Vriendelijke monteur. Netjes & snel aangesloten

Heb het contact van begin tot & met levering als goed ervaren.

Snel en naar tevredenheid geplaatst

Goed werk.

super !!!

Donderdag 9 maart 2023 is onze waterontharder de TARA 10 geplaatst erg blij, van advies op maat tot installatie wat een goede service !!!

Ik ben zeer tevreden met alles van begin tot eind

Zeer zeer tevreden

In 3 weken tijd, het is een pracht, water nog steeds nat maar nu superzacht.

Remon is een begrip in noord nederland en ik ken het al 10 tallen jaren. Contact met de verkoper maakte mij snel koper. Ook de installateur wist van wanten. Na een prettig contact trok hij na 2 uur de deur dicht. Al met al hadden mijn vrouw en ik een goed gevoel bij onze investering in deze waterontharder.

Grandioos en een monteur uit ons hart

Zijn zeer tevreden over de totale aanpak van aankoop tot installatie

Keurig geïnstalleerd

Gelijk merkbaar verschil water

Uitstekende waterverzachter

Prima installatie in de meterkast ziet er netjes uit. Lekker zacht water, hadden dit jaren eerder moeten doen.

Alles van begin tot plaatsing goed geregeld Ik kan het bedrijf + personeel aanbevelen

Monteur wist handiger plek

Ik had een waterontharder besteld die uit één stuk bestaat. Vooraf was bedacht dat die in de trapkast zou worden geplaatst, maar de monteur had een beter idee. Hij zei: de tweedelige waterontharder past wel in de meterkast. Een veel mooiere plek en handiger om te monteren. Zo gezegd zo gedaan. De capaciteit is nagenoeg hetzelfde; de prijs evenzo. Nu loopt-ie twee weken. De monteur had het regeneratieproces op om de twee weken gezet. Dat haalde hij niet. Nu regenereert-ie om de twaalf dagen. Die twaalfde dag is nog maar net voorbij, dus ik kan nog niet melden of om de twaalf dagen een goede frequentie is. Het water is lekker zacht. Douche schoonmaken is niet meer dagelijks nodig. De natte groep is sneller schoon. Afwaswater heeft met minder zeep een sopje. Wassen met olijfoliezeep gaat nu ook gepaard met schuim. Geen kalkaanslag meer in de wc. Enz.

Heerlijk dat zachte water!

Installatie snel en accuraat uitgevoerd door een vriendelijke medewerker .Uitleg thumbs up. Allen in huis zijn zeer tevreden.

Merkte zeer het verschil van zachtwater nu

Een week na installatie merkte we al duidelijk verschil met voor plaatsing van de waterontharder, kalkaanslag bij douchen, zachthaar en meer smaak van thee en koffie, top.

Middelmatig

Ik had graag wat meer uitleg gehad over de instellingen en begrippen.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Scholtens, Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent. Wij zullen morgen telefonisch contact met u opnemen om eventuele vragen die u nog heeft te beantwoorden en de werking van de ontharder uit te leggen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Remon Waterontharders

Goede en duidelijke service over gehele proces tot aan het inwerking zetten.

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Vanaf 1e contact tot en met de plaatsing en het systeem in werking stellen.

Prima apparaat en service vooraf, tijdens en erna.

Via google terecht gekomen bij Remon. Ik had telefonisch contact gezocht en werd vriendelijk geholpen met het de keuze voor het juiste product. Ik kreerg hier een offerte van via de mail en er werd een afspraak voor de montage gemaakt. De montage ter waarde van €300 zou volgens de website gratis zijn, maar of dit ergens bij de prijs toch ingegrepen zit zou ik niet weten. Het werd in ieder geval later in mindering gebracht. Via communicatie via Whatapp met foto's werd verder nagedacht over de juiste plek voor de installatie. Ik stond ervan te kijken dat deze twee apparaten nog in de meterkast zouden passen. Rond afgsproken tijdstip stond de bijzonder vriedelijke monteur aan de deur, die trouwens helemaal vanuituit Friesland naar Margraten kwam, maar blijkbaar had hij nog wat klussen hier in de buurt en een overnachting. De installatie duurde zo'n drie uur en werd keurig netjes gedaan, met uitleg van het apparaat. Ook werd het water op hardheid getest. Ik heb nu een week de Tara 10 waterontharder. De eerste dag had het water een hele vieze smaak en was ik wat ongerust. De tweede iets minder, maar ik had contact opgenomen hierover. Na op advies het apparaat nogmaals te spoelen en een dagje te wachten werd de smaak normaler en nu is het prima. Het water was dusdanig zacht, dat ik de zeep niet zo meer weggespoeld kreeg van mijn lichaam, dus heb ik de hardheid rond de twee ingesteld. Dit kan met een schroefje op het apparaat. Verder zaten er nog vier zakken zout van 20 kg bij, waar ik met mijn waterverbuik misschien wel twee jaar mee kan doen. Al met een tot nu toe een prima ervaring, alleen de geur en smaak de eerste dagen dan. Nu de smaak goed is en de hardheid hoop ik dat hij het heel lang blijft doen. Er is eindelijk weer schuim te zien in de wasmachine en de was wordt weer schoon. Ook is de kalkaanslag verdwenen. De prijs is aan de hoge kant, maar het apparaat heeft dan ook eigenlijk geen onderhoud nodig en lijkt me een van de betere.

Apparaat ziet er degelijk uit Montage netjes afgewerkt Werking kan ik nog niet beoordelen draait Nog maar een paar weken Uitleg vond ik iets minder kon wel meer tijd aanbesteed worden

Professioneel

Onze situatie was complex. Monteur dacht mee en kwam met een goede oplossing. Zeer tevreden over werkwijze en uitleg.

Goede communicatie vooraf en een duidelijke prijs opgave. Vakkundig geïnstalleerd en duidelijke uitleg voor het gebruik van het apparaat.

Deze waterontharder werkt perfect.

Geen kalk meer rond de kranen, water is zachter. Waterkoker blijft schoon, geen kalkvlekken meer op het aanrechtblad.

Compacte waterontharder en netjes geïnstalleerd

Compacte waterontharder die perfect past in de meterkast. De monteur was vriendelijk en heeft netjes werk geleverd.

Prima geleverd

De water ontharder is geleverd conform de offerte en keurig aangesloten.

Je meek echt het verschil

Lekker water Zacht water Alles blijf schoner in de bad Kamer Geen aanslag

geweldig, van begin tot eind..

Snelle reactie op vragen, snel geplaatst. Gewoon top..

Prima bedrijf

Er liep een mooie kortingsactie waarop ik werd gewezen door de behulpzame medewerker. Via familie al goed beeld van de kwaliteit en professionaliteit gekregen. Nu zelf ook een mooi systeem in huis. Duidelijke info, fijn telefonisch contact en de installatiemonteur was beleefd en vakwerk geleverd. Super tevreden. Kortom: prima bedrijf en ik beveel ze van harte aan.

Wij zijn zeer tevreden over Remon Waterontharders. Prettig contact, heldere informatie, kundige en vriendelijke monteur. Alles dik in orde. En blij met het zachte water.

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.