Goede service!!

Hele goede informatie voorziening bij het aankoopproces en de installatie!

Veel eerder moeten doen!!

Instalatie was zo gepiept. Aardige monteur die netjes werkt!! Duidelijke uitleg. Het verschil meteen merkbaar. Water smaakt nog steeds prima. Kalkresten op badkamerwand,verdwijnen als sneeuw onder de zon Wasgoed zachter,zelfs zonder wasverzachter. Verbetering van huid en haar ook een pluspunt om te noemen

Uitstekende service en deskundige installatie

Vanaf het begin is de informatie vanuit Remon klantgericht en eerlijk over de voor- en nadelen. Wij kozen voor installatie door een monteur via Remon. Super snel en netjes en meedenken over praktische oplossingen voor in de meterkast. Het zachte water is een merkbare verbetering.

Aanrader

Fijne, beleefde medewerker die alles kwam maken Steeds zeggen wat hij ging doen, en wat de beste keuze qua aansluiten is! Uitgebreide en duidelijke informatie na dat alles aangesloten was en ruimte met betrekking tot vragen van onze kant. Zeer tevreden en kan iedereen Remon Waterontharders aanraden

Heerlijk zacht water

Zeer nette aanleg van de installatie, vriendelijke monteur met kennis van de ontharder. Geen kalk meer te vinden op al het glaswerk.

Goede service voor eerlijke prijs

Wij wilden graag de ontharder laten plaatsen en dat was bij Remon eigenlijk vanzelfsprekend. Perfect en schoon geplaatst binnen de afgesproken termijn. Paar weken in gebruik en alleen spijt dat we er niet eerder aan begonnen zijn.

Alles prima geregeld. Deskundige, meedenkende en zeer vriendelijke medewerkers.

Bedrijf, product en personeel: zeer tevreden hierover

Algehele indruk: zeer goed bedrijf, prettig personeel en zij denken met je mee. Bedrijf en product zeer aan te bevelen.

Mooie waterontharder

De installatie is vakkundig geïnstalleerd door een vriendelijke jonge man.TOP.

Heel blij met onze Waterontharder

Wij zijn erg blij met de waterontharder. Maar ook de installateur was een hele prettige man. Het was Gerben, een nuchtere Fries die goed met ons meedacht en de waterontharder netjes installeerde in onze meterkast. Limburg en Friesland was een mooie combinatie die dag. Inmiddels zijn wij een maand in bezit van de waterontharder en meer dan tevreden.

Totaal geen hardwater meer!

Top product! Geen hard water meer en een mooie installatie. Ingebouwd door een deskundige monteur die ook duidelijke informatie gaf en instructies!

Verrassend zacht en geen kalk

Goede communicatie met ons als klant. Niet opdringerig. Monteur werkt erg netjes en kreeg assistentie van een collega en verder een prettig verloop van de installatie. Gebruik nog maar kort, maar merk al verandering in kalkafzetting. Dus positief tot nu toe.

Zeer goede ervaring

Ten eerste de monteur een topper werk erg netjes geef goede uitleg apparatuur uitstekend makkelijk te bedienen.

Goed geholpen van verkoop tot montage had ook geluk dat het zeer sbel geplaatst kon worden aardige monteur werkt netjes ruimt alles op legt alles goed uit na plaatsing

Goede water ontharder!

De waterontharder doet precies wat hij moet doen! Het apparaat is gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken en heeft weinig onderhoud nodig. De monteur was erg vriendelijk en dacht goed mee in onze situatie. Hij heeft apparaat goed geïnstalleerd.

Prima geregeld

Keurig geïnstalleerd

Super zacht water, een echte aanrader!

Zeer goed apparaat en zeer vakkundig geïnstalleerd !

Professioneel, goed en ervaren.

De montage verliep goed, heel tevreden met de ontharder, laatst was er iemand op bezoek en die zei meteen hebben jullie een ontharder voor water. Het water is heerlijk zacht, zo blij met mijn alweer 2de waterontharder van Remon.

Heel professioneel en uiterst vriendelijk bedrijf

Heel professioneel en uiterst vriendelijj bedrijf. De informatie en kwaliteit maken ze zeker waar. De waterontharder werkt prima, uiterst tevreden over geen kalk meer, allemaal ter behoud van en makkrlijker schoonhouden van de qooker, douchekop, douchedeur, koffiezetapparaat enz.

Een geweldige waterontharder en fantastische service

Ik heb lang gezocht naar een goede waterontharder voor mijn huis in Spanje. De hardheid bedraagt daar maar liefst 28dH. Een vakantie huis dus niet altijd bezet en wat moet dan je capaciteit zijn. Daarnaast moet de ontharder zelf te installeren zijn en een vakantie modus hebben. Na goed advies van René besloten tot de aanschaf van de Neva XL 25 liter. Meegenomen op reis naar Spanje in de auto en geplaatst. Fantastische resultaten. Binnen 24 uur de hardheid naar 5 dH. Het ontkalken van allerlei apparaten behoort tot het verleden en hopelijk wordt het glaswerk weer doorzichtig. Een meer dan tevreden klant.

Lijk wel of alles vanzelf gaat.

Werk was zo geregeld en werkt perfect.

Doet wat beloofd is

Geen woord teveel ontvangen. Werkt perfect.

goed en duidelijk

Na de offerte-aanvraag kon de Remon waterontharder snel geplaatst worden. Ook de plaatsing was snel gereed, met goede duidelijke uitleg. eigenlijk een fluitje van een cent. En het aller belangrijkste, het WERKT!

Alles was van tevoren afgesproken en alles is volgens afspraak gerealiseerd.

Prima product

Nu 2 mnd in gebruik. Monteur Michel ( als ik het goed heb) heeft prima àlles aangesloten volgens wens en zelfs iets meer —afvoer onder de vloer geplaatst— ipv boven achter de ontharder. Toch een stukkie mooier. Aanloop van het proces van aankoop en afspraken was prima. Systeem werkt ook goed. Met aftersale of problemen nog niet van doen gehad. Hoop dat ook zo te houden. Tot nu toe kunt u gerust met dit bedrijf in zee gaan . TOP TOP TOP

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.