Voortreffelijk

Een kwalitatief hoogwaardig product, goede uitleg voor- en achteraf, strakke planning, net gewerkt

De verwachting en afspraken zijn helemaal waar geworden

Ik heb diverse leveranciers benaderd en hier kreeg ik echt de indruk dat het klopt en de goede kwaliteit wordt geleverd. Prima telefonisch contact over de ontharder en de prijs. Daarmee ook geen achteraf zaken die extra gaan kosten of enige incompleetheid. De ontharder werkt naar alle tevredenheid!

Het verschil in kalkaanslag is enorm, wij zijn erg blij met onze waterontharder.

Goede service, snelle levering. Netjes geplaatst en je merkt direct het verschil in de hardheid van het water.

Geweldig ,geen kalk.

Werkelijk hij past in de meterkast dus geen grote kast in her zicht

Zeer prettige organisatie, goede installateurs & adviseurs .

Op zoek naar duidelijkheid over waterontharders, was er weinig eerlijk advies te vinden “Wij van wc eend, adviezen wc eend”. Toen me meer gaan informeren via mensen die een waterontharder hebben. Al gouw kwam ik bij Remon waterontharders terecht. Een compacte installatie en niet gelijk de duurste adviseren maar echt kijken wat bij je past. Dit ging ook via beeldbellen om een goed beeld te krijgen. Uiteindelijk kwam de montuur zelf met een nog betere plaatsing en advies. Alles van a tot z geregeld. En pas betalen als alles naar wens en klaar is. Gewoon goed geregeld, nu na 6 weken nog steeds er erg blij mee.

Werkt prima

Geen op of aanmerking, we zijn er blij mee

Super geregeld, vakmanschap

Vriendelijke monteur.. legt alles goed uit.. En t water is heerlijk zacht..

Super wateronharder

Prima geregeld , hele snelle service en mooi gemonteerd . Enige wat jammer is , de Controlle op afstand wanneer het zout op is , gr Ron

Geweldig lekker zacht water

Mijn ervaring met Remon waterontharder is geweldig het water is heerlijk zacht het smaakt lekkerder en de douchegel heeft nog nooit zo geschuimd en je huid voelt lekker zacht aan en je hebt veel minder nodig en is met de shampoo het zelfde ik ben zeer tevreden het is echt te raden om een waterontharder te nemen

Super!!

Vanaf het eerste moment van contact tot aan na de plaatsing ben ik super geholpen. Fijne vriendelijke mensen. Goede vakbekwame monteur. Ben erg tevreden met dit bedrijf.

Alle geduld en een hard werkende monteur, na veel uren klussen heb ik geen hard water meer.

Communicatie vooraf en over de installatie uitstekend. De monteur heeft hard moet werken en heel vaak de kruipruimte in, omdat er steeds zwaarder materiaal moest komen om de afvoer naar de waterput te krijgen. Heeft hem heel wat uren gekost en zonder pauze werkte hij door, Petje af ! Koffie gewoon tijdens de klus. Dankjewel

Fantastisch bedrijf

Alles verliep top en wat een leuk personeel. Monteur Top en alles in goed overleg geplaatst. En ja het water is onthard en dankzij de extra pomp ook mooi straal uit de nieuwe stort douche. Dus ja een aanrader……. Groeten Fam Snellen

Uitmuntend

Kalk percentage in t water is terug gebracht van 13 naar nul procent. Ook achteraf getest. Kalkaanslag in heet water thermoskannen is verdwenen- kalkaanslag in gootsteen en wastafels is permanent weg. De straal kokend water uit de cooker is groter - wij hebben minder shampoo nodig tijdens het douchen - onze huid is minder droog etc en dit alles in 3 weken tijd. Kortom wij zijn heel blij met deze water ontharder. Ps. De zelfreinigende waterontharder

Prima levering

Zoals gezegd, prima

Vakkundig en vriendelijk

Geweldig !!!

Lekker zacht water goede uitleg en vriendelijk personeel gewoonweg TOP !!!

