Goede uitleg, duidelijke uitleg en snel geleverd en geplaatst.

Uitstekend product, en nog betere service

Heb mijn waterontharder nu 9 maanden en ik kan niets anders zeggen, het doet wat het beloofd! Water is harstikke "zacht" wat heerlijk aanvoelt, mijn badkamer ziet er nu altijd sprankelend uit zonder alles af te doen, geen zorgen meer over mijn electriche aparaten, en geen dure aankoop meer van antikal tabletten, poeder, of spray. Nu ga ik binnenkort verhuizen en en mijn vraag was meteen of ik mijn waterontharder mee kan nemen. Ze adviseerde mij deze te verkopen aan de nieuwe verkopers, en bieden mij een compleet nieuwe aan die in feite goedkoper is dan de kosten voor het demonteren en monteren in het nieuwe huis. Hier hou ik nou van goed product en nog betere service aan de klanten! :-))

Zeer tevreden.

Goede voorlichting, houden zich aan de afspraken. Netjes gewerkt. We zijn erg blij met de waterontharder.

Goede informatie, en werkelijk perfecte installatie door Gerben.

Zoals afgesproken is de installatie perfect uitgevoerd!

Goeie snelle service en netjes gewerkt

Goed afspraken maken voor moment van installatie. Monteur kwam netjes op tijd. Heeft vlot en netjes gewerkt. Natijd duidelijke uitleg. Prima voor elkaar.

Snel, professioneel en duidelijk

Verkoper kwam kon snel langskomen, had een duidelijk verhaal en plaatsing was makkelijk gepland. Installatie was zeer netjes. Verbeterpunten: waardebonnen zijn nog niet overhandigd/opgestuurd en isolatie tape om de laatste kieren van de meterkast naar naar de kruipruimte te fixen.

Alles volgens afspraak

Goede service, goed mee gedacht wat betreft de inbouw.

Dik tevereden!

Prima bedrijf, monteur op afgesproken tijd, montage volgens afspraak, aansluitend uitleg installatie, kortom PRIMA!

perfect

Van aankoop tot plaatsing alles volgens afspraak!! Zeer tevreden.

Geweldige machine en service

De Tara past prachtig in meterkast en wordt zodanig vakkundig geplaatst dat t lijkt alsof hij daar hoort. Zowel de verkoper alsook de monteur waren zeer attent doordat ze onze wensen meteen bespraken met backoffice en tot actie overgingen.Ook voor de monteur was een krappe natte kruipruimte geen probleem RONDUIT TOP EN WAT EEN HEERLIJK ZACHT WATER

Het werkt echt!

Prettige offerte aanvraag thuis. Een deskundige, aardige monteur die netjes en met plezier de ontharder plaatste.

Prima geregeld

Goede afspraken, prima installatie.

Goede voorlichting en goede installateur!

Supergedelegeerden voorlichting en een hele goede monteur die alles heeft geplaatst.

.........

..........

Doet wat het moet doen!

Eerste contact met Remon was goed. Eigenlijk is elk contact goed geweest. Een kundige en uiterst vriendelijk monteur verzorgde de plaatsing. Sindsdien hebben we heerlijk zacht water.

Super blij met de waterontharder

Personeel is erg vriendelijk en je wordt op de juiste manier geïnformeerd. We hebben de waterontharder zelf geïnstalleerd. Nadien is een monteur langs geweest voor een dubbelcheck. Zat een fabrieksfoutje in (rubber dubbel). Hij heeft dit verholpen en het apparaat juist afgesteld. Super vriendelijk en vakkundig. Dus in eerste instantie super tevreden.

Nauwkeurig en inventief

Na een uitstekend voorlichtingsgesprek besloten om waterontharder aan te schaffen bij Remon. Montage verliep vlekkeloos en werd gedaan door uiterst deskundig personeel. Nu genieten van zacht water!

Perfecte en zeer duidelijke uitleg door de vertegenwoordiger.

Na acceptatie, werden we binnen 2 dagen gebeld om een afspraak te maken voor de installatie. De monteur werkte zeer snel, maar ook precies en zeer netjes. Na de installatie gaf hij nog een demonstratie van de apparatuur en liet ons met behulp van een titratie setje zien dat de hardheid van ons water was gereduceerd van 10,35 naar 0(nul) graden Duitse hardheid.

Vakmanschap

Remon heeft niet de goedkoopste ontharding installatie. Maar installeert alles wel netjes, volgens de richtlijnen. De aansluiting op het riool was voor mij de doorslag. Met een sifon, in plaats van een vaste aansluiting op het riool.

Bij ons thuis alles bekeken en geregeld Plaatsing was in overleg en ook dat is prima verlopen

Correct en efficiënt

Zeer professionele en effeciënte aanpak. Prettig contact.

Meer dan tevreden!

Zeer goede service. De monteur deed ook meer dan zijn best om het allemaal netjes en vooral goed gemaken Daarnaast merkte we gelijk positieve verschillen met het water!

Goede plaatsing en hopelijk wordt het ontkalken waargemaakt. Tijd zal het leren.

Monteur werkte snel en correct. Instructie was goed.

Goes afgelverd

Marcel de Vries heeft de installatie keurig verzorgd. Echte vakman.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.