Water ontharder nu een paar weken in gebruik. Werkt prima. Ziet het meteen terug op alle kranen en stoppen etc. Dus ja, ik ben daar natuurlijk heel blij mee. Het water smaakt wel ietsje anders (zoeter lijkt het) en is zachter. Tja, effe een investering maar wel prettig.

Vriendelijke en professioneel

Goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop. Installatie zelfde verhaal.

Degelijk apparaat en kundige verkoper en installateur

De monteur is vakkundig en snel, maar is communicatief niet geweldig; komt waarschijnlijk door z'n (Groningse) afkomst, als ik in stereotypes mag praten.

Prima, voor zover we nu kunnen oordelen.

De tijd zal het leren. Er wordt een nieuwe badkamer gebouwd. We gaan dan zien of de hoeveelheid kalk minder is.Verder merken we er nog niets van..

Zeer professioneel en oplossingsgericht te werk gegaan,

Het was een uitdaging om de waterontharder bij ons te installeren. Eerder waren er anderen geweest, die hadden het af laten weten. Bij Remon werd de klus binnen een halve dag gerealiseerd, naar volle tevredenheid. Prettig contact met zowel de verkoper als de installateur. Zeer professioneel en meedenkend met de klant.

Geweldig!!

Het is een openbaring. Nooit geweten dat het zo uit zou pakken. Wij zijn zeeer tevreden !

Duidelijk / snel

Offerte proces was erg prettig, geen gedoe, netjes uitleg krijgen over het product zonder aandacht te besteden aan het afkraken van concurrenten wat andere partijen helaas wel doen. Prima advies voor wat betreft de capaciteit en eventuele aanverwante artikelen. Offerte was duidelijk geen kleine lettertjes / geen stelposten gewoon prima en duidelijk! Installatie verliep net zo prettig, vriendelijke monteur, snelle en nette installatie met goede afwerking. Na de installatie heeft hij nog even rustig te tijd genomen om eea toe te lichten. Nu inderdaad geen kalkaanslag meer, prima waterdruk behouden uitermate tevreden met Remon en de waterverharder. Meteen even met ze gemaild dat ze over een 2 jaar contact opnemen met ons voor een onderhoudsbeurt!

Goede communicatie, perfecte ontharder

Na wat googlen zie je verschillende ontharders. Prijs varieert enorm. Dus ja, wat is goed? Eerst had ik er niet meer dan €500 voor over. Maar na wat Whatsapp berichten met Pieter van Remon, toch gekozen voor een Remon waterontharder. Kwaliteit is toch ook belangrijk. Tevens heeft deze ontharder automatische regenereer programma, zowel op aantal verbruikte m3 of aantal dagen (vakantie programma). Ons water had een dh van 6, nu is dat 0 geworden. Het water is ook voelbaar veel zachter en het keramiek blijft schoon.

Snel en kundig proces van bestellen tot leveren.

Vooraf uitstekend voorgelicht over de werking van de waterontharder en alles wat er bij komt kijken. De installatie was snel, vriendelijk en met een duidelijke uitleg uitgevoerd. De waterontharder zelf zorgt direct voor zacht water, nergens meer kalkaanslag te vinden.

Vooral zo doorgaan!

Montage snel door vriendelijke monteur. Ik hoop dat het pas geplaatste apparaat het ook goed blijft doen. De tijd zal het leren.

Goed eerste contact met goede uitleg en prima installatie

De waterontharder functioneert prima.

een bedrijf met véél expertise

na een telefonisch contact kwamen we snel tot een overeenkomst, afspraken werden gemaakt en op een goede professionele manier nagekomen. daarom kan ik zeggen dat wij als gezin zéér tevreden zijn

prima geen commentaar

naar alle tevredenheid

Keurig aangesloten alles netjes opgeruimd ben zeer tevreden

Top, voldoet aan verwachting.

Tijdens vakantie in Appelscha reeds kennis gemaakt met Remon Waterontharder dat beviel ons zo goed dat we er ook toe overgegaan zijn.

Alles keurig geregeld, van het eerste contact tot en met de plaatsing.

Goede keuze!

Installatie professioneel geplaatst door deskundige én vriendelijke monteur. Goede uitleg. Redelijke prijs. Prima resultaat. Hardheid van 11 teruggebracht naar 0/1. 100 kg. zout gratis. Remon was ons aangeraden en die aanbeveling geef ik graag door.

Prima geregeld

Alles is prima geregeld, mede dankzij een goede vertegenwoordiger die ruim de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden, alles goed uitlegde en met me meedacht. Ook de monteur verdient een pluim voor zijn goede werk.

Snelle correcte afhandeling

Correct geholpen door kantoormedewerker en door monteur.

Top service en snelle plaatsing

Na een geanimeerd gesprek hebben we de opdracht gegeven en deze is binnen zeer korte tijd geleverd en geplaatst. Na de 1e 4 weken merken we duidelijk verschil. Top!

Prima keuze

Door vertegenwoordiger gebeld en direct de mogelijkheden besproken en voorstellen gedaan en tot een goede oplossing gekomen. TOP

De monteur kwam keurig op de afgesproken tijd. Heeft zorgvuldig en netjes gewerkt

Snelle service duidelijke taal

Ik heb met een heleboel vragen gebeld met Remon, en de vertegenwoordiger was geduldig genoeg om me in alles te verzekeren en geruststellen. Daarnaast snelle service, de ontharder werd binnen een maand geplaatst! Ook extra fijn, de aanbieding werd voor ons een dag verlengd zodat we bedenktijd hadden! Goede installatie, zeer vriendelijke monteur die ook geduld had met ons zoontje (uiteraard wilde hij graag "helpen").

top

Goede service en fijne montage

Goed en snelle service

Monteur was vakkundig en een goede uitleg na het instaleren.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.