Goede service en product

Er wel snel en persoonlijk contact gezocht op een fijne belangstellende manier. Het product en prijs is top!

Installatie liep vlekkenloos en waterontharder werkt echt top!

De installatie van onze waterontharder verliep vlekkeloos. Vooraf ontvingen we duidelijke instructies over wat er nodig was, waardoor alles soepel kon worden voorbereid. De monteur werkte professioneel en efficiënt. Wat ons het meest verraste, was hoe snel het effect merkbaar was: we gebruiken nu aanzienlijk minder wasmiddel en shampoo, onze haren voelen zachter aan, en het hele huishouden profiteert van het zachtere water. Kortom: een investering waar we ontzettend blij mee zijn. Absoluut een aanrader!

Goed begeleiding en afspraken.

Vanaf het moment van contact zoeken tot definitieve offerte tot definitieve order hadden wij een goed gevoel. Niks niet opdringerig. Dus goede begeleiding. We gaan namelijk niet over een nacht ijs, we hadden diverse offertes aangevraagd en Remon sprong er gewoon uit in prijs kwaliteit verhouding. En de juiste advies mijn inziens. Afspraak die nagekomen worden. Gewoon goed. Dan de montage, een monteur die weet wat hij doet. Met de juiste kennis en kunde. Niets is hem teveel, hij lost het op. Of de ontharder nu in de garage geplaatst word of in de meterkast....... Ook goede uitleg erbij na alles gemonteerd te hebben. wat Remon schrijft op de site klopt gewoon, lees het een keer.....Als familie bedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociaal betrokken bij collega's en klanten. Hier kunnen sommige bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

Vakkundig en duidelijk

Van eerste contact t/m installatie alles keurig geregeld.

Geweldig ook voor de tweede keer na verhuizing

Geweldig personeel aardig en behulpzaam Zelfs na een zeer lange tijd was ik nog bekend en werd als eerste gevraagd hoe het met mijn man ging. Super dat dit nog steeds bekend was.

Goed advies, enthousiaste en vakkundige montage. Kwaliteit ten top!

Na een goede advisering in voortraject wel of niet aanschaf waterontharder. Hebben we een welbewuste keuze gemaakt om over te gaan op aankoop. Even als de advisering hebben wij de montage en het enthousiasme van de monteur als zeer aangenaam en leerzaam ervaren. Wij zijn heel erg tevreden over onze aanschaf via Remon Waterontharders.

Het is echt dat je zou willen dat je het veel eerder had gedaan.

Net een gloednieuwe badkamer en meteen die grijze kalksluier na het douchen. Gelukkig hadden we onze Remon waterontharder al besteld. Direct na de vakkundige installatie en de korte maar volledige instructie van de installateur. Was ons water van een hardheid 9 naar 0 gedaald. In een keer af van kalkresten op ons nieuwe sanitair. Vanaf dat moment blinkt alles on tegemoet. Je denkt er niet direct aan maar je koffiemachine, je quooker, vaatwasser, wasmachine, je ramen, je auto, maar vooral je nieuwe badkamer. Wat een verschil. Ook onder de douche minder dan de helft aan zeep en shampoo. De kranen blijven maar glimmen, hoera! Ik ben echt heel tevreden over mijn Remon waterontharder. Ook als je geen nieuwe badkamer hebt een absolute aanrader.

Fantastisch!!

Super ervaring met Remon Waterontharders. Heb mijn buurman overgehaald om er een af te nemen. (Neemt er een af) Mijn schoonmoeder ook overgehaald maar die moet nog de knoop door hakken wanneer. Tim van de verkoop heeft mij goed begeleid en verteld waarom van Remon en niet van een goedkoper ander merk. (Voor & nadelen) Vervolgens contact met installatie afdeling, hierna nog contact de planning allemaal vlot en heel vriendelijk via whatsapp. Had zelf al beetje uitgekiemd hoe ik het wilde hebben, split stekker gekocht zodat elektra en riool afvoer aanwezig was voor monteur. Nu al enige tijd ontharder in gebruik, en water is lekkerder zachter van smaak, geen kalk meer, geen aanslag in badkamer, wasbak of wc’s. (Gevoelig voor kalk) Ook minder reiningsmiddelen nodig, geen los zout meer voor vaatwasser. (Hierin zout uitgeschakeld) Al met al enorm blij met de keuze van Remon. Mochten we nog is gaan verhuizen, komen we weer bij jullie terug voor een waterontharder :)

Wij zijn zeer tevreden

Vanaf het 1e contact tot de installatie werden wij vlot en naar tevredenheid behandeld. Het systeem werkt zoals beloofd goed.

