Laden reviews...
782 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten vertellen dat het hele traject van advies tot plaatsing soepel liep met heldere informatie en vriendelijke medewerkers. Het zachte water en minder kalkaanslag worden herhaaldelijk genoemd als duidelijke voordelen. De planning en uitvoering komen over als professioneel en klantgericht. De algehele ervaring wordt positief beoordeeld.
netje van tevoren wezen inmeten en later door de zelfde monteur netjes geplaatst. dik tevreden
13 June 2026
Dcik
Woubrugge
Afspraak mqken ging soepel. Snel en goed geinstalleerd. Aantoonbaar beter water. Huis blijft lekker schoon.
13 June 2026
Ilse Van den Berg
NIEUW-BEIJERLAND
De waterontharder is goed en snel geplaatst en doet wat het moet doen. De waterhardheid is op de scherpste stand naar 1 gegaan. Van 13. Ik merk het aan de kalk in de wc, dat lost langzaam op. En aan het gebruik van zeep als je zelf bijvoorbeeld je handen wast. Dat vonden we ook onprettig, het voelt alsof je de zeep niet weg kunt spoelen. Daarom hebben we de ontharder op 3 gezet. Dat maakt een groot verschil (beter). Helaas worden mijn handdoeken niet zachter, blijkbaar is de hardheid van water niet de enige reden waarom handdoeken hard aanvoelen. Daar had ik wel op gehoopt. Ik kan Remon waterontharder zeker aanbevelen, maar een waterontharder zou ik zelf denk ik toch niet meer zelf installeren als ik er geen had.
Beveelt niet aan
Liesbeth
Oegstgeest
Je wordt als klant prima meegenomen in het proces. Heldere uitleg, korte lijnen. Deskundige monteur. Alles keurig afgewerkt!
Frank
Lierop
Er was een klein foutje gemaakt met de beoordeling of de waterontharder in de meterkast kon, dit kon niet maar na wat overleg is deze perfect geplaatst in de waterput. Goede uitleg gehad en het water is ook echt zacht.
kevin
COEVORDEN
"Netjes en vakkundig uitgevoerd door een vriendelijke monteur. Alles werkt zoals verwacht: zacht water en geen kalkaanslag meer."
Perdiep
Rotterdam
Komen afspraak na.en goede monteurs. Die mee denken
Erik
Roden
We zijn zeer tevreden met de waterontharder. Fijn zacht water en geen kalkaanslag meer in apparaten, toiletten, enz.
Lies
Wezep
Het was lastig om in de meterkast te installeren. Goed meegedacht en mogelijkheden besproken en daarna keurig uitgevoerd. Ook tevreden over offerte en mooie prijs
Huub
Tilburg
Wij zijn erg blij dat we hebben gekozen voor Remon waterontharders. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig: goede uitleg, gedegen advies en ruimte om er eens rustig over na te denken. Als we nadien vragen hadden, was het contact altijd laagdrempelig te leggen en werd er snel gereageerd. De installatie van de ontharder verliep voorspoedig en we genieten er nog elke dag van! Groot voordeel voor ons is dat er geen onderhoudscontract nodig is in tegenstelling tot andere waterontharders. Hierdoor iets (verwaarloosbaar) meer kwijt in aanschaf, maar onder aan de streep scheelt het geld én moeite! We kunnen het iedereen aanraden.
Michelle Kaauw
Leerdam
Snelle offerte na persoonlijk contact, afspraken nakomen, netjes en snel gewerkt. Heel blij.
Karin Dircks
Echt
Duidelijke uitleg over alles. Van begin tot eind. Meegedacht met het plaatsen in de meterkast. Vriendelijke gast aan de telefoon en prettige monteur. Wij zijn erg blij met deze keus! Jaren eerder moeten doen.
Rianne
Helmond
Good advice dast and careful service
igor
maastricht
Zeer kundige en prettige monteur. Het gebruike van de waterontharder bevalt ons prima.
Beveelt niet aan
Henk Dreteler
Diepenheim
Een mooie toevoeging aan het nieuwe appartement
Erik-Jan
Rotterdam
Communicatie over aanschaf, prijs en afspraak voor aanleg is op plezierige manier gedaan. Tijdens aanleg ook overleg over plaats van ontharder. Plaats van arbeid schoon achter gelaten.
Luite
Wergea
Mijn man had last van psoriasis op diverse plekken: hoofdhuid, ellebogen e.d. na 2 weken gebruik waren de plekken nagenoeg weg! Water uit de kraan is ook lekkerder, natuurlijk is het ook goed voor de vaatwasser, koffiemachine, quooker, wasmachine, strijkijzer e.d. De installateur had een prima oplossing om de afvoer vanuit de meterkast te geleiden naar het toilet in de badkamer.
Marja
Hellevoetsluis
Het contact is goed en er word professioneel gewerkt. Ik ben erg tevreden met mijn waterontharder.
Koen Emmerik
Honselersdijk
Een 10 zo betekenen perfect en dat is "onmogelijk". Maar ze komen er heel dicht bij. Contact met verkoper goed, monteur (Vader en zoon) in 1 woord: SUPER.
Karel
Ridderkerk
Topservice van Ramon Waterontharders! Mijn ervaring met Ramon Waterontharders is echt geweldig. Nadat mijn waterontharder eerder al was nagekeken maar nog steeds niet goed werkte, kwam monteur Marco langs voor onderhoud. Marco heeft het probleem snel en vakkundig opgespoord: de kop van de waterontharder bleek kapot te zijn. Wat ik vooral waardeer, is dat hij niet alleen deskundig te werk ging, maar ook ontzettend meedenkend en coulant was met de kosten. Hij heeft echt een goede en eerlijke deal gemaakt. De service, transparantie en klantgerichtheid zijn absoluut top. Ramon Waterontharders – en in het bijzonder Marco – verdienen wat mij betreft een dikke 10! Nogmaals bedankt voor de uitstekende service!
1 June 2026
Mark van Dorsten
Pijnacker
Sinds we de ontharder van Remon Herben is de kalkaanslag weg en het water lekker.
30 May 2026
Sylvester
Zwolle
Het gehele traject van aankoop naar installeren zeer prettig en professioneel verlopen.
25 May 2026
Leo
Boskoop
Wij zijn ontzettend tevreden met onze waterontharder. Vanaf het eerste moment merk je het verschil: zachter water, minder kalkaanslag en meer comfort in huis. Ook de plaatsing verliep zeer professioneel en netjes. Er werd duidelijk uitleg gegeven en alles werd perfect afgewerkt. Een investering waar we iedere dag plezier van hebben.
25 May 2026
Dubbele Janson
Urk
Contact met Remon waterontharders is zeer goed verlopen. De monteur die bij ons de waterontharder heeft geplaatst was zeer vriendelijk en verstond zijn vak zeer goed. Al met al een prima keuze geweest om dit bedrijf de installatie uit te laten voeren.
20 May 2026
Pascal
Bergen op Zoom
Fijne monteur en fijn tussenpersoon die altijd reageert. Hardheid is teruggenomen van het water en minder kalkaanslag.
20 May 2026
Ellen
Capelle aan den IJssel
Remon, een familiebedrijf sinds 1979!
Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater.
Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water!
Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland.
Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water!
Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.
Van der Waalspark 26
9351 VC Leek