Zeker 5 sterren waard!

Samen gezocht naar een oplossing voor de cylinders van de waterontharder omdat mijn meterkast net te klein is. Na wat foto's en overleg over en weer is er een prima oplossing geleverd. 1 cylinder in de meterkast en de andere in de kruipruimte. Vriendelijke monteur die netjes heeft gewerkt. Heeft zelfs een extra beugel onder de plank in de meterkast gemonteerd (voor de zekerheid). Full service dus! De ontharder staat er nu een dikke maand en wij zijn zeer tevreden. Al direct merk je het verschil op de tegels en in de wasbak.

Zeer tevreden met onze waterontharder! Sinds de installatie merken we echt een groot verschil. Het water voelt zachter aan, kalkaanslag op kranen en douchewand is bijna verdwenen en huishoudelijke apparaten blijven veel schoner. Ook voelt onze huid minder droog aan na het douchen. De installatie verliep vlot en de service was professioneel en vriendelijk. Achteraf gezien hadden we dit veel eerder moeten doen. Echt een aanrader!

Supervriendelijke monteur die het snel en perfect aangesloten heeft.

Duidelijk en helder contact en een super snelle levering!

Nu al zo blij met deze investering in onze nieuwbouw woning! Dit raad ik iedereen aan!

Uitmuntend

Fantastisch product; heerlijk water en apparaten ontkalken vanzelf!

Super service goede kwaliteit

Netjes behandeld goed contact ! Top service!

Uitstekende service en fantastisch apparaat

Van aanvraag tot plaatsing uitstekend geregeld. Wij bevelen Remon eenieder aan.

TOP Product, die Remon Waterontharder

Inmiddels 6 weken in gebruik, nu een ervaring rijker dankzij Remon waterontharder, water is zacht en voel heerlijk aan. Goed begeleid van informatie tot installatie, ook een top monteur gestuurd en volgens afspraak, goed kwaliteit werk gedaan en dit waardeer ik enorm. Dit product beveel ik aan ,eenieder waar dan ook.

Positief van oriëntatie tot in gebruik name.

Vanaf de oriëntatie voor een waterontharder tot en met de ingebruikname een hele positieve ervaring met Remon. Marijn van de verkoop was heel goed in de uitleg, toelichting en geven van antwoorden op mijn vragen. Ook bleef hij geduldig omdat ik andere leveranciers mee nam in mijn beslissing. Gekozen voor Remon op basis van technische specificatie icm prijs, service en behulpzaamheid Nu blij met het ontharde water wat uit de kraan komen.

Uitstekend product

Aankoopproces en installatieproces verliepen uitstekend. Monteur heeft praktische oplossing gevonden voor plaatsing in onze meterkast ondanks beperkte ruimte. Keurig afgewerkt. Water is nu heerlijk zacht en bespaart inderdaad schoonmaakmiddelen. Top bedrijf!

Professioneel advies en merkbaar zachter water binnen één ochtend geregeld.

Vanaf het eerste contact prettig geholpen. De installatie verliep netjes en snel en we merken duidelijk verschil aan het water in huis. Monteur werkte zorgvuldig en gaf duidelijke uitleg over het systeem. Erg tevreden over de service en het resultaat.

Uitvoerig contact gehad met de afdeling verkoop. Telkens werden mijn vragen uitvoerig en tot mijn tevredenheid beantwoord. Ook de gemaakte afspraken zijn nagekomen. De monteur heeft het een en ander uitstekend gemonteerd.

Deskundig monteur, goede apparatuur.

Vakkundig geïnstalleerd

De installatie is prima gegaan. Goede vakmensen en zeer vriendelijk

Het werkt perfect

Wij zijn zeer tevreden met onze waterontharder alles is nu kalkvrij en daar zijn we heel blij mee.

Superblij met Remon! Vanaf het eerste telefoontje tot de nette montage

Superblij met Remon! Vanaf het eerste telefoontje tot de nette montage een heel fijne ervaring. De ontharder doet zijn werk perfect, nul komma nul kalk meer in huis. we merken dat we veel minder schoonmaakmiddel en zeep nodig hebben. Goed voor de portemonnee en het milieu. Absolute aanrader!

Voortrefelijk apparaat en vlotte en goede montage.

Monteur die prima de plaats van de ontharder kon aangeven. Nette montage. Binnen een maand al resultaat.

Goede ervaring met plaatsen en gebruiken

Het plaatsen is deskundig gebeurd en netjes afgewerkt! Kreeg er een goede uitleg bij en het gebruik gaat goed en heb geen kalk meer in mijn water wat ik vooral merk in de badkamer! Mijn water smaakt ook beter! Is een aanrader!

In een woord geweldig.

De installateur was fantastisch, wist goed hoe te werk moest gaan. Heeft alles goed uitgelegd. De gangkast was er een prima plaats voor de installatie van waterontharder. Hartelijk bedankt voor de goede service. Met vriendelijke groet, Gini Sala-van der Zwan

Zacht op het water, hard op de beloften.

Prima ervaring met het aankoop proces, fijne strakke opvolging, de installateur was helemaal goed en onderhoudend, het systeem werkt, zoals verwacht, als een zonnetje.

Lekkerder water

De installatie ging vlot en de monteur liet alles netjes achter. Direct merk je het verschil, erg prettig. Het water smaakt nu ook veel lekkerder.

Goede service en perfect apparaat

Goed telefonisch contact Daarna vlotte levering en keurige installatie Zeer goede waterontharding

Hadden we al veel eerder moeten doen!

Mijn ervaring is dat het water anders smaakt. Zelfs een familielid viel het op. Ook het fonteintje in het toilet kan ik het verschil zien met hoe het eerder was. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee.

Heerlijk zacht water

Mijn huid ziet er veel beter uit. Minder aanslag in de douche en apparaten.

uitstekend

prima apparaat. deskundig geplaatst. duidelijk resutaat!

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.