geregeld, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goede service

wij hadden dit 10 jaar geleden al moeten doen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en snel geleverd

Zeer snel geleverd Vriendelijke monteur die alles goede uitlegt

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt goed.

Installatie en werking zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.