Verkoper was zeer meedenkend en we zijn gezamenlijk tot een oplossing gekomen voor het feit dat er geen afvoer in de buurt van de waterleiding. Enige minpunt was dat volgens de werkvoorbereider, na het zenden van foto's en afmetingen, de ontharder en zouttank in de meterkast zouden passen echter bij de installatie bleek dat niet te kunnen. Daar is samen met de installateur een oplossing voor gevonden.

Al met al een prettig contact en levering beleefd

Erg prettig voor vragen krijg je snel antwoord via Whatsapp of telefonisch. Duidelijke offerte met daarin een duidelijke omschrijving van wat je krijgt. En de montage ging ook gewoon goed, ruim op tijd melding gekregen van wanneer ze komen en hoelang dat het duurt. Al met al prettig contact en levering beleefd

Keurig werk geleverd

De monteur heeft keurig werk geleverd, mijn hoofdafsluiter werkte niet super meer en dat heeft hij ook nog even gerepareerd.

Snel en professioneel

Remon Waterontharders nam alle tijd voor uitleg. De waterontharder was snel geleverd. De monteur was erg vriendelijk en heeft alles duidelijk uitgelegd. Wij zijn erg tevreden over alles.

Werking uitstekend

De ervaring die wij tot nu toe hebben, 4 weken na plaatsing, is uitstekend. De ontharder doet wat hij moet doen. Het regeneren geeft wel wat herrie maar daar is mee te leven.

Super product en super goede installatie

Water veel zacher. Geen kalkaanslaf meer en dus minder schoonmaken. Zachter drinkwater

Producten werken naar behoren exact zoals het verteld wordt door de medewerkers!

Ik heb een hele prettige ervaring zowel met de sales afdeling als de monteurs. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen, zelfs na werktijd! Klantvriendelijkheid op hoog niveau!! Het product is top en de medewerkers zijn toppers!

Alles is netjes geregeld

Alle afspraken zijn nagekomen met een jaar voorraad zouttabbletten erbij.

Had hem veel eerder moeten kopen.

Eindelijk geen kalkvlekken meer op kranen, tegels en pannen .

In 1 woord TOP.

Onze waterontharder werkt zoals er aan werd gegeven, ,zeker omdat wij alles in het matzwart hebben is dit echt een aanrader. De monteur zeer professioneel en ontzettend vriendelijk. Omdat het inmiddels etenstijd was en de monteur nog lang in zijn auto moest zitten heeft hij lekker meegegeten.

Goeie, vriendelijke service die goed meedenken met je. En vooral in oplossingen denken. Waterontharder is keurig in de garage geplaatst en netjes aangesloten Vriendelijke monteurs kennis van zaken. Aanrader!

Een hele goede en onderbouwde voorlichting. Flexibel in afspraak voor plaatsing. Zeer vakkundige monteur die ook de nodige gebruiksaanwijzingen op een duidelijke en begrijpelijke manier overbracht. Een dikke 10. Ook in het gebruik meer als tevreden

Vooraf duidelijke informatie welke opties er zijn, wat de kosten zijn. Montage verliep snel en nu naar 1 maand in gebruik name werkt alles nog naar wens.

De installatie gebeurde op redelijk korte termijn. De installateur die bij ons werkte deed alle moeite om alles zo netjes mogelijk aan te sluiten. De waterafvoer kon helemaal in de meterkast worden weggewerkt. Goed werk! De eerste dagen na installatie leek het water wat anders te proeven, dat was even wennen. Daarna niets meer merkbaar, waarschijnlijk eraan gewend. Koffiezetapparaat heeft (een maand later) geen kalkaanslag meer, evenals de wasbakken. Heel positief dus.

De installateur heeft op een hele prettige en deskundige wijze de Remon Deluxe Tara 13 DW geïnstalleerd in de meterkast, water zoder kalk, ons nieuwe badkamer en wasmachines zijn er blij mee, wij zijn er ook blij mee!

Ik ben heel blij. Top ervaring met aankoop tot installatie

Na een zeer goede gesprek met Marijn hebben we de waterontharder van Remon besteld. Vervolgs is de bestelling bevestigd en een installatie afspraak gemaakt. De installatie is perfect uitgevoerd en we hebben kalkvrij water. We zijn erg blij met Remon Waterontharder.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.