Helder water zonder kalk

Plaatsing ging soepel en correct

Uitstekend geregeld

Vooraf goed afgesproken, montage zeer kundig

Goede ervaring!

Nette offerte, vlot uitgebracht. Goede prijs. Installatie door deskundige installateur, afspraak vlot gemaakt en installatie vlot uitgevoerd. Ontharder doet precies wat ie moet doen: onthard water leveren. Heerlijk voor de douche, veel minder gedoe met reinigen van badkamer en keuken. Ik ben heel tevreden, aanrader!

Goede coomunicatie en deskundige installatie

Mijn afspraak in januari kwam in een tijd met veel winteroverlast. Er moest wat geschoven worden in de planning maar de communicatie er omheen was prima. Door het uitlopen van een eerdere installatie kwamen er twee installateurs aan het begin van de avond de ontharder plaatsen. Dat werd vakkundig opgepakt en vlot uitgevoerd.

Prima installatie

Nette en narverwachte levering

Geweldige service

De monteur heeft de boel netjes en in overleg geïnstalleerd en de boel netjes opgeruimd. Ik ben er zeer tevreden over en die beste man heeft alles netjes uitgelegd! Groet Peter Braakman.

Wij zijn heel er te vreden met de wateronharder ook de mensen die het geplaats hebben ook geen troep achter ge laten. ze hebben netjes gewerk.

Dikke 10 waart

Keuring bedrijf en alles netjes afgeleverd, en goeie monteur en goeie uitleg werkt perfect grote klasse echt een aanrader

Goed is goed

Voortraject met foto's ter verduidelijking waar de installatie geplaatst zou kunnen worden verliep net als de installatie gewoon goed, zoals het hoort

Veel "waterverzachtende" deskundigheid en professionele montage..

Twee Friese Remon-monteurs hebben hier bij ons Limburgs kalkhoudend water in éen ochtend m.b.v. de Remon De luxe Tara 13 veranderd in weldadig zacht en kalkloos drinkwater. Van waterhardheid 13 naar 0!!! Na een zeer vakkundige montage en voorkomende uitleg van de apparatuur genieten we nu al een maand van kalkvrij sanitair, een zachte huid en heerlijk drinkwater. Kortom een aanrader!

De remon waterontharder is top

We hebben een maand geleden ongeveer de remon waterontharder laten plaatsen. En tot nu toe bevalt hij prima. Je bent heel snel geweld aan het zachte water. Het enige probleem is dat de investering voor je gevoel nooit terug krijgt omdat het een preventieve oplossing is dus het voorkomt eventuele problemen (kapotte quooker, wasmachine etc door kalkophoping).

Hele kundige installateur over de vloer gehad, die goed met je meedenkt en de meest geschikte oplossing zoekt die bij je past. Aanvankelijk was het idee dat de waterontharder in de trapkast zou komen, maar gelukkig kreeg de monteur het toch voor elkaar om de waterontharder in de meterkast weg te werken. De waterontharder werkt ook super, was even wennen aan de smaak van het kalkvrije water maar dat bevalt inmiddels heel goed!

Nul kalk... dus zachte handen en helder glas!

Prima apparaat, compact en goed geplaatst door deskundige monteurs. Resultaat: minder zeep en minder vaatwasblokjes nodig, zachtere handen en zelfs met kalk aangekoekte glazen worden weer helder. Absolute aanrader!

Voldoet volledig aan de verwachting

Het is een uitstekende ontharder,heb totaal geen kalk meer,bovendien waren het keurige monteurs die netjes werkten,een goede uitleg gaven en alles netjes opgeruimd hebben Kan dit bedrijf absoluut aanbevelen

Top Service en uitstekend meegedacht!

Goed product, Top installateurs! Goede service! Helemaal tevreden! mvg Sander

Goede service, snel en duidelijk.

Communicatie is vanaf het eerste contact prettig, korte lijnen, duidelijke informatie, eerlijk advies en meedenkend. Waterontharder bevalt uitstekend.

Mooi product en ook vriendelijke werknemers.

Duidelijke een makkelijke communicatie via Whatsapp voor afspraken en benodigdheden informatie voor installatie.

Top waterontharder Goede installatie en uitleg

service uitstekend,

Super mooi .ik heb best zacht water.heerlijk om te douchen. monturen waren best vriendelijk.

Communicatie over product en prijs heel vriendelijk verlopen

De manier van zaken doen is prima verlopen, de voorlichting en de planning waren goed en de installatie is keurig uitgevoerd. Uw medewerkers die wij hebben gesproken waren vriendelijk en correct. Groeten fam. Bessembinders

Goed hoor. Geen spijt van de installatie

Waterdruk is iets afgenomen sinds de installatie, maar niet echt storend. Direct na het aanzetten van de kraan heb je een heel kort dipje. Het water is merkbaar zachter : op de huid, bij de afwas...

Zeer flexibel en een erg goede oplossing zonder discussies over meerwerken

De monteur heeft ons erg goed geholpen en een zeer goede oplossing gevonden voor de installatie van de waterontharder die in de kelder moest komt. Alles netjes afgewerkt en alles functioneert zoals beloofd.

Werkt top montage ook super gedaan

Waterontharder is top!

Hoewel wij geen extreem hard water hadden, merken we het verschil. Het is zacht voor de huid, en ik zie ook geen kalk afzetting meer in de vaatwasmachine. Kortom …. Hadden we eerder moeten doen.

Van aankoop tm de installatie goed geregeld

Vanaf het opvragen van informatie prettig kontakt. Na plaatsen van de order en een korte wachttijd de dag van plaatsing. Dit verliep vlot en kundig door een vriendelijke monteur die meedacht met onze wensen. Kortom zeer tevreden en ik kan Remon waterontharders zeker aanbevelen.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.