Netjes en vakkundig.

Zeer netjes geïnstalleerd en een prima uitleg van het systeem.

Goede service, sympathieke vakakmensen.

Heerlijk zacht water!

Uitstekend vakwerk!

Prettige en snelle communicatie. Duidelijk. Houden zich aan de gemaakte afspraken. Harde werker die monteur!

Werkt fantastisch, en super goed service

We waren op zoek naar een ontharder .. een Remon genomen die mijn ouders ook al jaren hebben. Super service en hij werkt fantastisch!

zeer goed

Gisteren waterontharder door firma Remon laten plaatsen. De monteur die kwam was zeer behulpzaam en vriendelijk. Hij heeft alles netjes geplaatst. Ben zeer tevreden over hem en uw bedrijf. Ook de adviseur die eerst kwam was zeer vriendelijk en deskundig Fam. Kleinenberg

Profesioneel & Prettig

Zeer vriendelijk en profesioneel. Wordt goed naar gekeken naar mogelijke locaties voor montage, check naar de waterdruk en watergebruik om vervolgens een toepassend advies te geven. Op geen enkel moment wordt druk uitgeoefend om meteen een beslissing te nemen, en is zeer prettig. Installatie zeer profesioneel uitgevoerd. Alweer volledige uitleg van de installateur ontvangen.

Attent, komt afspraken na

Systeem geinstaleerd op afspraak, nog niet genoeg tijd om het systeem te beoordeelen maar alles blijkt werkend en van goede kwaliteit!

Netjes, komen afspraak na

De waterontharder brengt precies wat we hadden verwacht, heerlijk water, minder waspoeder en waterdruppels blijven niet achter. Goede voorlichting gehad en netjes geplaatst.

Snelle levering (7dagen), Monteur was volgens afspraak aanwezig, en heeft keurig werk afgeleverd.. Na dweilen/ stofzuigen niet eens nodig 👍. En super tevreden over het product

zeertevreden

Behandeling door Firma Remon als zeer professioneel ervaren , zowel van de verkoper als ook door de monteur. Klasse.

netjes gedaan en betrouwbaar

vlotte monteur

Zowel de adviseur als de monteur hebben goed werk geleverd.

super

Super uitleg van werknemer. Nam er de tijd voor om alles uit te leggen. Netjes werk afgeleverd . Water is heerlijk zacht mijn krullen zijn weer heerlijk zacht i.p.v. stro. En wat scheelt het wat schoonmaken v.h. glas van mijn douche cabine betreft. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden. Fam. van der Waal uit Middelburg

Goed bedrijf. Eerlijke uitleg.

Goed contact gehad met Remon. Leveren vakwerk af. Zijn niet de goedkoopste maar wel netten prijs voor wat ze leveren. Erg tevreden over de montage. Monteur kwam keurig op tijd en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Kortom...bedrijf die ik aanbeveel.

Zoals het hoort , gewoon netjes

Nette service en instalatie

Goede en snelle aflevering en montage.

Goede installateur, fijne communicatie.

Was prima

Deskundige man die de waterontharder aansloot.

We vinden het water heerlijk zacht, we zijn goed tevreden.

Na het douchen voelde onze huid heerlijk zacht aan. Ook de was die ik uit de wasmachine haalde was heerlijk zacht, zonder wasverzachter. Wij zijn er blij mee.

Heel goed!

Het verkoopgesprek over de waterontharder verliep prettig evenals de 'onderhandeling' over de prijs. De installatie verliep vlot en naar ons oordeel deskundig. De montage van de plateaus voor de ontharder en het zoutvat, hadden wel iets zorgvuldiger gekund. Het geluid bij regeneratie is veel forser dan aangegeven, waardoor we dit proces van de nacht naar de dag zullen moeten verplaatsen. Over de (goede) werking van het systeem hebben we nochtans geen oordeel. Dat zal moeten blijken! :-)

In alle opzichten tevreden👍

In alle opzichten tevreden!

Zeer positieve ervaringen met Remon waterontharders

Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij Remon. De uitleg die we kregen was duidelijk en alle aspecten werden doorgenomen. We besloten hierna direct in zee te gaan met Remon. Korte tijd later werd de waterontharder geplaatst en ook dit liep naar wens met alle uitleg die wij als leek nog nodig hadden. Over het resultaat zijn we zeer tevreden. Compliment voor de medewerkers van Remon.

Fantastisch dit systeem

Een vriend van mij had een Remon waterontharder gekocht, hij attendeerde mij op de werking ervan, hij is er vol lof van. Na de installatie gezien te hebben bij hem thuis en het relaas over de werking te hebben gehoord heb ik besloten tot meer informatie. Na een duidelijke uitleg door de vertegenwoordiger ging ik overstag en besloot tot de aankoop. De installatie verliep zonder enig probleem en wij zijn erg blij met de Remon waterontharder.

Goed product geleverd en aangebracht.

Bij bezoek aan huis goede presentatie van het product. Tevens goed meedenken over de juiste plaatsing. Meteen een offerte gepresenteerd. Na opdracht zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd. Zowel onder de vloer als er boven. Prime werk.

Van intake tot plaatsen ,zeer tevreden . Hebben dit product gekozen ,omdat onze dochter zo tevreden was en is . Wonen in peelo

Water lekker zacht, helaas nog niet vlekvrij de ramen te doen,

Direct merkte we dat het water zachter was, echter de ramen geprobeerd te doen. Maar helaas droogt het nog erg vlekkerig op. Hopelijk wordt dit nog beter, want dat was een van de redenen om een waterontharder aan te schaffen. Regeneren maakt aardig wat geluid, maar meestal slapen we dan diep.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.