Werkt perfect.

Prima installatie. Super zacht water na plaatsing. Monteurs zijn zeer service gericht.

Prima advies en correcte installatie

Prima advies aan huis en na ondertekening offerte snelle plaatsing. Eerste plaatsingsdatum 'was verloren gegaan' in het Ramon-systeem maar prima opgelost vanuit Remon Waterontharders. Zeer tevreden over advies en plaatsing.

Goed, netjes

Goed, netjes

Goede service, nette afwerking, duidelijke communicatie

Snel en netjes geinstalleerd. Zacht water us nu echt merkbaar

Vriendelijk personeel

Werd snel na opdracht geplaatst

Het personeel doet extra moeite om het de klant naar de zin te maken.

Zowel de vertegenwoordiger die ik thuis het eerste heb gesproken als het latere technische personeel hebben goed uitleg gegeven en zijn ter zake zeer kundig. Alle vragen werden tot volle tevredenheid beantwoord. Ik ben tevreden over het apparaat en de manier waarop het mij is uitgelegd.

Prettige en meedenkende monteur.

In onze vorige woning was plaatsing een probleem. Nu we verhuisd zijn konden we met de verbouwing er rekening mee houden. Door flexibele slangen te gebruiken id het nog makkelijk te verplaatsen

prima en enthousiaste medewerkers, afspraken worden nagekomen

afspraak is afspraak, concurrerende prijzen.

Prima, goede installatie en vriendelijke medewerkers

Installatie was vlot en netjes. Tevreden over de werking van het product. Wel jammer dat de waterdruk lager is dan voorheen, dit is nergens terug te lezen

Installatie prima uitgevoerd

Contact en bestellen op een blotte manier afgewikkeld. Uiteindelijke levering heeft mi net iets te lang geduurd. Geen meldingen over vertragingen ontvangen.

Duidelijke voorlichting, eerlijk advies, kundige installatie.

Correct en prettig contact met alle betrokkenen. Flexibel en snel, bij zowel advies als plaatsing. Kundig personeel, nette montage. Goede prijs kwaliteit verhouding. Het is duidelijk te merken dat het bedrijf al lang werkzaam is op het gebied van o.m. waterzuivering (industrieel en particulier).

Goede ervaring

super geregeld

Goede service en goede uitleg, ook de monteur doet zijn werk heel netjes ruimt alles, op niets is te veel. Ontharder doet goed zijn werk Ik ben er zeer blij mee.

Nette vriendelijke vertegenwoordiger en een professionele installateur .

Na wat kleine afspraak misverstanden een goede ervaring met het bedrijf

vanaf de aanvraag tot aankoop en plaatsing perfect. Alles heel erg netjes en duidelijk.

Klantgericht zeer professioneel

# Goede adequate vakkennis # Klantgericht # Zeer nette monteurs !

Vriendelijke en kundig monteur

Prima monteur gehad en uitleg was helder en duidelijk

Had jaren geleden al een ontharder aan moeten schaffen.

Prijs/kwaliteit prima

Vertegenwoordiger en monteur: deskundig, snel en vriendelijk

Zeer sympathieke monteur die zeer nauwkeurig werkt.

Tot nu toe prima

In overleg de beste plek voor plaatsing gezocht, en kundig geïnstalleerd. Wel blijver er na het douchen nog druppen op het glas achter

Goede service, stipt op tijd en bijzonder vriendelijke medewerkers.

Wij zijn nu 2 weken in het bezit van de waterontharder en alle beloftes wat betreft de werking zijn nagekomen.

Zie hieronder

Alles contact momenten waren super.. - Snel terug gebeld nadat ik een bericht op de website had achtergelaten. - Soepel maken van eerste afspraak; - Account manager belde nog even een uur van te voren of afspraak nog doorging; - Monteur erg vriendelijk, professioneel en snelle zeer nette installatie; - Goede uitleg na installatie van ingebruikname. Ik kan niets anders zeggen dan dat als volledig na alle tevredenheid is gedaan. Chapeau!!

Doet hetgeen we verwachtten

Goede afspraken en prijsopgave. Correcte montage. Goede service

Duidelijk verhaal en prima monteur

Tot op heden is alles prima verlopen. Een goed verhaal waardoor ik met Remon in zee ben gegaan. De monteur weet goed waar hij mij bezig is en heeft alles aangesloten.

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.