Zeer tevreden.

Afspraken naar wens verlopen,zeer vriendelijke en behulpzaam en zeer deskundige monteur.

Lekker zacht water.

Ik was erg sceptisch toen mijn partner dit wilde aanschaffen, maar ben helemaal om. Dit is een van de beste investering die we in ons nieuwe woning hebben gedaan. Water is super zacht en totaal geen kalk meer en alles is perfect ingeregeld en werkt verder helemaal vanzelf. Heb na een maand beetje zout aangevuld in de zoutvoorraadbox en dat is het. Geweldig probleemloos product. Ook de montage is heel netjes gedaan. Heb 1 min puntje en dat is dat ik de watermeter nu niet zonder spiegeltje kan uitlezen.

Grandioos snel en prettige communicatie.

De fijne communicatie startte vanaf de offerte opmaak, vervolgens vlot ingepland op een passend moment. De monteur was geschikt en kundig, ook niet te beroerd om voor- en nadelen te benoemen. Installatie verliep gemoedelijk en tot op vandaag aan te bevelen aan iedereen.

Super had ik veel eerder moeten doen

Zijn er blij mee had niet verwacht dat het zo'n verschil zou kunnen zijn Maar verschil is zeker te merken water is een stuk zachter en dat voel je ook onder de douche Mooi systeem zoutvat gescheiden van harsparels Kon bij ons mooi in de meterkast en zoutvat in de kast ernaast top Hebben er zeker geen spijt van Vertellen dit ook zeker aan anderen

Van A tot Z keurig geregeld!

Soms vraag je jezelf wel eens af waarom alles tegenwoordig fout moet gaan bij bedrijven waar je een product of dienst afneemt. Maar geen zorgen bij Remon doen ze wat ze beloven, klasse!

Prima service, goed overleg

Fijne benadering,prima services

Prima bedrijf

zowel telefonisch met de verkoper als met de installateur prima te communiceren. Goede uitleg van de monteur over de installatie Bedrijf kwam alle gemaakte afspraken na. Aan te bevelen als leverancier van wateronthardees

Prima service en nette afhandeling van montage.

Bij aankomst van de monteur voor de waterontharder Remon kwamen er 2 medewerkers waarvan 1 medewerker een meeloop dag had. Een goede klik en de sfeer was prima en de heren voorzien van koffie en fris. Met een glimlach begonnen en geëindigd waren de medewerkers en de klant tevreden. Bedankt.

Fijn contact, goede communicatie en installatie

Van tevoren hadden wij heel fijn contact met Marijn. Hij heeft alles goed uitgelegd en ook daarna is de communicatie goed gebleven. De dag van de installatie is door de installateur alles goed uitgelegd. Wij zijn heel tevreden!

Wat heerlijk om zacht water te hebben, super fijn!

Remon Waterontharders’s kunnen wij van harte aanbevelen. Prima geïnstalleerd in overleg door kundige installateur. Contactmomenten onder tijdstip plaatsen en service is prima!

Alles werkt zoals beloofd: prima

Goede service en heerlijk zacht water

Remon Waterontharder leverde goede service. De waterontharder is netjes en vakkundig geïnstalleerd. De werking was direct merkbaar heerlijk zachtwater en geen verdere kalkaanslag.

Heel goed systeem

Onthard water heeft veel voordelen, goed voor lichaam en haar, beter voor wit goed, kranen enzovoort

Zeer tevreden!

Een enorm goede ervaring met Remon Waterontharders! Keurig en kundig personeel. Kwam op de afgesproken tijd en legde duidelijk uit wat de werkzaamheden in hielden. Wat opviel was hoe positief personeel ook is over het bedrijf zelf. Gaf een goed gevoel. Inmiddels een paar weken de ontharder en zijn er heel blij mee. Direct voelbaar dat het water zachter is en geen kalk meer!! Heerlijk. Wij raden het bedrijf voor de volle 100% aan.

Een mooi product wat vakkundig is geïnstalleerd.

We moesten wel eerst overtuigd worden, wat het is een serieuze investering. Maar met voldoende onderbouwing vanuit Remon, hebben we besloten er voor te gaan. De installateur heeft de plaatsingsopties van te voren beoordeeld en enige weken later precies ook zo uitgevoerd. We zijn tevreden over het apparaat en de support van Remon!

Alles is zeer goed verlopen.

Netjes en goed geholpen , aardige mensen

Kijken eerst goed naar de situatie in huis , qua ligging etc en gaan dan de juiste weg bewandelen. Kundig en aardig kan niet anders zeggen. Geen moeite teveel

Netjes en snel geplaatst

Er kwamen twee personen onze waterontharder plaatsen. Toevallig kwamen ze uit de buurt en hadden we gelijk een klik. De plaatsing van de waterontharder in de meterkast had toch wat uitdagingen maar we zijn samen tot een oplossing gekomen. Gezellig koffie gedronken met de heren en ze hebben alles netjes achtergelaten.

Keurige service!

Goed overleg met zowel verkoper als installateur. Fijne uitleg, al is die minimaal nodig geweest. Zeer tevreden!

Uitstekend produkt

Werkt simpel in onderhoud en doet wat beloofd wordt!

Vakkundige installatie van fijne waterontharder

Erg tevreden over de installatie die snel was verlopen. Ook erg fijn dat je niet vast zit aan jaarlijks onderhoud, dat zelf even het zou reservoir schoonmaken voldoende is. We hebben de waterontharder nu zo'n anderhalve maand en zijn er erg blij mee!

Topkwaliteit. Doet wat het belooft. 100% kalkvrij water. Moest ik eerder kopen.

Erg tevreden

Zacht water met douchen en geen kalk aanslag bij waterkoker

Werkt goed, goede installatie, lekker water.

Monteur was vriendelijk en goed in zijn werk. Installatie heel netjes uitgevoerd en goede uitleg hoe installatie werkt. Het water is ook erg lekker en echt kalkvrij.

Helder water zonder kalk

Plaatsing ging soepel en correct

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.