Zacht water na vakkundige installatie

Uitstekende service. Met een hardheid van ongeveer 13 dH gemeten was het hoog nodig. Na een vakkundige installatie in het trapgat, ongeveer 4 meter van de waterput af, was het water heerlijk zacht. Douchen is nu ook een verrijking. Ik ben zeer tevreden. En helemaal nu het onderhoudsvrij is.

Uitstekende service

Prima bedrijf, snelle levering en goede info. Waterontharder is deskundig geïnstalleerd.

Fantastische medewerkers met kennis en een super goed product!

Vanaf het allereerste contact met medewerkers van het Remon waterontharders was ik enthousiast. Een hele duidelijke en heldere uitleg van alle voor- en nadelen van de waterontharder van Remon ten opzichte van andere merken zonder er een oordeel over te geven. Hierdoor kon ik een goede en weloverwogen keuze maken en die is uiteindelijk op de waterontharder van Remon gevallen. Een uitstekend product, medewerkers die exact weten waar ze het over hebben en er voor zorgen dat de installatie vlekkeloos kon verlopen. Een echte aanrader.

Heel goed we merkte het direct

De eerste x dat ik onder de douche ging kwam er direct kalk uit

Snel en vakkundig gemonteerd

Vriendelijke medewerker

Dit hadden we eerder moeten doen!

Vriendelijke, meedenkende, flexibele verkoper. Zeer fijne en praktische monteur, eerst een bezichtiging gedaan en daarna de installatie, zeer tevreden over het geheel. De waterhardheid was binnen een paar dagen zacht, alles makkelijker schoon te houden, bijvoorbeeld bad en douche ramen, en minder zeep verbruik! Zoals gezegd hadden we eerder moeten doen!

Geweldig bedrijf

Ze komen de afspraken goed na en netjes geinstalleerd

Geen opmerkingen

Keurig netjes uitgevoerd volgens de offerte

Snel en vakkundig

De info was duidelijk en kompleet. De plaatsing was vakkundig en hij nam alle tijd ervoor.

Professioneel advies en montage

Via een kennis geadviseerd om voor het betere systeem contact te leggen met Ramon waterontharders. Na uitstekende telefonisch advies overgegaan tot installatie. De installateur was erg vriendelijk en ervaren. Na de voor- en na test op kalkhoudend water blijk het effect wan een goede waterontharder. Kortom, zeer tevreden.

Zeer tevreden!

Alles netjes en volgens afspraak geïnstalleerd. Duidelijke instructies van de monteur over onderhoud enz.

Snelle installatie, goede uitleg, uiterst vriendelijk personeel

Zeer goed ervaring!

Zeer vriendelijke monteur

In 1 keer alles met goede uitleg afgerond

Blij en met plezier zijn ze aan de gang goede vibe

Super tevreden

Super tevreden, vriendelijk, en afspraak is afspraak

Doet precies wat het moet doen.

Heerlijk zacht water nu, voelt heerlijk met douchen, smaakt lekkerder en geen kalkaanslag meer. Blij mee!

Super snelle service

Ik had een oude waterontharder van een ander merk die lekte. En ze hebben snel gehandeld en een nieuwe geplaatst. Door de betere afstelling is het water nog zachter dan voorheen.

Mooie waterontharders

De meeste waterontharders vond ik erg lelijk, duur of een combinatie daarvan. Deze zwarte varianten vond ik erg mooi en de prijs was ook gewoon marktconform. Hij doet het goed en de montage is gedaan door een vakman en verliep ook zonder problemen.

Prima prijs/kwaliteit

Goede installatie. Werkt goed. Goed geinstalleerd en goede instructie na installatie. Vooraf in proces soms iets teveel Informatie/herhaling van informatie die al bekend is. Prima planning. Water smaakt iets minder (vinden wij). Dus we overwegen er iets kalkhoudend water bij te mengen (conform instructie).

gewoon super

Werd snel gebeld na aanvraag via internet, goede prijs kwaliteit, duidelijke uitleg, vakkundige monteur en keurig geplaatst in de meterkast We zijn er erg blij mee

Een glans op de kraan, laat de druppels maar staan

Vanaf het aanvragen van de offerte tot het betalen van de factuur is alles duidelijk geweest. Geen poespas, gewoon doen wat er afgesproken is.

Fijne ervaring met voorgesprek en met de monteur

Het telefoon gesprek was erg prettig vandaar onze beslissing met Remon verder te gaan

Heerlijk schoon water

Zelfs mijn glaswerk uit de afwasmachine glimt weer. En geen kalk flinters meer in mij. Thee.

Alles top geregeld!

Van het eerste telefoontje tot aan de installatie alles geweldig goed geregeld, kon niet beter!

Duidelijke uitleg, goede en nette montage

Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn dat je direct voor een jaar zout erbij krijgt. Nette afwerking van montage. Afspraken worden nagekomen

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.