Vriendelijk personeel. Netjes afgewerkt en duidelijke uitleg

Werkt zoals van te voren verteld werd

Voorlichting, communicatie en installatie verliep uitstekend. Product werkt goed zonder problemen. Dit alles geeft veel vertrouwen in het systeem.

Zowel het aankoop proces als de plaatsing als de kwaliteit van de ontharder.

Snel geregeld en heel gemakkelijk in de meterkast geplaatst !! Top bedrijf

Ik kwam bij Remon terecht via 2 collega’s die al een waterontharder van Remon hadden. Via de app moest ik foto’s versturen van de meterkast en naar aanleiding daarvan konden ze een offerte maken. Binnen een korte tijd was de waterontharder geplaatst. We zijn zeer tevreden. Geen kalkaanslag meer in de badkamer en op de kranen. Gemakkelijk schoonmaken is dus een mooie bijkomstigheid. Maar de huid is ook lekker zacht en het water smaakt heerlijk.

Bij de installatie werd meegedacht waar de beste oplossing is.

Een waterontharder zoals je die voor ogen ziet

Tijdens het eerste telefonisch contact werd op een prettige wijze de offerte en de installatie doorgenomen. Door mij gestelde vragen werden adequaat beantwoord. Het voelde direct vertrouwd, ik werd gehoord, men dacht mee. Alle afspraken worden daarna zoals besproken, nagekomen. De plaatsing gebeurde conform afspraak en door een erg behulpzame, vriendelijke installateur. Prima, net werk geleverd, alles tot volle tevredenheid. Iedereen die onze installatie gezien hebben zijn vol lof over het eindresultaat.

Monteur heeft binnen 2 uur het apparaat geplaatst en volledig aangesloten.

Snelle service en prima vriendelijke monteur

Op de dag van het installeren van de Waterontharder was de monteur netjes op de afgesproken tijd aanwezig De monteur heeft zich voorgesteld en wij hebben onszelf aan de monteur voorgesteld Dat is een goed begin voor de monteur aan de slag ging met het plaatsen van de Waterontharder Alles is prima gegaan en we hebben goede uitleg gekregen over de Waterontharder En ook vragen die we hadden zijn beantwoord wanneer het niet gelijk duidelijk is wordt het allemaal nogmaals uitgelegd Dat is door onszelf als zeer vriendelijk en prettig ervaren Wij zouden een ieder die een Waterontharder wil aanschaffen Remon Waterontharders aanbevelen

Van der Waalspark 26

9351 VC Leek

088-648 8064

Over Remon Waterontharders

Remon, een familiebedrijf sinds 1979! Remon is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1979 specialiseert in gezond, veilig en helder drinkwater. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de agrarische sector. Vanuit de gedachte om het drinkwater te optimaliseren ter verbetering van het welzijn van het vee, installeerde Remon in 1979 zijn eerste zelfontwikkelde ontijzeringsinstallatie op een boerderij. Hieruit ontstond de passie voor water! Al gauw breidde de onderneming zich uit met grondboringen, waterzuivering, aardwarmte en waterontharders voor diverse sectoren. Het kantoorpand naast het woonhuis werd verruild voor een hoofdkantoor in Marum en diverse vestigingen verspreid over het land. Sindsdien zorgen wij al 40 jaar voor kwalitatief, gezond en veilig water voor onder andere boerderijen, tuinders, industriebedrijven, zwembaden, voetbalvelden en woningen. Inmiddels heeft ons familiebedrijf zich weten uit te bouwen tot een fantastische onderneming met liefde voor het vak en meer dan 150 medewerkers. Zowel actief in Nederland als in het buitenland. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van water weten wij als geen ander hoe wij de kwaliteit van het water voor ieder huishouden kunnen verbeteren. Door onze expertise bieden wij een breed aanbod van verschillende waterontharders voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk om iedereen te laten genieten van zacht water! Inmiddels heeft ook de volgende generatie de liefde voor het vak en de passie voor water overgenomen. Als familiebedrijf staan wij voor eerlijk advies, een goede service en sociale betrokkenheid in ons dagelijkse contact met onze collega's en onze klanten.