Snelle en goede installeren en duidelijke uitleg apparaat

Goede communicatie en afspraak is afspraak

Netjes en snel geïnstalleerd. Duidelijke uitleg.

Netjes en vakkundig

Netjes en vakkundig gedaan. Goede uitleg erbij gehad. Het apparaat op zich ook mooi en strak

Resultaat is boven verwachting

Sinds de installatie van de waterontharder van Ramon behoort kalk aanslag tot het verleden. Kranen, wasbakken, bad en douche nu blijvend glanzend schoon. En de huid voelt en is werkelijk zachter, kortom is de aanschaf en gebruik van een waterontharder van Ramon een goede investering

Wij hebben ons net gekochte huis helemaal moeten renoveren. Ze hadden toen een tijdelijke actie die ze een lange tijd voor ons vast hebben gehouden. Zulke service zie je bijna nergens. Ook hebben ze deze snel geïnstalleerd met extra zakken zout. Een aanrader

Prima geregeld!

Alle afspraken zijn prima nagekomen. Apparaat netjes geïnstalleerd. Wij hebben daarvoor niks hoeven doen. De mannen waren keurig op tijd, ondanks de dikke pak sneeuw. (Voor 1 van hen was het de 1ste werkdag bij Remon). Achteraf duidelijke uitleg gekregen. Ik moet nog wennen aan het smaakje, maar dat gaat steeds beter.

Duidelijke communicatie, goede installatie

Komen afspraken goed na, reageren inhoudelijk goed, installatie ging goed en kreeg voldoende uitleg omtrent alles wat je voor de waterontharder moet weten. Niks op te merken aan de diensten of het product! Alleen maar tevreden.

Blij met het heerlijke frisse water

De monteur heeft in een paar uur tijd de waterontharder geplaatst. Hij heeft vervolgens uitleg gegeven en tips. Het water voelt niet alleen zachter, het smaakt ook lekkerder. Ik ben erg blij met de service, vanaf de verkoop tot en met de plaatsing.

Top service, top apparaat.

Zo heerlijk, douchen, naspoelen en hoeft niet meer droog te maken. Geen kalkresten. Kun je toch 10 minuten extra snoozen.

Super werk geleverd!

Netjes geïnstalleerd en fijn product

Zeer soepele installatie van onze waterontharder

Volgens afspraak is onze waterontharder geïnstalleerd door vakbekwame monteurs uit de regio. Mooi om te zien hoe er werd samengewerkt en dat zij plezier hebben in hun werk. Wij zijn zeer tevreden met de installatie en de uitleg die wij kregen om het apparaat te gaan gebruiken.

Doen wat ze zeggen!

Wij waren op zoek naar een waterontharder en kwamen via internet uit bij Remon Waterontharders. Na het invullen van het contactformulier werd ik een paar dagen later teruggebeld door een verkoper van Remon. Hij legde mij eerst de werkwijze uit en gaf vervolgens uitgebreide informatie over de verschillende waterontharders. In het begin was ik wat sceptisch, omdat alles telefonisch werd geregeld en ik verwacht had dat er iemand van Remon bij ons thuis zou langskomen om de situatie te beoordelen. Na meerdere keren te hebben gevraagd of de ontharder wel in onze meterkast zou passen, kon de verkoper mij echter verzekeren dat dit geen probleem zou zijn. Na het opstellen van de offerte werd ik hierover teruggebeld en kreeg ik nog een leuke korting — al met al een plezierige en behulpzame verkoper. Daarna kreeg ik van de werkvoorbereider van Remon het verzoek om foto’s van de situatie te sturen en enkele vragen te beantwoorden. Op de dag van montage stond de monteur keurig op tijd bij ons op de stoep en was volledig op de hoogte van onze situatie. Hij heeft bovendien de waterleiding naar de garage aangesloten op het systeem, mét een bypass, zodat we bij veel waterverbruik buiten gewoon onbehandeld water kunnen gebruiken. Ik vond dit erg netjes en goed meegedacht. Tot slot kregen we een duidelijke uitleg over het systeem. Alles is perfect verlopen — onze dank hiervoor!

Niet goedkoop, maar wat een verschil.

Echt heel blij mee. Scheelt veel schoonmaak werk, ik wist niet dat kalk de veroorzaker was van de grouw sluier die je overal hebt waar water komt. Alles blijft nu blinken, de wastafels de glazen wand in de badkamer. Geen kalk meer rondom kranen en putjes. Ik heb zelfs het idee dat de kalk randen die ik niet weg kreeg langzaam aan het verdwijnen zijn

Aanschaf - en installatie proces uitstekend verlopen

De aanschaf van de Remon was snel en goed afgerond. Het vervolg met de installatie was snel gepland ! Op afgesproken datum/ tijd is door vriendelijke en deskundige engineers de Remon geïnstalleerd. Na installatie uitleg mbt de Ramon. Het is nog wachten op internet verbinding (wip) voor de Ramon.

doen wat ze afspreken!

zoals bij de bestelling afgesproken zo is het geheel ook afgeleverd en geïnstalleerd

Goed en tevreden.

Alleen 1 opmerking / minpunt,de verkoper aan de voorkant maakt telefonisch en via foto's een keuze voor de plaatsing en bevestiging van de waterontharder en berekende daardoor meerwerk terwijl er echter achteraf geen meerwerk nodig was. De waterontharder moest vooraf betaald worden en geen aftrek van meerwerk ( prijs)meer mogelijk.

Alleen maar lof

Zeer vriendelijke, servicegerichte en ervaren monteur. Heel mooi resultaat afgeleverd?

Zeer goede ervaring

Van het begin tot einde een goed gevoel gekregen van het eerste telefoon gesprek tot met installatie Heel nette monteur ,correct, zeer goede uitleg.

Fantastisch product

De uitleg van wat te doen en hoe het werkt is wat onduidelijk, daar het wegebt als je 3 maanden later in je huis gaat wonen.

Netjes geplaats en goede uitleg

Zoals afgesproken goed en netjes geplaatst zeer goede uitleg . Werkt geweldig en gebruikt niet veel zout. Dus ben zeer tevreden

Zeer tevreden over hele traject

Zeer prettig en adequaat contact, alles helder uitgelegd. Hele fijne kundige monteur. En natuurlijk ervaren we het grote voordeel van de waterontharder! Kortom heel blij mee!

Zeer goed werk verricht door vakmannen!

Prima waterontharder die goed aangelegd is. Een bedrijf die meedenkt, goed informeert! Top!

Zeer professioneel!

Na een zeer uitgebreid en professioneel adviesgesprek besloten om een waterontharder te laten plaatsen. Dit werd al snel gepland, de monteurs waren ruim op tijd. Ze dachten goed mee en de installatie was snel klaar. Hierna kregen we een uitgebreide uitleg en werd er zelfs nog schoongemaakt. De waterontharder werkt super, maakt nauwelijks geluid en we hebben lekker geen kalk meer in huis. Zeer tevreden!

Snelle goede service!

Sinds het eerste telefonisch contact goed ondersteund welke waterontharder het beste bij onze situatie past. De installatie was vlot en was netjes afgehandeld. Met de extra uitleg voor een goede onderhoud verwachten we vele jaren plezier te hebben van onze waterontharder! Bedankt!

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Na de waterontharder te hebben besteld werd er duidelijk gecommuniceerd over de datum van levering en welke zaken ze vooraf moesten weten mbt de inbouw in de meterkast. De waterontharder werd snel geleverd en vakkundig en netjes in de meterkast ingebouwd. Nu een aantal weken naar volle tevredenheid in gebruik.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.