Goede adviezen en instructies. Nette montage en uitleg

Na een goede uitleg over de werking een nette offerte met uitleg gekregen. Na een afspraak gemaakt te hebben. Een dag van installatie. Goede en doordachte installatie meedenken in oplossingen. Goede uitleg en instructie gekregen.

Heerlijk zacht water uit de kraan

Sinds enkele weken hebben we de waterontharder in gebruik, de ontharder is mooi uit het zicht geïnstalleerd in onze kast, boven de watermeter. Voor al onze nieuwe apparaten zal het goed zijn dat er geen kalk meer in het water zit en voor onszelf ook wel.

Zeer tevreden!

Ik ben erg blij met mijn waterontharder, er kwam gelijk ook kalk los in mijn leidingen. Ik moest erg aan de smaak van het water wennen, maar inmiddels een maand verder ben ik redelijk aan de smaak gewend. Langzaam aan begint de kalk uit mijn huis te verdwijnen, erg fijn voor mijn huid en huis. De monteur was erg netjes overlegde alles wat erg prettig was. Wel merkte ik dat hij nieuw was in het vak waterontharders aansluiten en elektrisch. Ik was heel blij dat hij bij zijn collega heeft gecheckt of er een stopcontact kon op de leidingen van mijn zonnepanelen. Want anders had ik een probleem gehad, ik had dit hem ook kunnen vertellen dat dat dat niet een goed idee was. Gelukkig was er nog een lege stopcontact, ik zal nog even naar iemand zoeken die er 1 kan aansluiten voor de waterontharder heeft gelukkig geen haast. Verder erg tevreden met de installatie en over de monteur, maar misschien wat minder kletsen voor de gezelligheid. ;)

Doet wat ‘ie moet doen

Geen omkijken naar en goed zacht water. Makkelijk bij te vullen en past net in de meterkast.

Uitstekend, zeker een aanrader!!

Erg fijn persoonlijk en deskundig advies. De plaatsing verliep snel en goed. Prettig contact met en uitleg van de monteur.

Correct en netjes uitgevoerd

Monteur heeft het heel erg netjes ingebouwd en dacht ook mee met mogelijke oplossingen voor wanneer het toch niet zou passen. Uiteindelijk gelukt, in de meterkast zelf. Erg tevreden.

Goede communicatie met een goede uitvoering.

Van te voren is er goed besproken wat er verwacht kon worden. nog foto's gemaakt van de locatie incl. maatvoering. De dag van monteren kwam een verzorgde monteur met een verzorgde bus voor Vriendelijk overleg en snel gemonteerd. Tot nu toe heerlijk zacht water. voornamelijk het schoonmaken is nu erg fijn. Ramen lappen zonder strepen ideaal.

Wij zijn blij met onze nieuwe waterontharder. Deze is netjes geplaatst en er werd goed mee gedacht

Uitstekend resultaat

We hebben de waterontharder nu ruim 1 maand in gebruik.Het contact verliep erg prettig en de installatie volgde snel door een vakkundige monteur die erg netjes en ook nog eens snel werkte. Goede uitleg gaf en we zagen meteen resultaat van hardheid 9 naar onder1 Je merkt het verschil, het water smaakt beter en is veel zachter! Kortom we zijn erg tevreden over dit bedrijf!!

functioneert top en een zeer bekwame installatiemonteur

Gewoon goed. Niet goedkoop, maar je krijgt wat je koopt!

Heel erg blij met onze Remon Waterontharder!

Vorige maand is onze Remon waterontharder geplaatst en wat zijn we er blij mee! Na het indienen van een aanvraag werden we al snel gebeld door Daniëlle met een supervriendelijke en een heldere uitleg over de producten en een goede prijs. Dezelfde dag hebben we nog besloten om voor Remon te gaan en dit was een hele goede keuze. Na een paar foto's van de meterkast en kruipruimte was de afspraak zo ingepland en uiteindelijk kwam de installateur zelfs eerder omdat er ruimte was gekomen in de planning. Heel fijn dat een bedrijf zo meedenkt! De installatie verliep vlot en kundig en dezelfde middag konden we al genieten van heerlijk zacht water. Bedankt team Remon!

Goede afspraken, vlekkeloze installatie en instructies van de monteur. Nu, na enkele weken gebruik, duidelijk merkbaar in gebruik. Zacht haar, geen zout meer in vaatwasser, geen aanslag op kranen, douche kop etcetera.

Geweldig bedrijf

Alles netjes geregeld na installatie keurige uitleg en alle rommel weer netjes meegenomen

Beregoed geregeld

zeer deskundig en correct werkende monteur. Proficiat.

Nette monteur die het apparaat zorgvuldig heeft geïnstalleerd en een goede uitleg heeft gegeven.

super top

super blij mee hadden we veel eerder moeten doen

top

goed alles top

Beter dan verwacht

Ik was nogal sceptisch, maar het is helemaal omgedraaid. Ben erg tevreden. Monteur die kennis van zaken had en die een goeie uitleg gaf.

goed van het begin tot t einde

Goed bedrijf, komt keurig afspraken na en een zeer bekwame en vriendelijke monteur

Goede service bij informatie , montage door de monteur uitstekend

Bij het in winnen van informatie, duidelijk te woord gestaan en de documentatie is duidelijk , goede afspraken bij bestelling , en levering , monteur is zeer terzake kundig en werkt zeer netjes . Wij zijn zeer tevreden grote van de apparatuur is zeer acceptabel

Mega

Via de telefoon top gesprek gehad, na 1 maand was tie geinstaeerd binnen 1 uur was hij draaienende. We kunnen niet meer zonder TOP

In één woord geweldig.

Geen kalkaanslag meer fantastisch, ook op de huid is het heel erg merkbaar deze is super zacht.

Netjes en in overleg met technicus locatie bepaald

Remon waterontharder is in goed overleg met technicus netjes op gewenste locatie gemonteerd. Hele installatie voldoet op tot op dit moment aan onze wensen/eisen. Kortom tevreden met uitvoering en techniek.

Super ervaring tot dusver!

Eigenlijk het enige apparaat in onze nieuwbouwwoning waar we tot nu toe nog geen problemen mee hebben gehad. Dus super blij mee tot nu toe!

Er wordt meegedacht met snelle communicatie.

Bij eerste contact snelle response. Wordt meegedacht met wat nodig is. Meer is niet altijd beter maar een keuze. Ook bij installatie kordate communicatie en installatie.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.